- 8 Ocak 2016
- 2.335
- 2.425
- 133
- 42
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #27.041
Bebegimin hareketlerini hissetmiyorum dun geceden beri. Normalde gece yatinca beni uyutmazdi hareketinden şimdi hiç yok. Bu saatlerde de çok hareketli olurdu( bi sıkıntı yoktur dimi ([/]
yoktur canım benim bebişte geçen bir buçuk gün oynamadı oturdum ağladım bişey oldu diye ağlayınca oynamaya başladı
Çok şükür çok şükür birtanem babamın sonuç kontrol randevusu var bu cuma. Bakalım hekim neler önerecek annemin de klasik üç aylık rutinleri başladı inşallah onlar da iyi çıkacak. Allah hepimize sağlık versin. Nasılsın tatlı oğlun neler yapıyor??
Canım bu konu gerçekten hassasiyet gerektiriyor. İyi bir endokrin uzmanına git biz babamın hekiminden memnun kaldık. Bir de ölçüm yapan lab çok önemliymiş. Doktorumuz mutlaka üniversite hasatanesi olsun istedi mesela. Ki sağlık ocağı sonuçları ile uyuşmadı. Aklında olsun canım. Babamın doktoru Prof Dr Abdurrahman çömlekçiCnm bnde ilk basta baktrmistm bi sorun yoktu dun rahatszlandm tshim normal cikti ama t4de brz dusukluk cikti.dahiliye dr.u hic icime sinmedi haftasnuna bska bi dra gdicm ama icimde hic rahat degil
İzmir buz gibiydi canım hala da pek düzelmedi açıkçası :)canımmm güzel haberlerine çoook sevindim Allah sağlık versin hepsine. başımızdan eksik etmesin büyüklerimizi de. izmiri cumartesi kadar soğuk hatırlamıyorum bende dondum.
hepsi yatmayı ve yemeyi çok seviyor bu minnoşların rahatına düşkün olsunlar yaa:):) testim bugün tekrarlanıcak çok umutlu değilim ama kafama da takmıyorum en azından kilo da daha stabil gidicek dikkat ediyorum 1 haftadır..seninde az kalmış randevuna kocaman olmuş göreceksin. inşallah şeker normal çıkar canım. şimdilik bende öpüyorum ikinizide.. iyi haftalar canım.
Pazartesi kontrolümuz vardı herşey yolunda çok sükûr ama korkuyorm yine de canım. Yatinca kipirtilari oldu çok sükûrCanım bazen bende de oluyor. Korkma . Bende 1-2 gün tekme atmadığı oldu. Dr. gittim hiç bir sorun yoktu. Uyuyordur bebişlerimiz.
Bebegimin hareketlerini hissetmiyorum dun geceden beri. Normalde gece yatinca beni uyutmazdi hareketinden şimdi hiç yok. Bu saatlerde de çok hareketli olurdu( bi sıkıntı yoktur dimi (
Kizlar dünkü seker yuklemesinin sonuclari cikmis.ust sinir 140mis.ama benimki 174 cikmis .ne olacak merak ettim.o.sonra ariycam doktoru da once size sorayim dedim
İnşallah anneciğininde kontrolleri güzel geçer canım çok sevindimÇok şükür çok şükür birtanem babamın sonuç kontrol randevusu var bu cuma. Bakalım hekim neler önerecek annemin de klasik üç aylık rutinleri başladı inşallah onlar da iyi çıkacak. Allah hepimize sağlık versin. Nasılsın tatlı oğlun neler yapıyor??
Ben de onu yazmıştım tatlı bişeyler yiyip sol tarafına uzan diye. Tabi ben yazana kadar sen yapmışsın. Neyse çok sevindimBende konuşuyorum surekli hadi bi belirti ver rahat birakicam seni diye yok yine tepki yok :) çikolata yedim soluma yattım kipirdadi sükûr :)
Aynen saat geçmiyor dörtde kontrol içimden hep kız geçiyor eşimde erkek istemesine ragmen kız dedi oğün bakalım hayırlısı
Ay daha 2 saat varmışAynen saat geçmiyor dörtde kontrol içimden hep kız geçiyor eşimde erkek istemesine ragmen kız dedi oğün bakalım hayırlısı
Sorma kuzum benimki de güçlendi bazen alt tarafa doğru öyle sert vuruyor ki canım acıyor.Korkma canım birşey yoktur. Tatlı birşeyler yiyip sol tarafına yat istersen. Belki hissedersin. Bazen benimde hissetmediğim zamanlar oluyor ama sonra 1 tekme atıyor kendini belli ediyor. Bekle bakalım.
50 gr lık yaptılarsa 100 gr lık için tekrar yükleme yaparlar sanırım. D Desenn in de öyle olmuştu.
İnşallah anneciğininde kontrolleri güzel geçer canım çok sevindim
Biz de iyiyiz oğluşla. Bu hafta biraz daha sert vurmaya başladı. İlerleyen haftalarda göbeğimi delip geçmezse iyi
Ay daha 2 saat varmışHemen haber ver bize [/QUOT doktordan çıkar çıkmaz yazacam inşAllah inat yapmaz yine anası kılıklı
dokrordan çıkar çıkmaz yazacam inşAllah inat etmez anası kılıklıAy daha 2 saat varmışHemen haber ver bize
Canim benimde öyle oluyor bazen ama korkma sonra hissettim rahatladim.insallah seninde öyle olmustur hareketlenir ufaklikBebegimin hareketlerini hissetmiyorum dun geceden beri. Normalde gece yatinca beni uyutmazdi hareketinden şimdi hiç yok. Bu saatlerde de çok hareketli olurdu( bi sıkıntı yoktur dimi (
Cok sagolasn cnm Allah razi olsn ama sanirm sen izmir,ben istanbulCanım bu konu gerçekten hassasiyet gerektiriyor. İyi bir endokrin uzmanına git biz babamın hekiminden memnun kaldık. Bir de ölçüm yapan lab çok önemliymiş. Doktorumuz mutlaka üniversite hasatanesi olsun istedi mesela. Ki sağlık ocağı sonuçları ile uyuşmadı. Aklında olsun canım. Babamın doktoru Prof Dr Abdurrahman çömlekçi
Teşekkür ederim canimm :) korkutmasin artık bu bebisler bizi :)Ben de onu yazmıştım tatlı bişeyler yiyip sol tarafına uzan diye. Tabi ben yazana kadar sen yapmışsın. Neyse çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?