2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Kilim ve tohum canım verdiğin haberler süper. Hepiniz iyisiniz maşallah çok sevindim.
Çok şükür çok şükür birtanem babamın sonuç kontrol randevusu var bu cuma. Bakalım hekim neler önerecek annemin de klasik üç aylık rutinleri başladı inşallah onlar da iyi çıkacak. Allah hepimize sağlık versin. Nasılsın tatlı oğlun neler yapıyor??

Cnm bnde ilk basta baktrmistm bi sorun yoktu dun rahatszlandm tshim normal cikti ama t4de brz dusukluk cikti.dahiliye dr.u hic icime sinmedi haftasnuna bska bi dra gdicm ama icimde hic rahat degil
Canım bu konu gerçekten hassasiyet gerektiriyor. İyi bir endokrin uzmanına git biz babamın hekiminden memnun kaldık. Bir de ölçüm yapan lab çok önemliymiş. Doktorumuz mutlaka üniversite hasatanesi olsun istedi mesela. Ki sağlık ocağı sonuçları ile uyuşmadı. Aklında olsun canım. Babamın doktoru Prof Dr Abdurrahman çömlekçi

İzmir buz gibiydi canım hala da pek düzelmedi açıkçası :)
Gerçi mikrop kırılıyor derler ya soğuk için ben de o tarafına memnun oluyorum.
Rahata düşkün valla bizimkiler :)
Babamın açlık 114 75 gr ogtt sonrası 164 çıktı cuma günü doktor be diyecek bakalım.
Oğlumu özledim neyseki tekmelerle anlaşıyoruz hasret gideriyoruz.
Sen ne zaman temelli şehrimize dönüyorsun?

Bebegimin hareketlerini hissetmiyorum dun geceden beri. Normalde gece yatinca beni uyutmazdi hareketinden şimdi hiç yok. Bu saatlerde de çok hareketli olurdu ( bi sıkıntı yoktur dimi(

Korkma canım birşey yoktur. Tatlı birşeyler yiyip sol tarafına yat istersen. Belki hissedersin. Bazen benimde hissetmediğim zamanlar oluyor ama sonra 1 tekme atıyor kendini belli ediyor. Bekle bakalım.
Kizlar dünkü seker yuklemesinin sonuclari cikmis.ust sinir 140mis.ama benimki 174 cikmis .ne olacak merak ettim.o.sonra ariycam doktoru da once size sorayim dedim

50 gr lık yaptılarsa 100 gr lık için tekrar yükleme yaparlar sanırım. D Desenn in de öyle olmuştu.

İnşallah anneciğininde kontrolleri güzel geçer canım çok sevindim
Biz de iyiyiz oğluşla. Bu hafta biraz daha sert vurmaya başladı. İlerleyen haftalarda göbeğimi delip geçmezse iyi

Sorma kuzum benimki de güçlendi bazen alt tarafa doğru öyle sert vuruyor ki canım acıyor.

Bebegimin hareketlerini hissetmiyorum dun geceden beri. Normalde gece yatinca beni uyutmazdi hareketinden şimdi hiç yok. Bu saatlerde de çok hareketli olurdu ( bi sıkıntı yoktur dimi(
Canim benimde öyle oluyor bazen ama korkma sonra hissettim rahatladim.insallah seninde öyle olmustur hareketlenir ufaklik

Kizlar saglik ocagiyla görüştüm. Gebelikte cikabilir seker yemene dikkat ediceksin diyor.hamur isi yeme bol bol hareket et dedi.tekrar yükleme yapilmayacak buna sevindim .kendi doktorumlada haftaya randevum var bakalim o ne diyecek.

Cok sagolasn cnm Allah razi olsn ama sanirm sen izmir,ben istanbulhastanede yaptrmistm ama bska bi yerde dha yaptiracam ztn dahiliye dr.u da hic icime sinmedi yrn bska dra gdicz.sizlerin dr.u aylik tahlil istio mu bnce cok onemli ama dr.lar ndense hic onemsemiolar herkese ayni sei yazip duruolar ama herkes farkli bunyede farkli hamileliklr gecirio bundan snr kndi takibimde bulunucm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…