- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 53
- 37
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #27.061
Çikolata yedim sola yattım hareketlendi ama hep aşağıda hareketleri canım.neyse ben iyiyim dedi ya çok sükûr:)Canim benimde öyle oluyor bazen ama korkma sonra hissettim rahatladim.insallah seninde öyle olmustur hareketlenir ufaklik
Benim daha canımı acıtmadı ama yakındır. Senin miniği gücü kuvveti yerinde maşallahSorma kuzum benimki de güçlendi bazen alt tarafa doğru öyle sert vuruyor ki canım acıyor.
İnşallahdokrordan çıkar çıkmaz yazacam inşAllah inat etmez anası kılıklı
İyi ya süpermiş. Sen sağlık ocağında mı yaptırdın?Kizlar saglik ocagiyla görüştüm. Gebelikte cikabilir seker yemene dikkat ediceksin diyor.hamur isi yeme bol bol hareket et dedi.tekrar yükleme yapilmayacak buna sevindim .kendi doktorumlada haftaya randevum var bakalim o ne diyecek.
sade ve şık canım ben çok beğendimkızlar eşimle bu beşiği beğendik nasıl sizce hem de büyüyenmiş15 yaşına kadar yatabiliyormuş açılınca nasıl sizce
G
Gunaydınn canım gozukmuyosn pek miniğin ve sen iyimisiniZ
Evet canim saglik ocaginda yaptirdim doktorum da son muayenede orda yaptirabilirsin demistiİyi ya süpermiş. Sen sağlık ocağında mı yaptırdın?
Masallah bir prenses daha geliyor kırk bir kere Masallh isim düşünmeye başla canımYirmi beşinci haftada kızım olacağını öğrendim şükür :) gelişimi gayet iyi sonunda progestandan kurtuldum yarın şeker yüklemesi yaptırcam hayırlısı bakalım
İyiyiz bizde canım koşuşturmacaya devamm =)ara ara girip bakıyorum canım ama yazmıyorum pek kontrole falan gitmeyince biz çok iyiyiz miniğimde iyi galiba baya hareketli siz nasılsınız nası gidiyo :)
Teşekkür ederim adı hazır canım nasip olursa ceren olacak adıMasallah bir prenses daha geliyor kırk bir kere Masallh isim düşünmeye başla canım
Çok güzel canım ismide sağlıklı ömürlü olsun tüm yavrular benim de kız Asya insTeşekkür ederim adı hazır canım nasip olursa ceren olacak adı
çok güzel ismi asya inşAllah sağlıkla gelsinler cadılarÇok güzel canım ismide sağlıklı ömürlü olsun tüm yavrular benim de kız Asya ins
merhaba 50 lik yüklemenin sonucu mu bu? eğer öyleyse bir hafta sonra 100 lük yükleme yapacaklar.. benim 50 lik yüklemem 159 çıkmıştı dün 100 le yaptık hepsi düşük çıktı şükür hatta 3. saat değerim 50 lere düşmüş ellerim 1 saat kadar titrediKizlar dünkü seker yuklemesinin sonuclari cikmis.ust sinir 140mis.ama benimki 174 cikmis .ne olacak merak ettim.o.sonra ariycam doktoru da once size sorayim dedim
canım babanın sonuçları iyi gibi sanki ama inşallah doktorlar da iyi yorumlar yaparlar atlatırsınız hayırlısı ile..İzmir buz gibiydi canım hala da pek düzelmedi açıkçası :)
Gerçi mikrop kırılıyor derler ya soğuk için ben de o tarafına memnun oluyorum.
Rahata düşkün valla bizimkiler :)
Babamın açlık 114 75 gr ogtt sonrası 164 çıktı cuma günü doktor be diyecek bakalım.
Oğlumu özledim neyseki tekmelerle anlaşıyoruz hasret gideriyoruz.
Sen ne zaman temelli şehrimize dönüyorsun?
direkt nssil gittin dahiliye dr u gormeden yonlendirmiyor
http://www.babymall.com.tr/visio-focus-temassiz-ates-olcer_VSF-06400 ateş ölçer almayı düşünen arkadaşlar nesne, gıda, sıvı, cilt ve ortam sıcaklığını ölçüyormuş eşim araştırıyordu bu üründen türkiye'de ve yurt dışında kullananlar çok memnunmuş çok ihtiyacımız olacağını düşünüyorum aklınızda bulunsun
Gözünaydın canım.az daha daysnsaymışsın doğumda öğrenecekmişsin:)Yirmi beşinci haftada kızım olacağını öğrendim şükür :) gelişimi gayet iyi sonunda progestandan kurtuldum yarın şeker yüklemesi yaptırcam hayırlısı bakalım
Benim evde kullandığım medisana alından ölçer .3 yıldır kullanıyorum ve çok doğru sonuç veriyor.kulaktan ölçerlerin güvenilir olduğu söyleniyor ama her ölçümde ucunun değişmesi bence sorun.kızım ateşlendiğinde sabaha kadar 100 kere ateş ölçüyorum ben.birde hasta uyuyan çocuğun kulağına aleti sokmak hasta çocuğu uyandırır ya da huysuzlandırır diye düşünüyorum.Kulaktan ölçerler daha iyi güvenilir diyorlar bilemedim ben de kararsızım...
Braun ve medisana markaları üzerinde duruyorum şimdilik tavsiye üzerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?