2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Benimde bazen hissetmedim oluyor uyuyor minikler Ohhh yerleri rahat buldular annem arada hareket yap diyorum seviyorum sırt üstü yatıyorum bende bir tekme yiyorum kendime geliyorum Ohh çok şükür diyorum bebis hareket etmiyince insan bir korkuyor çok şükür hepsi Rabbine emanetler Allah hepimizin evlatlarin korusun inş her daim

Sorma kuzum benimki de güçlendi bazen alt tarafa doğru öyle sert vuruyor ki canım acıyor.
Benim daha canımı acıtmadı ama yakındır. Senin miniği gücü kuvveti yerinde maşallah

dokrordan çıkar çıkmaz yazacam inşAllah inat etmez anası kılıklı
İnşallah

Kizlar saglik ocagiyla görüştüm. Gebelikte cikabilir seker yemene dikkat ediceksin diyor.hamur isi yeme bol bol hareket et dedi.tekrar yükleme yapilmayacak buna sevindim .kendi doktorumlada haftaya randevum var bakalim o ne diyecek.
İyi ya süpermiş. Sen sağlık ocağında mı yaptırdın?

Kizlar dünkü seker yuklemesinin sonuclari cikmis.ust sinir 140mis.ama benimki 174 cikmis .ne olacak merak ettim.o.sonra ariycam doktoru da once size sorayim dedim
merhaba 50 lik yüklemenin sonucu mu bu? eğer öyleyse bir hafta sonra 100 lük yükleme yapacaklar.. benim 50 lik yüklemem 159 çıkmıştı dün 100 le yaptık hepsi düşük çıktı şükür hatta 3. saat değerim 50 lere düşmüş ellerim 1 saat kadar titredi o yüzden dikkat edin.

canım babanın sonuçları iyi gibi sanki ama inşallah doktorlar da iyi yorumlar yaparlar atlatırsınız hayırlısı ile..
izmirin soğuğu bu sene çok dediğin gibi haftasonu kendime gelemedim.
kısmet olursa dönüş martın ilk haftası canım 35 olucam nasipse. tabi herşey yolunda giderse.. şimdi doktorum 32 ye kadar 4 haftada 1 görücek. sonra sıklaşıcak randevularımız dedi.
izmirime dönüceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum benim içim milat olucak inşallah canım 8 senedir uzak sayılırım.. sağlıkla geçsin inşallah günlerimiz. bu arada bebek arabası hala almadık biz.

direkt nssil gittin dahiliye dr u gormeden yonlendirmiyor

Ben dahiliyeye gitmedim hic. Kadın doğum doktorum tsh yüksek cikmis ben ilaç veremem dahiliye veya endkronoljiye görünmen gerek dedi kimi tavsiye edersiniz dedim aynı hastanedeki endokrin uzmanına yönlendirdi. Ona da gidip durumu anlatınca muayene tahlil gerçekleşti zaten.

Kulaktan ölçerler daha iyi güvenilir diyorlar bilemedim ben de kararsızım...
Braun ve medisana markaları üzerinde duruyorum şimdilik tavsiye üzerine.

Yirmi beşinci haftada kızım olacağını öğrendim şükür :) gelişimi gayet iyi sonunda progestandan kurtuldum yarın şeker yüklemesi yaptırcam hayırlısı bakalım
Gözünaydın canım.az daha daysnsaymışsın doğumda öğrenecekmişsin:)

Merhaba
Citolesgen sanırım teknik bir sorun yaşıyor. Umuyorum teknik sorundur sağlık sorunları değildir. 2 haftadır siteye hiç gelmemiş.
Konu da ilk mesajın güncellenmesi için konuyu birilerine devretmem gerekiyor zira en son 1 ay önce güncellenmiş. Konuyu devir almak isteyen var mı ?

Kulaktan ölçerler daha iyi güvenilir diyorlar bilemedim ben de kararsızım...
Braun ve medisana markaları üzerinde duruyorum şimdilik tavsiye üzerine.
Benim evde kullandığım medisana alından ölçer .3 yıldır kullanıyorum ve çok doğru sonuç veriyor.kulaktan ölçerlerin güvenilir olduğu söyleniyor ama her ölçümde ucunun değişmesi bence sorun.kızım ateşlendiğinde sabaha kadar 100 kere ateş ölçüyorum ben.birde hasta uyuyan çocuğun kulağına aleti sokmak hasta çocuğu uyandırır ya da huysuzlandırır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…