2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bugün Dr kontrolümüz iyi geçti çok şükür.
Minnak kızım 33 cm 900 gram olmuş maşallah Sezaryen doğum tarihimi sordum 22 Mart-30 Mart arasında olur dedi. Ama bu kadın çok normal doğum yanlısı ben düşünmüyorum normal doğum. Ailemde şeker olmadığı için şeker yüklemesi istemedi. Bebeğin suyu kilo alımı benim kilo alımım da normal olduğu için açlık ve tokluk şekerine baktırman yeterli dedi Çarpıntım ve nefes darlığım için de kardiyolağa yönlendirdi.
Bu arada bugün beşiğimiz geldi kuruldu. Bi ara fotoğrafını atarım kısmet olursa

Merhaba
Adminimiz Citolesgen saglik sorunları sebebiyle bir suredir aktif yazamadı. Teknik bir sorun yok.

Sağol canım öyleyse medisana alindan ölçeni de listeme katayim ben.
Ebebek te görmüştüm fiyatı da braun a göre daha iyiydi belki onu alırım. Medisana dan herkes memnun sanirim

Merhaba
Adminimiz Citolesgen saglik sorunları sebebiyle bir suredir aktif yazamadı. Teknik bir sorun yok.

temennim teknik sorun olması yönündeydi, kötüyü bir anne adayına kondurmak istemedim ....

çok geçmiş olsun

temennim teknik sorun olması yönündeydi, kötüyü bir anne adayına kondurmak istemedim ....

çok geçmiş olsun

Tesekkurler, Kötü bir durum değil ama eskisi kadar sık girmemesi bundan. Ben kendisine ulaştım, bilgi verdim gerekli güncellemeyi yapacaktır, aylardır kendisi topic le uğraşan kişi olarak sizce kurallarınıza da uygunsa anlayışınıza sığınarak, görevi devretmek istediğinden emin olalım lütfen.

Böyle bir durumda site kuralları geçerli değil ki ? Tabii ki bizim için hiç bir sorun yok. Önce sağlık

Yirmi beşinci haftada kızım olacağını öğrendim şükür :) gelişimi gayet iyi sonunda progestandan kurtuldum yarın şeker yüklemesi yaptırcam hayırlısı bakalım

HAdi gözün aydın prenses geliyor. Yalnız çok nazlı bir prenses olacak çok bekletti

Günaydın güzel anneler bu anne şeker yüklemesine gidiyor ve çok aç

Ay hadi inşallah şeker çıkmaz

HAdi gözün aydın prenses geliyor. Yalnız çok nazlı bir prenses olacak çok bekletti

Teşekkür ederim annesi gibi nazlı ve inat olacak

inşAllah çıkmaz bişey benim annem şeker hastası o yüzden korku var biraz açıkcası

günaydın kızlar.. yemekten sonra cok uyku ve halsizlik olması hamilelik şekeri belirtisi olabilir mi
canım aynı durum öğlen ve akşam yemeklerinden sonra bana da oluyor daha yeni şeker yüklemesi yaptırdım bir problem çıkmadı artık çabuk yoruluyoruz ondan oluyor muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…