2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Yaptır o zaman canım.75 grlık daha garanti demişti doktor bana birde.çünkü ilk hamileliğimde 50 şik yüksek çıkınca 100 lük yapılmıştı.ilkinde yüksek çıktıysa muhtemelen ikincide yüksek çıkacak boşuna iki sefer test yapılmasın diye 75 lik istedi.

O zaman rapor alıp evde kalıyorsundur.neyse 26. Haftaya gelmişsin.az kaldı.inşallah sağlıkla vakti zamanınd alırsın yavrunu kucağına.
Sağol canım. İnşallah sende sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. 28. Haftayı atlatmak önemli olan dedi doktorum. Bende 28. Haftayı bitirmeye bakıyorum. Allah herkesin bebeğini zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Gunaydin arkadaslarr. Umarim guzel bir gun olur. Seker yuklemesi olan arkadaslar guzel sonic alir insallah. Citolesgen canim hayirlisiula hepimiz alacagiz insallah bebislerimizi kucagimiza. Guzel dusunelim hep guzel olsun. Eminim zordur yatmak ama mukafatini verecek prenses

Kizlar maalesef bende balgam basladi cok rahatsiz ediyor nasil gececek bu ya

Canım inşallah amin

kızlar bu aralar çok ağrım var yürümekte zorluk çekiyorum. ve karnım taş gibi sertleşti. doktor kasılmaların var dedi. benim gibi sıkıntıları olan varmı ne yapmalıyım
Geçmiş olsun canım. Ara ara benimde Karnımda sertlik oluyor ama bebek gibi geliyor o bana. o sertligin sebebi kasılma miymis?

Geçmiş olsun canım. Ara ara benimde Karnımda sertlik oluyor ama bebek gibi geliyor o bana. o sertligin sebebi kasılma miymis?
evet canım kasılmaymış ve bu yüzden bebeğin tekmesi net hissedilmezmiş bolca su içip dinlenmek gerekiyormuş. doktor bana magnezyum verdi bunun için

İnşallah Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım kızlarr... @Citolesgen de istirahatlee prensesesine kavuşacakkk...
Canım benim bildiğim formüll 1 kaşık bala karabiber dök ye boğazdaki balgamı gıcığı rahatlatıyor dene bakalım... ama hamileliğe bağlı tükürük bezleriyle alakalıysa ona pek faydası olmayabilir bu dediğimin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…