- 17 Haziran 2015
- 1.495
- 1.754
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #27.161
Adalat kasılma için verilen bir ilaç. Ben serklajlıyım zaten canım wc dışında kalkmıyorum istirahetten başka birşey yapmıyorum.magnezyum kullanıyorum. adalet ne bilmiyorum. büyük olasılıkla sanada dinlen diyecektir. bu aylarda kasılmalar oluyormuş. sebebide yorgunluk ve stresmiş
Aksatma canımm önemli gerçektenn...
Doktorun sözünden çıkmıyoruzz dimi dünürcümmmm
canım inşallah seninde ağrıların hemen geçer. bebeğin son haftalarına kadar sana sım sıkı sarılırAdalat kasılma için verilen bir ilaç. Ben serklajlıyım zaten canım wc dışında kalkmıyorum istirahetten başka birşey yapmıyorum.
işte bende senin gibi ayağa kalktığımda hissediyordum ağrıyı. dinlenme ve magnezyum işe yaradı bende
Bize de yazz inşallah önemli bir şey yoktur canımm idrar kültür sonucunda... belki doktorun yeniden ister testi emin olmak adına... kültür tit e göre daha meşakatli bir test sanırsam... mendille iyi sillenmezsen bile ordaki şeyler etkileyebiliyormuş... inşallaj tertemizz çıkar bol suyla atlatırsınn aman su içmeyi ihmal etme..
canım suda eriyen benimkide adı magnorm. ilk başlarda günde 1 içiyodum. bu ağrıdan sonra sabah akşam içmeye başladımAa sende de vardi dimi cok gecmis olsun canimm. Bende dun basladim magnezyuma insallah faydasini gorurum suda eriyen dimi? Birde gunde kac iciyorsun 1 mi? Benndoktora sormadim ama 1 dir sanirim.
Yazarim canim bugun belli olur artik. Evet ya kultur ugrastiriyor ama iyice sildim 2 kere bu sefer cok ozendim ilk idrari akittim falan yine de bilmiyorum sonucta da tekrari uygundur yaziyor sanirim isteyecek yine. Suyu az iciyorum haklisin suyi arttirmam lazim tesekkur ederim canimmm
Sağol canım Allah razı olsun hepimiz için su gibi geçsin haftalar çünkü kafayı tırlatmak üzereyimcanım inşallah seninde ağrıların hemen geçer. bebeğin son haftalarına kadar sana sım sıkı sarılır
AminSağol canım. İnşallah sende sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. 28. Haftayı atlatmak önemli olan dedi doktorum. Bende 28. Haftayı bitirmeye bakıyorum. Allah herkesin bebeğini zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah.
İlk defa senden duydum. Normal yaptığım şeyleri bile cevrem yeni yeni icat çıkarma diyor bide ekstra süpürge alcam desem buldumcuk oldu bu kız derlerAy biliyorumm onu çok güzell... güle güle kullansın uyusun oynasınn birbirinden güzel sağlıklı günleri olsunnn o odada inşallah...
ben de meltem mobilyadan perde farbası alacağım yıldızlı pembe olandannn.. :)))
Ben de size bir şey sormak istiyorum bu aradaaa konuları baltalamadan balla keserekten
Bebek için ekstra bir süpürge alacak mısınız
E bebekte satılıyordu pahalıydı da lazım mı acaba alerjik cart curt. Gerçi amaaan biiz arçelikle büyüdük de midemize toz mu kaçtıı dimii!???
yok canım ben almayacağım. düzenli ev süpürülüyor zaten. gene aynı elektrik süpürgesine ve yer temizleyicisine devam edeceğim ben. bu arada yeri anwayin loc u ile sildiriyorumAy biliyorumm onu çok güzell... güle güle kullansın uyusun oynasınn birbirinden güzel sağlıklı günleri olsunnn o odada inşallah...
ben de meltem mobilyadan perde farbası alacağım yıldızlı pembe olandannn.. :)))
Ben de size bir şey sormak istiyorum bu aradaaa konuları baltalamadan balla keserekten
Bebek için ekstra bir süpürge alacak mısınız
E bebekte satılıyordu pahalıydı da lazım mı acaba alerjik cart curt. Gerçi amaaan biiz arçelikle büyüdük de midemize toz mu kaçtıı dimii!???
canım suda eriyen benimkide adı magnorm. ilk başlarda günde 1 içiyodum. bu ağrıdan sonra sabah akşam içmeye başladım
evet canım şekerli içecekten çok açlık mide bulantısı yapıyor bende çok acıkmıştım sonuç çıkınca kendime bir güzel ziyafet vermiştim :)75
75 yapıldı evet aslında üç saat sürüyor ilk kanı 9.15 verdim şimdiki kanı 11.15 verecem açlıkten beynim çalışmıyor
İlk defa senden duydum. Normal yaptığım şeyleri bile cevrem yeni yeni icat çıkarma diyor bide ekstra süpürge alcam desem buldumcuk oldu bu kız derler
yok canım doğru anlamışsın öyle ben sonucu beklemeyle birlikte 3 saat kadar beklemiştimİnşallah iyi çıkar sonuçların iyi haberlerini bekliyoruz
Aa benim doktorumda 75 lik yaptıracak önce aç kan alınacak sonra iki sefer saat başı alınacak dedi.yani iki saat.acaba ben mi yanlış anladım.
Annem böyle hamilelik ilk defa sende gördüm diyor hahahaÇok kişi alıyordu kampanyalı hali de 2 bin tl idi..
Acaba dedim gerekli bir şey mi sizlere de sorayım dedimm... inşallah gereksizdir yaniii bu kdr masraf varrr bunlar hep yeni icatlarrr..
:))))
canım sende kasılma veya ağrı olmadığı için ola bilirmi. benim nts de çıktı sancı ve kasılma. ben yürüyemiyodum o yüzden verdi banaikihayat bana dr magnezyum vermedi neden acaba ya. Sadece vitamin ve demir hapı kullanıyorum
Annem böyle hamilelik ilk defa sende gördüm diyor hahaha
Evet kasılma ve ağrı hissetmiyorum canımcanım sende kasılma veya ağrı olmadığı için ola bilirmi. benim nts de çıktı sancı ve kasılma. ben yürüyemiyodum o yüzden verdi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?