2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
magnezyum kullanıyorum. adalet ne bilmiyorum. büyük olasılıkla sanada dinlen diyecektir. bu aylarda kasılmalar oluyormuş. sebebide yorgunluk ve stresmiş
Adalat kasılma için verilen bir ilaç. Ben serklajlıyım zaten canım wc dışında kalkmıyorum istirahetten başka birşey yapmıyorum.

Adalat kasılma için verilen bir ilaç. Ben serklajlıyım zaten canım wc dışında kalkmıyorum istirahetten başka birşey yapmıyorum.
canım inşallah seninde ağrıların hemen geçer. bebeğin son haftalarına kadar sana sım sıkı sarılır

işte bende senin gibi ayağa kalktığımda hissediyordum ağrıyı. dinlenme ve magnezyum işe yaradı bende

Aa sende de vardi dimi cok gecmis olsun canimm. Bende dun basladim magnezyuma insallah faydasini gorurum suda eriyen dimi? Birde gunde kac iciyorsun 1 mi? Benndoktora sormadim ama 1 dir sanirim.

Yazarim canim bugun belli olur artik. Evet ya kultur ugrastiriyor ama iyice sildim 2 kere bu sefer cok ozendim ilk idrari akittim falan yine de bilmiyorum sonucta da tekrari uygundur yaziyor sanirim isteyecek yine. Suyu az iciyorum haklisin suyi arttirmam lazim tesekkur ederim canimmm

canım suda eriyen benimkide adı magnorm. ilk başlarda günde 1 içiyodum. bu ağrıdan sonra sabah akşam içmeye başladım

İlk defa senden duydum. Normal yaptığım şeyleri bile cevrem yeni yeni icat çıkarma diyor bide ekstra süpürge alcam desem buldumcuk oldu bu kız derler

yok canım ben almayacağım. düzenli ev süpürülüyor zaten. gene aynı elektrik süpürgesine ve yer temizleyicisine devam edeceğim ben. bu arada yeri anwayin loc u ile sildiriyorum

İlk defa senden duydum. Normal yaptığım şeyleri bile cevrem yeni yeni icat çıkarma diyor bide ekstra süpürge alcam desem buldumcuk oldu bu kız derler

Çok kişi alıyordu kampanyalı hali de 2 bin tl idi..
Acaba dedim gerekli bir şey mi sizlere de sorayım dedimm... inşallah gereksizdir yaniii bu kdr masraf varrr bunlar hep yeni icatlarrr..
:))))

İnşallah iyi çıkar sonuçların iyi haberlerini bekliyoruz

Aa benim doktorumda 75 lik yaptıracak önce aç kan alınacak sonra iki sefer saat başı alınacak dedi.yani iki saat.acaba ben mi yanlış anladım.
yok canım doğru anlamışsın öyle ben sonucu beklemeyle birlikte 3 saat kadar beklemiştim

Çok kişi alıyordu kampanyalı hali de 2 bin tl idi..
Acaba dedim gerekli bir şey mi sizlere de sorayım dedimm... inşallah gereksizdir yaniii bu kdr masraf varrr bunlar hep yeni icatlarrr..
:))))
Annem böyle hamilelik ilk defa sende gördüm diyor hahaha

Annem böyle hamilelik ilk defa sende gördüm diyor hahaha

Ya işte internet annesiyiz.. her şeyden de haberimiz var...
Gidiyorsun reyonlar ürün dolu hepsi lazımmış faydalıymış gibii satılıyor...
annem de bana öyle diyor... elimde moklu bez yıkardım sonradan çıktı bezler yurtdışından babanla dayın getirdi de rahat ettim diyor siz nerdeyse alt değiştiren robot alacaksınız eve diyor hahahaha :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…