- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #27.141
c vitamini tabiki önemli ama d vitamini alarak korumaya çalışıorm kendimi:)herkese merhaba :) nasil gidiyor hamilelik?
bu soguk donemde gripten nasil koruyorsunuz kendinizi ?
ayy biran önce 2 hanelere düşsek bizde. heyecan yaptım bi an
evet canım kasılmaymış ve bu yüzden bebeğin tekmesi net hissedilmezmiş bolca su içip dinlenmek gerekiyormuş. doktor bana magnezyum verdi bunun için
Canım bu ağrılar ara ara banada oluyor. Sanırım bu dönemlerde normal artık. Doktorun ne önerdi sana?kızlar bu aralar çok ağrım var yürümekte zorluk çekiyorum. ve karnım taş gibi sertleşti. doktor kasılmaların var dedi. benim gibi sıkıntıları olan varmı ne yapmalıyım
evet canım kasılmaymış ve bu yüzden bebeğin tekmesi net hissedilmezmiş bolca su içip dinlenmek gerekiyormuş. doktor bana magnezyum verdi bunun için
canım doktor bana sürekli sağ veya soluna yatacaksın bol su içeceksin. sabah akşamda magnezyum içeceksin dedi.Canım bu ağrılar ara ara banada oluyor. Sanırım bu dönemlerde normal artık. Doktorun ne önerdi sana?
Benimde daha çok var ya. Baya uzaktan takipteyiz bizAa senin 5iymis bdt benden ondesin sende ha dustun ha duseceksin desene :):) bende cok heyecan yapiyorummm 2 haneleri gorsek sonrasi cok hizli gecer diyorlar:)
Benimde daha çok var ya. Baya uzaktan takipteyiz biz119 gün var
Geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine...
Yarasın magnezyumlarrrr geçsin kasılmalarr güzel oğluşununun tepiklerini hisset bol bol
2 defa gitmiş mesaj
@happymom87 canım sen nasılsın kızın nasıl. hazırlıklar nasıl gidiyor. güzel fikirlerine ihtiyacım var
Merhaba genelde akşamları oluyorum böyle karnım bir yere toplanıyor hemen geçiyor doktor kasılman olabilir o toplanana bebek kasılanda rahim dedi nts ye gireceğim bugün sancım olup olmadığına bakacaklar.Magnezyum ve adalat kullanıyor musunkızlar bu aralar çok ağrım var yürümekte zorluk çekiyorum. ve karnım taş gibi sertleşti. doktor kasılmaların var dedi. benim gibi sıkıntıları olan varmı ne yapmalıyım
Magnezyum cok onemli bana 2 aydir ic diyor doktor bende bisey olmaz diye icmedim simdi cezasini agrilarla cekiyorum. Magnezyumu aksatmiyoruzzzzzzz
işte bende senin gibi ayağa kalktığımda hissediyordum ağrıyı. dinlenme ve magnezyum işe yaradı bendeBu arada bende de 4 5 gundur cok siddetli agri var otururken hic bisey yok ama ayaga kalktigimda ozellikle yurudugumde inanilmaz agrim var dayanilmayacak kadar. Korktum doktora gittim rahim uzunlugu bebegin suyu vs cok iyi sorun yok dedi. Idrar kulturu yaptirdim doktora yolladim onda biseyler var ama anlamadim. Doktor bugun bakacak sonuca birde bol bol dinlen dedi bi donemlerde olabiliyormus.
magnezyum kullanıyorum. adalet ne bilmiyorum. büyük olasılıkla sanada dinlen diyecektir. bu aylarda kasılmalar oluyormuş. sebebide yorgunluk ve stresmişMerhaba genelde akşamları oluyorum böyle karnım bir yere toplanıyor hemen geçiyor doktor kasılman olabilir o toplanana bebek kasılanda rahim dedi nts ye gireceğim bugün sancım olup olmadığına bakacaklar.Magnezyum ve adalat kullanıyor musun
Bu arada bende de 4 5 gundur cok siddetli agri var otururken hic bisey yok ama ayaga kalktigimda ozellikle yurudugumde inanilmaz agrim var dayanilmayacak kadar. Korktum doktora gittim rahim uzunlugu bebegin suyu vs cok iyi sorun yok dedi. Idrar kulturu yaptirdim doktora yolladim onda biseyler var ama anlamadim. Doktor bugun bakacak sonuca birde bol bol dinlen dedi bi donemlerde olabiliyormus.
bendede hazırlıklar devam. oda süsü hediyelikler tamam gibi. yatağıda meltem mobilyadaki marina conseptli odayı alacağızBugünn kabuss gördümm uyandım ki tekme atıyor korkma anne o rüyaydı ben gerçeğim burdayımm diyor :)))))
Rahatladım derin bir ohhh çektim. Kabuslar ara ara geliyor sanırımm bilinçaltı evhamlar endişeler derkennn... iyiyiz çok şükür teyzesiii...
HZırlıklarr tüm hızııyla devam..
Ig'dan siparişler hastane süsü oda aksesuarlarını alıyorum bu araaa odamızı aldık bekliyoruzzz... erol mobilyadan sade beyaz uygun bir takım aldıkk.... sizde nasıl gidiyorrr marine conceptt cici şeyler bulmuşsundur inşallaaahh ben de bazen görüyorum hemen aklıma sen geliyorsunnn :)))
bendede hazırlıklar devam. oda süsü hediyelikler tamam gibi. yatağıda meltem mobilyadaki marina conseptli odayı alacağız
bendede hazırlıklar devam. oda süsü hediyelikler tamam gibi. yatağıda meltem mobilyadaki marina conseptli odayı alacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?