2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
evet canım kasılmaymış ve bu yüzden bebeğin tekmesi net hissedilmezmiş bolca su içip dinlenmek gerekiyormuş. doktor bana magnezyum verdi bunun için

Geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine...
Yarasın magnezyumlarrrr geçsin kasılmalarr güzel oğluşununun tepiklerini hisset bol bol

kızlar bu aralar çok ağrım var yürümekte zorluk çekiyorum. ve karnım taş gibi sertleşti. doktor kasılmaların var dedi. benim gibi sıkıntıları olan varmı ne yapmalıyım
Canım bu ağrılar ara ara banada oluyor. Sanırım bu dönemlerde normal artık. Doktorun ne önerdi sana?

evet canım kasılmaymış ve bu yüzden bebeğin tekmesi net hissedilmezmiş bolca su içip dinlenmek gerekiyormuş. doktor bana magnezyum verdi bunun için

Yarasın magnezyumlarrrr geçsin kasılmalarr güzel oğluşununun tepiklerini hisset bol bol

2 defa gitmiş mesaj

Aa senin 5iymis bdt benden ondesin sende ha dustun ha duseceksin desene :):) bende cok heyecan yapiyorummm 2 haneleri gorsek sonrasi cok hizli gecer diyorlar:)
Benimde daha çok var ya. Baya uzaktan takipteyiz biz 119 gün var

Bu arada bende de 4 5 gundur cok siddetli agri var otururken hic bisey yok ama ayaga kalktigimda ozellikle yurudugumde inanilmaz agrim var dayanilmayacak kadar. Korktum doktora gittim rahim uzunlugu bebegin suyu vs cok iyi sorun yok dedi. Idrar kulturu yaptirdim doktora yolladim onda biseyler var ama anlamadim. Doktor bugun bakacak sonuca birde bol bol dinlen dedi bi donemlerde olabiliyormus.

2 defa gitmiş mesaj

Magnezyum cok onemli bana 2 aydir ic diyor doktor bende bisey olmaz diye icmedim simdi cezasini agrilarla cekiyorum. Magnezyumu aksatmiyoruzzzzzzz

@happymom87 canım sen nasılsın kızın nasıl. hazırlıklar nasıl gidiyor. güzel fikirlerine ihtiyacım var

Bugünn kabuss gördümm uyandım ki tekme atıyor korkma anne o rüyaydı ben gerçeğim burdayımm diyor :)))))
Rahatladım derin bir ohhh çektim. Kabuslar ara ara geliyor sanırımm bilinçaltı evhamlar endişeler derkennn... iyiyiz çok şükür teyzesiii...

HZırlıklarr tüm hızııyla devam..
Ig'dan siparişler hastane süsü oda aksesuarlarını alıyorum bu araaa odamızı aldık bekliyoruzzz... erol mobilyadan sade beyaz uygun bir takım aldıkk.... sizde nasıl gidiyorrr marine conceptt cici şeyler bulmuşsundur inşallaaahh ben de bazen görüyorum hemen aklıma sen geliyorsunnn :)))

kızlar bu aralar çok ağrım var yürümekte zorluk çekiyorum. ve karnım taş gibi sertleşti. doktor kasılmaların var dedi. benim gibi sıkıntıları olan varmı ne yapmalıyım
Merhaba genelde akşamları oluyorum böyle karnım bir yere toplanıyor hemen geçiyor doktor kasılman olabilir o toplanana bebek kasılanda rahim dedi nts ye gireceğim bugün sancım olup olmadığına bakacaklar.Magnezyum ve adalat kullanıyor musun

Magnezyum cok onemli bana 2 aydir ic diyor doktor bende bisey olmaz diye icmedim simdi cezasini agrilarla cekiyorum. Magnezyumu aksatmiyoruzzzzzzz

Aksatma canımm önemli gerçektenn...
Doktorun sözünden çıkmıyoruzz dimi dünürcümmmm

işte bende senin gibi ayağa kalktığımda hissediyordum ağrıyı. dinlenme ve magnezyum işe yaradı bende

magnezyum kullanıyorum. adalet ne bilmiyorum. büyük olasılıkla sanada dinlen diyecektir. bu aylarda kasılmalar oluyormuş. sebebide yorgunluk ve stresmiş

Bize de yazz inşallah önemli bir şey yoktur canımm idrar kültür sonucunda... belki doktorun yeniden ister testi emin olmak adına... kültür tit e göre daha meşakatli bir test sanırsam... mendille iyi sillenmezsen bile ordaki şeyler etkileyebiliyormuş... inşallaj tertemizz çıkar bol suyla atlatırsınn aman su içmeyi ihmal etme..

bendede hazırlıklar devam. oda süsü hediyelikler tamam gibi. yatağıda meltem mobilyadaki marina conseptli odayı alacağız

bendede hazırlıklar devam. oda süsü hediyelikler tamam gibi. yatağıda meltem mobilyadaki marina conseptli odayı alacağız

Ay biliyorumm onu çok güzell... güle güle kullansın uyusun oynasınn birbirinden güzel sağlıklı günleri olsunnn o odada inşallah...
ben de meltem mobilyadan perde farbası alacağım yıldızlı pembe olandannn.. :)))
Ben de size bir şey sormak istiyorum bu aradaaa konuları baltalamadan balla keserekten

Bebek için ekstra bir süpürge alacak mısınız
E bebekte satılıyordu pahalıydı da lazım mı acaba alerjik cart curt. Gerçi amaaan biiz arçelikle büyüdük de midemize toz mu kaçtıı dimii!???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…