- 23 Mayıs 2016
- 784
- 969
- 23
- 35
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #28.701
eleltrikli kombi canim bizim ev. Ama mesela su an alttakiler yakmiyo diye bebek odasinin yeri buz gibi. Olmadi buyuk hali bakcazEvin kaloriferliyse normak bir halı yeter bence artı bişeye gerek yok
Canım şimdiki bebeklerin çoğu alerjik..halıflexi bırak halı bile onermiyolar.bende shaggy halı vardı daha iki aylık bebek bronşit olmuştu alerjikmiş meğersem kaldırdım halıyı ince koydum.ayrıca ne tüylü battaniye ne kazak hiçbişe giydiremedm hepsi alerji yaptı yüzü yara oluyodu.kazak giyenlerin kucağına vermiyodum yoksa öksürük yapıyodu yani alerji riskini en aza indirmek lazm
çocuklar artık hislerini yitirdi ama gerçekten o derecelerde sabah işe okula gidildiği oluyor sabah güneşin doğmadan önceki zamanı havanın en soğuk halidir biz o soğukta yollardayız.
Bana cati kemigi demeyin penguen mi desem sünnet olmuş cocuk mu desemotururken kalkmayi ayaktayken oturmayi dusunuyorum bin türlü modelle.hele kv lere gittigimiz gün hep berbar otiruyoruz utaniyorum biraz ama dehset bi acı yaaa.Filmlerdeki hamileler zap diye kalkiyo falan ya hadi ordan diyorum benim mumkun degil Ama olsun sonra hamileligi cok özlüyorsun kizimda oyle olmustu dogum yaptim sonra hamilelri görünce icimden onlarin var benim yok diye bi his gelmisti cok tatli bi göruntu bence.
Halifleks dusunen arkadasim hic tavsiye etmem benim annemin evinde kullandik bi ara modaydi.ama bi gün zeytinyagini dusurmekle olay bitti sil Allah Allah adam cagirip yikatiyorsun ama makineleri güvenilir drgil hijyenik falanalerji durumu var baska zaman bisi dökmezsin halifleks olunca illa bisi dökülür.Evlerimiz cogu dogalgazli kalriferli öyle bile olmasa soguksa ev büyük hali alarak kapatabilirsin yeri
oyle canim valla deneyimim var 5 yasa kadar hakimim :) tabii tum sorumlulugun ustumizde olmasi apayridir ama hallederiz biz ya. Mesela oyuncu anne var onun kitaplarini oku bence cok eglenceli ve bilgilendirici.Senin için güzel bir deneyim olmuş canım ne yapacağını biliyorsun.. bana da arkadaşlar takılıyor şimdi hadi altını pınar teyzen değiştirecek diye :) ben yeni doğmuş bebeği hiç kucağıma bile almadım zarar veririm bir yeri incinir diye korktum hep ama kendi bebeğimi alacağım :))
ben doktorumun oldugu hastanede yapacagim canim insallah. Normal 1600 sezeruan 1500 dediler. Susleme varmis ama foto yokKızlarr doğum yapacagınız hastane ve doktora karar verdiniz mi .. Gidip doğumhaneyi odaları gezmek te lazım .kafam karıştı gittigim hastane konusunda çok yüksek fiyat başka hastaneler daha uygun ama uzak haftaya araştırıcam sizlerde durum ve fiyatlar nasıl
Ahhh şu alttakiler yokmu neden yakmazlar anlamam yaaaeleltrikli kombi canim bizim ev. Ama mesela su an alttakiler yakmiyo diye bebek odasinin yeri buz gibi. Olmadi buyuk hali bakcaz
tabii bi de o risk var dimi alip kullanamamak var. Simdilik rahat birakip bebisin durumuna gore ayarlamak lazim o zaman
Allah yardimiciniz olsun valla zor canim. Biz izmirde usuyoz :)
oooo zeytinyaginin dokuldugunu dusunemiyorum ben oturup aglardim sanirim :) dedigin gibi kisa dogru evin durumuna gorre ayarlamak lazim
oyle canim valla deneyimim var 5 yasa kadar hakimim :) tabii tum sorumlulugun ustumizde olmasi apayridir ama hallederiz biz ya. Mesela oyuncu anne var onun kitaplarini oku bence cok eglenceli ve bilgilendirici.
ben doktorumun oldugu hastanede yapacagim canim insallah. Normal 1600 sezeruan 1500 dediler. Susleme varmis ama foto yok
Fotoyla 2000 bulur mutlaka istiyorum foto. O telasla kim cekecek yoksa. Ama sanirim benim doktor sezeryan yapmiyor o nasil olcak bilmiyorum bi daha soracagim gidince
Oyle diyorsun ama bende normal den cok korkuorum..... agrisi falan bide yuruyus hareket etmek lazim ben hic yapma firsati bulmadim zor olucak diye cok korkuyorum...Ben de sezeryandan korkuyorum bir ay acı çekmek istemiyorum normal doğum sadece bur gün acı sonrası rahat . Hem çabuk zayiflaniyor hem hemen ayağa kalkiyosun
Insallah en hayirli sekilde bebislermiz dogar...Bende kendi doktorumdan memnunum. Takibi mi bunca zman o yaptı. Normal istiyorum ve doktorumda normal doğum taraftarı
M Mucizemkalbim hadi gözun aydin.benimki de uyuyup uyandim harketsizdi bisiler yiyince kipirdandi genelde aksamlari hareketleniyo dha cok insallah uslu olur gecelri yoksa vay basıma gelnler
supremee canimcim ben karar verdim gibi hastaneme bu 2.hastanem ilkini biraktim.Doktorumu da hastaneyi de begendim sakin ilgili alaka cok iyi temiz donanimli insallah sıkıntısız gecer kavusuruz sag salim.fiyat 1600 civari dendi sezaryn normal farketmiyormus.Ancak süsleme yok bende dün gidip gordüm odalarini koca bir kat dogumhane anne bebek uyum odalari gozlem odasi nst hepsi ayni yerde odalar ferah genis daha onceki gittigim parca parcaydi odalar farkli kat falan.
Süslemeyi kendim yapmayi dusunuyorum bende dünden beri bakalim.
deli_mavi_59 oh masallah cogu bitmis canim saglikla kullanin insallah.kizinin ismi nazli olarak kesinlesti mi artik
Benim süslemeler hediyelikler ve ikramlar var bide sabhligimi diktircem.
Yine fiyatın iyi canım..normal duşunmuyosun dimi
sezeryan hiç istemiyorum hele epidurel hayatta yapamam gibi geliyor sezeryan olursada narkozla yaparım kesinDr normal diye tutturmasına rağmen ben epidural sezeryan istiyorum canım
Cok sevindim güle güle büyüt canim nazlı kızını:) bende hastaneye cok gelenim olmaz diye dusunuyorum sadece hediyelik ve seker cikoltami goturum diye düsunüyorum.Bende aynen balonlar kapi süsü ve tüller yaparim.Güzel heyecanlar bunlarKesinleşti canım tek isim Nazlı olacak nasipse.
Hmm bir de süslemeler ikramlar falan var dimiiBizim burada hediye verilmiyor hastanede. Mevlütte magnet lokum falan dağıtılıyor.
Hastaneye kapı süsü yaptırcam bebişime takı yastığı.. Kardeşim lohusa şerbetini yapıcak. Hastaneninkini beğenmiyorum çünkü. Keselere badem şekeri çikolata şeker falan koycam ikramlık. Uçan balonlar düşünüyorum odaya bilmiyorum nasıl olur
Epidural normal yapsan çok memnun kalırsınDr normal diye tutturmasına rağmen ben epidural sezeryan istiyorum canım
Kesinlikle bi annenin bebeğine verebilecegi dn büyük hediye normal doğum..doğarken yararlı bakterilerle hastalıklardan arınarak doğuyo.mecbur kalırsak o başka tabi.özellikle şu zamanda çok popüler oldu normal doğum bi çok ünlü de bu şekilde yapıyo.Normal doğumdan korkmayın kızlar en sağlıklısı o. Ben bende dahil durumu el veren herkes normal doğum olsun isterim o bebisi kucaginiza bir alın bakalım bir damla acinız kalır mi ? Hem kendinizi daha iyi hissedersiniz emin olun
sevindim canım kızının adının kesinleşmesine nazlı bir kadına yakışan isimKesinleşti canım tek isim Nazlı olacak nasipse.
Hmm bir de süslemeler ikramlar falan var dimiiBizim burada hediye verilmiyor hastanede. Mevlütte magnet lokum falan dağıtılıyor.
Hastaneye kapı süsü yaptırcam bebişime takı yastığı.. Kardeşim lohusa şerbetini yapıcak. Hastaneninkini beğenmiyorum çünkü. Keselere badem şekeri çikolata şeker falan koycam ikramlık. Uçan balonlar düşünüyorum odaya bilmiyorum nasıl olur
A ben de Mersinliyim kızlar ama Ankara'da yaşıyorum. Buraların soğuğuna alışmam epey zor oldubende mersinliyim canım :) oraların havasını bilirim evden dıaşrı çıkmayınca sorun olmuyor çok şükür kronikleşen öksürükten başka sıkıntım yok
oluyor canım yarin de bir bak bakalım yine azsa doktora görün ama bazen oluyor rahat ol canimArkadaslar farkettim ki bugun bebegim cok az hareket etti.. sabah cok az bir de aksam ustu yani normalde daha cok hareketederdi bu normal midir? arada yavasladigi gunler olurmu???
insan bir yerin iklimine alışınca sonra çok zorlanıyor başka yerde canım. Ben adana da olduğum halde soğuğa dayanamıyorum .A ben de Mersinliyim kızlar ama Ankara'da yaşıyorum. Buraların soğuğuna alışmam epey zor oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?