- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 448
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #28.741
evet canım hesabın doğru kısmetse ben 1 hafta sonra 8. aya giricemya bana gülmeyin bişiyi kesinleştirmek istiyorum şimdi ben 28. haftadan gidiyorum 28+0 olduğumda tam 7 aylık bir bebiş olacak değil mi. doğumuda 40 haftadan hesaplıyorlar 12 hafta kalmış olacak doğuma yani 3 ayımız daha var değil mi?
canım şubat ilk hafta bebişin odası gelicek, mobilyaları alındı. bu hafta sonu badanası olacak. kılık kıyafet zaten tamam. aylık martkete gittiğimizde bez almaya başladık. mobilyalar gelince eşyalar yıkanıp ütülenip yerleşecek. hastane çantası 33. hafta itibariyle hazır olacak kısmetse. sonrası zaten benim geceliğim vs vs. ama yüzde 85 oranında hazır sayılırız. çünkü 30 dan sonra ağırlaşıcam gibi hissediyorum şimdiden çok çabuk yoruluyorum sizde geçe bırakmayın o yızden.kızlar bütün hazırlıklarınızı ne zman tamamlamayı düşünüyorsunuz.. ben panik yaptım herşeyi hazır olsun istiyorum eşim daha erken diyor... bukez ona kızıyorum hevesin yok bişey almak istemiyorsun diye sizde durumlar nasıl
benim eşimde benim gibi panik atak. 15 gün geçse oğlumu özledim hadi dr a gidelim diye o fişfikliyo beniYaaa ne diyorum ben... birde ultrason foto 4 boyutlu cektik komple esime benziyor bebek insan bir heyecanlanir ama hic normal davranip geciyor..tabikide benzicek ben yaptim diyor.
canım ben dr umun olduğu hastanede yaptıracağım kendi dr uma. sezeryan 1750 tl. odaları biliyorum doğum fotocumuda ayarladım.Kızlarr doğum yapacagınız hastane ve doktora karar verdiniz mi .. Gidip doğumhaneyi odaları gezmek te lazım .kafam karıştı gittigim hastane konusunda çok yüksek fiyat başka hastaneler daha uygun ama uzak haftaya araştırıcam sizlerde durum ve fiyatlar nasıl
canım ben daha dr umla bu mevzuya girmedim. son dk ya kadar da sezeryan istiyorum demicem. ama bende epidural istiyorum. korkuyorum açıkçası kalbim şu anda zorluyor o zaman ne olur Allah bilir.Dr normal diye tutturmasına rağmen ben epidural sezeryan istiyorum canım
canım sakın korkma derinden de olsa hareket ediiyordr dikkatli dinle. benim bebişte öyle 2 gün deli gibiyse 3 gün mıymıy. alıştım ben artıkArkadaslar farkettim ki bugun bebegim cok az hareket etti.. sabah cok az bir de aksam ustu yani normalde daha cok hareketederdi bu normal midir? arada yavasladigi gunler olurmu???
günaydın kızlarrr ve can bebişlerimizzz
evet canım hesabın doğru kısmetse ben 1 hafta sonra 8. aya giricem
canım şubat ilk hafta bebişin odası gelicek, mobilyaları alındı. bu hafta sonu badanası olacak. kılık kıyafet zaten tamam. aylık martkete gittiğimizde bez almaya başladık. mobilyalar gelince eşyalar yıkanıp ütülenip yerleşecek. hastane çantası 33. hafta itibariyle hazır olacak kısmetse. sonrası zaten benim geceliğim vs vs. ama yüzde 85 oranında hazır sayılırız. çünkü 30 dan sonra ağırlaşıcam gibi hissediyorum şimdiden çok çabuk yoruluyorum sizde geçe bırakmayın o yızden.
benim eşimde benim gibi panik atak. 15 gün geçse oğlumu özledim hadi dr a gidelim diye o fişfikliyo benionlar ne zaman kucaklarına alır o zaman baba olduklarını hissederler şu anda duyarsız olmaları normal kızlar..
canım ben dr umun olduğu hastanede yaptıracağım kendi dr uma. sezeryan 1750 tl. odaları biliyorum doğum fotocumuda ayarladım.
canım ben daha dr umla bu mevzuya girmedim. son dk ya kadar da sezeryan istiyorum demicem. ama bende epidural istiyorum. korkuyorum açıkçası kalbim şu anda zorluyor o zaman ne olur Allah bilir.
canım sakın korkma derinden de olsa hareket ediiyordr dikkatli dinle. benim bebişte öyle 2 gün deli gibiyse 3 gün mıymıy. alıştım ben artık
bende çok korkuyorum canım benimde arada oluyo hemen bakıyorum düzenli mi olcak nasıl diye Allah zamanında sağlıkla sihatle doğurmayı nasip etsin inşallah hepimizebana basladi karnimda sanki ishal agrisi gibi bugun iki defa oldu korkuyorum artik erken dogum riskide oldugundan geliyormu dedim ama gecti sukur. ki bebisin hicbirseyi hazir dgl daha
Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Insallah cnm bebek iyi olsun de hareket hissetmissim onemli degil de insan endise ediyor iste...günaydın kızlarrr ve can bebişlerimizzz
canım şubat ilk hafta bebişin odası gelicek, mobilyaları alındı. bu hafta sonu badanası olacak. kılık kıyafet zaten tamam. aylık martkete gittiğimizde bez almaya başladık. mobilyalar gelince eşyalar yıkanıp ütülenip yerleşecek. hastane çantası 33. hafta itibariyle hazır olacak kısmetse. sonrası zaten benim geceliğim vs vs. ama yüzde 85 oranında hazır sayılırız. çünkü 30 dan sonra ağırlaşıcam gibi hissediyorum şimdiden çok çabuk yoruluyorum sizde geçe bırakmayın o yızden.
benim eşimde benim gibi panik atak. 15 gün geçse oğlumu özledim hadi dr a gidelim diye o fişfikliyo benionlar ne zaman kucaklarına alır o zaman baba olduklarını hissederler şu anda duyarsız olmaları normal kızlar..
canım ben dr umun olduğu hastanede yaptıracağım kendi dr uma. sezeryan 1750 tl. odaları biliyorum doğum fotocumuda ayarladım.
canım ben daha dr umla bu mevzuya girmedim. son dk ya kadar da sezeryan istiyorum demicem. ama bende epidural istiyorum. korkuyorum açıkçası kalbim şu anda zorluyor o zaman ne olur Allah bilir.
canım sakın korkma derinden de olsa hareket ediiyordr dikkatli dinle. benim bebişte öyle 2 gün deli gibiyse 3 gün mıymıy. alıştım ben artık
Insallah oyledir iyi olsun de hissetmissim hissetmemissim farketmez... insan endise ediyor istegünaydın kızlarrr ve can bebişlerimizzz
Kac haftaliksinbenimki de 720 gr dı, dr normal demişti, az mı sence
Ben de 3 haftadır magnezyum kullanıyorum ve karnımı rahatlattı. Hatta kalsiyum da vermişti çiğneme tableti şeklinde ama onu çok düzenli kullanamıyorum. Uyuşmazlık iğnesi ben de vurulacağım yarın. 28+3 te vurulmuş olacağım.Hayirli cumalar hanımlar:)
Dün ilk defa magnezyum ictim karnim yumusacik oldu onunla mi alakali acaba ya?sizde farkli oldu mu? Taş gibi oluyordu hep.
Birde kan uysmazligi ignesni olan var mi? Benden baska?
iyi olmuş canım baya baya halletmişsin :) ben bir kez gittim bebeğe kıyafet baktım kendime de pijama ve iç çamaşırı aldım ama bir kez daha gidicem fırsat bulamadım herşeye bakmaya yorulmuştum.. süs ve çikolata instagramda beğendim aslında ama orayı da bir gezmek istiyorum.. Güzel günlerde kullanın ikinizde :)Merhaba kızlar. İstanbul'da mahsur kaldık resmen. Pazar gecesi uçacak uçağımız çarşamba gecesi uçtu ancak :)). 4 gün diye gittik İstanbul'a 1 hafta kaldık iyi de oldu annemleri daha uzun görmüş oldum :))
Havuzlu hana gittim geçen hafta cuma günü. Girişte hemen sağdaki ilk dükkandan 2 gecelik 1 sabahlıklı piyama takımı aldım. Gecelikleri 60'ar Tl'ye, pijama takımımı 140 Tl'ye aldım. Hepsini yarım kollu aldım çünkü bizim ev hamam gibi oluyor. Hastanelerde sıcak malum.
Sonra bir üst kata çıkınca sol tarafta büyük bir süs malzemeleri satan bir dükkan var. Orası kampanya yapmıştı. 125 Tl'ye oğluşun bütün süslemelerini hallettim. Paket içinde olanlar:
1. Kapı süsü (çok çeşit vardı)
2. 50 adet magnetli lavanta (çok çeşit vardı)
3. Takı yastığı (çeşitli)
4. Sepet (çeşitli)
5. 8 metre tül
6. Lohusa tacı
7. Köpükten canım bebeğim vs. yazıları
Başka bir şey yoktu sanırım. Kapı süslerinde çok çeşit vardı içlerinden seçtik ve oğluşun adını yazdırdık :) Ben baştan umursamadım bu kadar malzeme bu kadar ucuza satılıyorsa kıytırıktır diye düşündüm ya da her malzemeden tek çeşit vardır diye düşündüm ama yanılmışım. Pembe ve mavi renkte her ürün çeşit çeşitti. Seçerken zorlandım diyebilirim. Gidecek olanlar varsa haberi olsun.
Bir de mevlütte giydirmek için çok güzel bir takım aldım. Lacivert yelekli papyonlu taşlı tuşlu bişey :)) Onu da 60 Tl'ye aldık. Daha fazla da dolaşamadım belim ağrıdı çıktık. Lohusalıklarım ve süs eşyalarını çok şükür hallettik kafama takılıyordu.
Bu arada @Kilim ve tohum canım çok geçmiş olsun. Umarım iyisindir.
N Nasip_kismet canım oyuncu annenin bütün kitaplarını aldım sadece bir kitabı kaldı okumadığım gerçekten çok eğlenceli bir dili var çok keyif aldım okurken
Yaaa bitaraftan iyi olmuş canım..bende haftaya gidicem inşallah havuzlu hana pijama tk fln da ordan bakarım.hastane cıkışları varmıydı güzel onu daha almadım bileMerhaba kızlar. İstanbul'da mahsur kaldık resmen. Pazar gecesi uçacak uçağımız çarşamba gecesi uçtu ancak :)). 4 gün diye gittik İstanbul'a 1 hafta kaldık iyi de oldu annemleri daha uzun görmüş oldum :))
Havuzlu hana gittim geçen hafta cuma günü. Girişte hemen sağdaki ilk dükkandan 2 gecelik 1 sabahlıklı piyama takımı aldım. Gecelikleri 60'ar Tl'ye, pijama takımımı 140 Tl'ye aldım. Hepsini yarım kollu aldım çünkü bizim ev hamam gibi oluyor. Hastanelerde sıcak malum.
Sonra bir üst kata çıkınca sol tarafta büyük bir süs malzemeleri satan bir dükkan var. Orası kampanya yapmıştı. 125 Tl'ye oğluşun bütün süslemelerini hallettim. Paket içinde olanlar:
4. Sepet (çeşitli)
5. 8 metre tül
6. Lohusa tacı
Başka bir şey yoktu sanırım. Kapı süslerinde çok çeşit vardı içlerinden seçtik ve oğluşun adını yazdırdık :) Ben baştan umursamadım bu kadar malzeme bu kadar ucuza satılıyorsa kıytırıktır diye düşündüm ya da her malzemeden tek çeşit vardır diye düşündüm ama yanılmışım. Pembe ve mavi renkte her ürün çeşit çeşitti. Seçerken zorlandım diyebilirim. Gidecek olanlar varsa haberi olsun.
Bir de mevlütte giydirmek için çok güzel bir takım aldım. Lacivert yelekli papyonlu taşlı tuşlu bişey :)) Onu da 60 Tl'ye aldık. Daha fazla da dolaşamadım belim ağrıdı çıktık. Lohusalıklarım ve süs eşyalarını çok şükür hallettik kafama takılıyordu.
Bende bebek çikolatası beğendim de internetten sipariş vericem.ama nekdr zaman önce vermeliyim acaba bayatlarmı ki çikolataiyi olmuş canım baya baya halletmişsin :) ben bir kez gittim bebeğe kıyafet baktım kendime de pijama ve iç çamaşırı aldım ama bir kez daha gidicem fırsat bulamadım herşeye bakmaya yorulmuştum.. süs ve çikolata instagramda beğendim aslında ama orayı da bir gezmek istiyorum.. Güzel günlerde kullanın ikinizde :)
Evet canım aynen öyle.herkesin acı eşiği başka acı biber yemek gibi bişey biri kırmızı biber yer banamısın demez diğeri hafif acıda bile yandım der.arkadaşım nst ye girmişti %80sancı ve açılma varmış haberi yok hissetmiyo vücudu oyle girdi doğum yaptı bu muymuş diyo.başkası da çok şiddetli hissediyo.herkesin başkaInsallah sagliklisi hayirlisi neyse hepimizi icin o olsun hanimlar.Dogum tarafini cok düsünmemeye calisin.İnanin ben de ilkinde cok kurardim kafamda nasip cok baska oluyo.Tek emin oldugunuz sey Allah vucudumuzu ona gore ayarlamis programli oluyo bitiveriyo normal dogum.Ben epiduralliydim 19 saat sanci cektim sonra 0 aciyla dogum yaptim cok kolaydi ama dikisi hissettim mesela.Normal dogumun rahatligi cok iyi geldi bana kilom gitti hepsi 1 hafta icinde kendi isimi yapiyordum.Ama her dogum farkli nasipte ne varsa o olucak bosverin:) kimiside sezaryande cok rahttim diyor.
Sancı da o kadar dayanilmyacak kadar zor bisi degil afedersiniz kabızsinda yapamiyorsun gibi yada adet agrisinin siddetlisi gibi oluyo.Sadece o agriyla nasil basa cikabilirsin bunu düsünmek gerek genelde ilk dogumlar uzun sureli oluyo dogru nefes rahatlama egzersizi falan arastirin.mesela ben normal zamanda da hasta bisi olsam coo kötü oldugumda inlerim aglarim ama bagirmam.sancida da bagirmadim.zaten gücünü de bitirir bagirmak gereksiz.kimiside paniktir bagirir ay uy der böyle bisi isté:)
inşAllah hepimizin ağrı eşiği yüksektir rahat rahat doğum yaparız ağrısız acısızEvet canım aynen öyle.herkesin acı eşiği başka acı biber yemek gibi bişey biri kırmızı biber yer banamısın demez diğeri hafif acıda bile yandım der.arkadaşım nst ye girmişti %80sancı ve açılma varmış haberi yok hissetmiyo vücudu oyle girdi doğum yaptı bu muymuş diyo.başkası da çok şiddetli hissediyo.herkesin başka
Merhaba kızlar. İstanbul'da mahsur kaldık resmen. Pazar gecesi uçacak uçağımız çarşamba gecesi uçtu ancak :)). 4 gün diye gittik İstanbul'a 1 hafta kaldık iyi de oldu annemleri daha uzun görmüş oldum :))
4. Sepet (çeşitli)
5. 8 metre tül
6. Lohusa tacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?