2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
günaydın kızlarrr ve can bebişlerimizzz

evet canım hesabın doğru kısmetse ben 1 hafta sonra 8. aya giricem
canım şubat ilk hafta bebişin odası gelicek, mobilyaları alındı. bu hafta sonu badanası olacak. kılık kıyafet zaten tamam. aylık martkete gittiğimizde bez almaya başladık. mobilyalar gelince eşyalar yıkanıp ütülenip yerleşecek. hastane çantası 33. hafta itibariyle hazır olacak kısmetse. sonrası zaten benim geceliğim vs vs. ama yüzde 85 oranında hazır sayılırız. çünkü 30 dan sonra ağırlaşıcam gibi hissediyorum şimdiden çok çabuk yoruluyorum sizde geçe bırakmayın o yızden.

Yaaa ne diyorum ben... birde ultrason foto 4 boyutlu cektik komple esime benziyor bebek insan bir heyecanlanir ama hic normal davranip geciyor..tabikide benzicek ben yaptim diyor.
benim eşimde benim gibi panik atak. 15 gün geçse oğlumu özledim hadi dr a gidelim diye o fişfikliyo beni onlar ne zaman kucaklarına alır o zaman baba olduklarını hissederler şu anda duyarsız olmaları normal kızlar..

canım ben dr umun olduğu hastanede yaptıracağım kendi dr uma. sezeryan 1750 tl. odaları biliyorum doğum fotocumuda ayarladım.
Dr normal diye tutturmasına rağmen ben epidural sezeryan istiyorum canım
canım ben daha dr umla bu mevzuya girmedim. son dk ya kadar da sezeryan istiyorum demicem. ama bende epidural istiyorum. korkuyorum açıkçası kalbim şu anda zorluyor o zaman ne olur Allah bilir.

Arkadaslar farkettim ki bugun bebegim cok az hareket etti.. sabah cok az bir de aksam ustu yani normalde daha cok hareketederdi bu normal midir? arada yavasladigi gunler olurmu???
canım sakın korkma derinden de olsa hareket ediiyordr dikkatli dinle. benim bebişte öyle 2 gün deli gibiyse 3 gün mıymıy. alıştım ben artık

mmousee yazmışsın ya doğum fotoğrafcımı ayarladım. nasıl fiyatları bende istiyorum. ama bu konuda pek bilgim yok sen istanbulda mısın

Herkesin kendi tercihi canım. Kimi normal ister kimi sezeryan. Minnaklarımız sağlıkla doğsunlar yeter ki gerisi tercih meselesi

bana basladi karnimda sanki ishal agrisi gibi bugun iki defa oldu korkuyorum artik erken dogum riskide oldugundan geliyormu dedim ama gecti sukur. ki bebisin hicbirseyi hazir dgl daha
bende çok korkuyorum canım benimde arada oluyo hemen bakıyorum düzenli mi olcak nasıl diye Allah zamanında sağlıkla sihatle doğurmayı nasip etsin inşallah hepimize
bende daha hiçbirşey almadım da odası daha parke döşencek duvar kağıdı kaplancaktaaaa bende öyle başlayacağım alış verişe :) bugün emzik ve biberon tarzı şeyleri almayı planlıyorum bakalım öğle arası tanıdık bi eczane var oraya gidicem biyerden başlamak lazımmm :)

Merhaba kızlar. İstanbul'da mahsur kaldık resmen. Pazar gecesi uçacak uçağımız çarşamba gecesi uçtu ancak :)). 4 gün diye gittik İstanbul'a 1 hafta kaldık iyi de oldu annemleri daha uzun görmüş oldum :))

Havuzlu hana gittim geçen hafta cuma günü. Girişte hemen sağdaki ilk dükkandan 2 gecelik 1 sabahlıklı piyama takımı aldım. Gecelikleri 60'ar Tl'ye, pijama takımımı 140 Tl'ye aldım. Hepsini yarım kollu aldım çünkü bizim ev hamam gibi oluyor. Hastanelerde sıcak malum.

Sonra bir üst kata çıkınca sol tarafta büyük bir süs malzemeleri satan bir dükkan var. Orası kampanya yapmıştı. 125 Tl'ye oğluşun bütün süslemelerini hallettim. Paket içinde olanlar:
1. Kapı süsü (çok çeşit vardı)
2. 50 adet magnetli lavanta (çok çeşit vardı)
3. Takı yastığı (çeşitli)
4. Sepet (çeşitli)
5. 8 metre tül
6. Lohusa tacı
7. Köpükten canım bebeğim vs. yazıları
Başka bir şey yoktu sanırım. Kapı süslerinde çok çeşit vardı içlerinden seçtik ve oğluşun adını yazdırdık :) Ben baştan umursamadım bu kadar malzeme bu kadar ucuza satılıyorsa kıytırıktır diye düşündüm ya da her malzemeden tek çeşit vardır diye düşündüm ama yanılmışım. Pembe ve mavi renkte her ürün çeşit çeşitti. Seçerken zorlandım diyebilirim. Gidecek olanlar varsa haberi olsun.

Bir de mevlütte giydirmek için çok güzel bir takım aldım. Lacivert yelekli papyonlu taşlı tuşlu bişey :)) Onu da 60 Tl'ye aldık. Daha fazla da dolaşamadım belim ağrıdı çıktık. Lohusalıklarım ve süs eşyalarını çok şükür hallettik kafama takılıyordu.

Bu arada @Kilim ve tohum canım çok geçmiş olsun. Umarım iyisindir.

Insallah cnm bebek iyi olsun de hareket hissetmissim onemli degil de insan endise ediyor iste...

Insallah oyledir iyi olsun de hissetmissim hissetmemissim farketmez... insan endise ediyor iste

Hayirli cumalar hanımlar:)
Dün ilk defa magnezyum ictim karnim yumusacik oldu onunla mi alakali acaba ya?sizde farkli oldu mu? Taş gibi oluyordu hep.
Birde kan uysmazligi ignesni olan var mi? Benden baska?

Hayirli cumalar hanımlar:)
Dün ilk defa magnezyum ictim karnim yumusacik oldu onunla mi alakali acaba ya?sizde farkli oldu mu? Taş gibi oluyordu hep.
Birde kan uysmazligi ignesni olan var mi? Benden baska?
Ben de 3 haftadır magnezyum kullanıyorum ve karnımı rahatlattı. Hatta kalsiyum da vermişti çiğneme tableti şeklinde ama onu çok düzenli kullanamıyorum. Uyuşmazlık iğnesi ben de vurulacağım yarın. 28+3 te vurulmuş olacağım.

iyi olmuş canım baya baya halletmişsin :) ben bir kez gittim bebeğe kıyafet baktım kendime de pijama ve iç çamaşırı aldım ama bir kez daha gidicem fırsat bulamadım herşeye bakmaya yorulmuştum.. süs ve çikolata instagramda beğendim aslında ama orayı da bir gezmek istiyorum.. Güzel günlerde kullanın ikinizde :)

N Nasip_kismet canım oyuncu annenin bütün kitaplarını aldım sadece bir kitabı kaldı okumadığım gerçekten çok eğlenceli bir dili var çok keyif aldım okurken

ben de son kitabini okumadim daha. Hamilelikten beri kitap okumakran da yoruluyorum eskiden boyle degildim valla. Uykusuz geceler gelince baslarim gibi geliyo :)

Yaaa bitaraftan iyi olmuş canım..bende haftaya gidicem inşallah havuzlu hana pijama tk fln da ordan bakarım.hastane cıkışları varmıydı güzel onu daha almadım bile

Bende bebek çikolatası beğendim de internetten sipariş vericem.ama nekdr zaman önce vermeliyim acaba bayatlarmı ki çikolata

Evet canım aynen öyle.herkesin acı eşiği başka acı biber yemek gibi bişey biri kırmızı biber yer banamısın demez diğeri hafif acıda bile yandım der.arkadaşım nst ye girmişti %80sancı ve açılma varmış haberi yok hissetmiyo vücudu oyle girdi doğum yaptı bu muymuş diyo.başkası da çok şiddetli hissediyo.herkesin başka

inşAllah hepimizin ağrı eşiği yüksektir rahat rahat doğum yaparız ağrısız acısız

Bende Havuzlu hana gideyim diyorum acaba cumartesi açık mıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…