2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ben çorap almadım daha..bikaç hediye gelen parça..haftaya başlamayı düşünüyorum

Kızlarr doğum yapacagınız hastane ve doktora karar verdiniz mi .. Gidip doğumhaneyi odaları gezmek te lazım .kafam karıştı gittigim hastane konusunda çok yüksek fiyat başka hastaneler daha uygun ama uzak haftaya araştırıcam sizlerde durum ve fiyatlar nasıl

Benim Nazlı mın her şeyi hazır. Şampuanı yağı bezi falan kaldı. Kendime gecelik alacağım kaldı. Kar yerden bir kalksa onları da çıkıp alıcam. 1 haftadır bir yere çıkamadım ki
Kızımın kıyafetlerini bile yıkadım. Ama tabii yıkanacak şeyleri var daha battaniyeleri falan.. Bundan sonra keyfi bişeyler alıyorum işte çıtçıtlı badiler tulumlar alt üst takımlar.. Allaha çok şükür herşeyi oldu annem ile aile dostumuz canım ablam sağolsun..

Bana da msj geldi bebek yağları şampuanları watsonsta indirime girmiş..bi onlar eksik dedin ya aklında bulunsun

Bak cnm yasayan hisseden biz onlar gormuyor bu nedenle bizim kadar olamiyorlar. onlar icin bebek sanki bir hayal dogunca anliyorlar...
Aynen öyle ben hatta yurtdisinda bi deney yapiyorlar 2 erkege bebek tekmelerini sonrada dogum sancilarini veriyorlar yüzlerini bi gorceksiniz ayni kadinlar gibi tepki veriyorlar vardir youtubeda hala bakabilirsiniz.Hissetmek ayri sey vesselam.benim anne olduktan sonraki sloganim "Analar çeker yükü kimsenin bilesi yok" kucukken okuma bayraminda soylemistim o zmanlar hic anlami yoktu ahhh ahh

Aynen oyle hamile oldugumu ilk ogrendigim gunden beri o kipirti heycan endise hic bitmiyor bebisim aklimdan cikmiyor hayaller kuruyorum. biz zaten hemen anne oluyoruz...

Ben iki özel hastane ve iki doktor arasında gidip geliyorum
İki hastanenin de fiyatları aynı. 2000 - 2500 lira arası. Zaten daha fazlasına maddi gücümüz el vermezdi. Bunu zor ödeyeceğiz. Sağlıkla kucağımıza alalım da borç harç halledeceğiz bir şekilde.

M Mucizemkalbim hadi gözun aydin.benimki de uyuyup uyandim harketsizdi bisiler yiyince kipirdandi genelde aksamlari hareketleniyo dha cok insallah uslu olur gecelri yoksa vay basıma gelnler
supremee canimcim ben karar verdim gibi hastaneme bu 2.hastanem ilkini biraktim.Doktorumu da hastaneyi de begendim sakin ilgili alaka cok iyi temiz donanimli insallah sıkıntısız gecer kavusuruz sag salim.fiyat 1600 civari dendi sezaryn normal farketmiyormus.Ancak süsleme yok bende dün gidip gordüm odalarini koca bir kat dogumhane anne bebek uyum odalari gozlem odasi nst hepsi ayni yerde odalar ferah genis daha onceki gittigim parca parcaydi odalar farkli kat falan.
Süslemeyi kendim yapmayi dusunuyorum bende dünden beri bakalim.
deli_mavi_59 oh masallah cogu bitmis canim saglikla kullanin insallah.kizinin ismi nazli olarak kesinlesti mi artik
Benim süslemeler hediyelikler ve ikramlar var bide sabhligimi diktircem.

Yine fiyatın iyi canım..normal duşunmuyosun dimi

Bende daha eksik çok hayırlısıyla halletsem rahatlicam burda da kar kış ondan gidemedim bir ywre

Ben doğum için kendi doktorumdan başkasına güvenemem o yüzden hastane ve doktorumu değiştirmeyi düşünmüyorum

Ben doğumu adana da doğum evi var onlarca kadın doğum var adana hastanesi. Normal doğum istiyorum an bakalım Allah ne nasip ederse o olur hayirlisini versin hepinizin hakkında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…