- 19 Mart 2012
- 2.443
- 2.117
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #28.681
Ben çorap almadım daha..bikaç hediye gelen parça..haftaya başlamayı düşünüyorumkızlar bütün hazırlıklarınızı ne zman tamamlamayı düşünüyorsunuz.. ben panik yaptım herşeyi hazır olsun istiyorum eşim daha erken diyor... bukez ona kızıyorum hevesin yok bişey almak istemiyorsun diye sizde durumlar nasıl
Anladim 41 hafta da cok mus masallah bebis yerinde rahatmis yaniSanırım ben o nadirlerden birine denk geldim.ilk bebeğim 41. Haftada suni sancıyla geldi
Ben diyorum zaten kırkını karnımda çıkardıAnladim 41 hafta da cok mus masallah bebis yerinde rahatmis yani
Evet aynen oyle olmus...Ben diyorum zaten kırkını karnımda çıkardı
Bana da msj geldi bebek yağları şampuanları watsonsta indirime girmiş..bi onlar eksik dedin ya aklında bulunsunBenim Nazlı mın her şeyi hazır. Şampuanı yağı bezi falan kaldı. Kendime gecelik alacağım kaldı. Kar yerden bir kalksa onları da çıkıp alıcam. 1 haftadır bir yere çıkamadım ki
Kızımın kıyafetlerini bile yıkadım. Ama tabii yıkanacak şeyleri var daha battaniyeleri falan.. Bundan sonra keyfi bişeyler alıyorum işte çıtçıtlı badiler tulumlar alt üst takımlar.. Allaha çok şükür herşeyi oldu annem ile aile dostumuz canım ablam sağolsun..
Aynen öyle ben hatta yurtdisinda bi deney yapiyorlar 2 erkege bebek tekmelerini sonrada dogum sancilarini veriyorlar yüzlerini bi gorceksiniz ayni kadinlar gibi tepki veriyorlar vardir youtubeda hala bakabilirsiniz.Hissetmek ayri sey vesselam.benim anne olduktan sonraki sloganim "Analar çeker yükü kimsenin bilesi yok"Bak cnm yasayan hisseden biz onlar gormuyor bu nedenle bizim kadar olamiyorlar. onlar icin bebek sanki bir hayal dogunca anliyorlar...
Aynen oyle hamile oldugumu ilk ogrendigim gunden beri o kipirti heycan endise hic bitmiyor bebisim aklimdan cikmiyor hayaller kuruyorum. biz zaten hemen anne oluyoruz...Aynen öyle ben hatta yurtdisinda bi deney yapiyorlar 2 erkege bebek tekmelerini sonrada dogum sancilarini veriyorlar yüzlerini bi gorceksiniz ayni kadinlar gibi tepki veriyorlar vardir youtubeda hala bakabilirsiniz.Hissetmek ayri sey vesselam.benim anne olduktan sonraki sloganim "Analar çeker yükü kimsenin bilesi yok"kucukken okuma bayraminda soylemistim o zmanlar hic anlami yoktu ahhh ahh
Kızlarr doğum yapacagınız hastane ve doktora karar verdiniz mi .. Gidip doğumhaneyi odaları gezmek te lazım .kafam karıştı gittigim hastane konusunda çok yüksek fiyat başka hastaneler daha uygun ama uzak haftaya araştırıcam sizlerde durum ve fiyatlar nasıl
Yine fiyatın iyi canım..normal duşunmuyosun dimiBen iki özel hastane ve iki doktor arasında gidip geliyorum
İki hastanenin de fiyatları aynı. 2000 - 2500 lira arası. Zaten daha fazlasına maddi gücümüz el vermezdi. Bunu zor ödeyeceğiz. Sağlıkla kucağımıza alalım da borç harç halledeceğiz bir şekilde.
Bende daha eksik çok hayırlısıyla halletsem rahatlicam burda da kar kış ondan gidemedim bir ywreBenim Nazlı mın her şeyi hazır. Şampuanı yağı bezi falan kaldı. Kendime gecelik alacağım kaldı. Kar yerden bir kalksa onları da çıkıp alıcam. 1 haftadır bir yere çıkamadım ki
Kızımın kıyafetlerini bile yıkadım. Ama tabii yıkanacak şeyleri var daha battaniyeleri falan.. Bundan sonra keyfi bişeyler alıyorum işte çıtçıtlı badiler tulumlar alt üst takımlar.. Allaha çok şükür herşeyi oldu annem ile aile dostumuz canım ablam sağolsun..
Ben doğum için kendi doktorumdan başkasına güvenemem o yüzden hastane ve doktorumu değiştirmeyi düşünmüyorumKızlarr doğum yapacagınız hastane ve doktora karar verdiniz mi .. Gidip doğumhaneyi odaları gezmek te lazım .kafam karıştı gittigim hastane konusunda çok yüksek fiyat başka hastaneler daha uygun ama uzak haftaya araştırıcam sizlerde durum ve fiyatlar nasıl
En dogrusu bende oyle ozelde bakiniyorum ama doktorumdan cok memnunum degismem baskasi icinBen doğum için kendi doktorumdan başkasına güvenemem o yüzden hastane ve doktorumu değiştirmeyi düşünmüyorum
bende öyle düşünüyorum bakalım hayırlısı zaman ne gösterirEn dogrusu bende oyle ozelde bakiniyorum ama doktorumdan cok memnunum degismem baskasi icin
Aynen aminbende öyle düşünüyorum bakalım hayırlısı zaman ne gösterir
Bende normal istiyorum ama korkuyoum sen korkmuyormusun?Ben doğumu adana da doğum evi var onlarca kadın doğum var adana hastanesi. Normal doğum istiyorum an bakalım Allah ne nasip ederse o olur hayirlisini versin hepinizin hakkında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?