2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
sevindim canım kızının adının kesinleşmesine nazlı bir kadına yakışan isim

2 düşük yaptığım için kızımıza kavuşmak zor oldu. O yüzden adını ben Nazlı istedim. Bekletti bizi Nazlı yavrumuz.
İnşallah sağ salim kucağımıza almakta nasip olur. Cümlemize inşallah

gunaydin ve hayirli cumalar olsun mis kokulu anneler bebisinizle bol tekmeli günlerimiz olsun. gece saat 4 gibi uyandım bizimki yani bebisim uyanmış ilgi bekliyor konuştum anlattım bir şeyler hayaller daha çok hareketlendi tadını yediğim .

Günaydın kızlar.
Bol tekmeli bir gün olsun.. :)
Bugün kontrolumuz,şeker yuklememiz var.
Çok özledim paşamı bi an once randevu zamanımız gelsin
Allah hepimizin evlatlarıni korusun.
gunaydin canim gecen hafta yaptirmistim ben.bugun benim de kontrolum var.hepimizin guzel gecer ins..hayirli gunleer

günaydın kızlar:)) size bir soru sanırım ben cok acele ediyorum .. doğumdan sonra dagıtılacak hediyelikleri kokulu tas vs gibi şeyleri ne zaman alacaksınız

günaydın kızlar:)) size bir soru sanırım ben cok acele ediyorum .. doğumdan sonra dagıtılacak hediyelikleri kokulu tas vs gibi şeyleri ne zaman alacaksınız
günaydın anneler

bu hediye olayı tam olarak nasıl yaa karar veremedim ben hastaneye gelen misafirlere hediye vereyim diye düşünüyorum. işyerinden felan gelenler olur mevlidte daha cok akrabalar yaa bu sefer onlar sanki mahrum kalacak. hastanede ne vermeyi düşünüyorsunuz

canım ben kokulu taş yaptıracağım 100 adet bir de çikolata yaptıracağım.. hastaneye gelenlere de mevlütte de veririm onlardan. mevlütte ayrıca küçük kuran dağıtabilirim

canım ben kokulu taş yaptıracağım 100 adet bir de çikolata yaptıracağım.. hastaneye gelenlere de mevlütte de veririm onlardan. mevlütte ayrıca küçük kuran dağıtabilirim

hastaneye gelenlere çikolata kesin dağıtırızda işte yanına hediye ben bir arkadaş vardı ufak fidan yapıyordu. adıyla büyüsün diye aklımda kalmıştı. acaba uygun olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…