- 14 Aralık 2016
- 447
- 228
- 18
- 41
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #28.661
Benim kaynanam de panik ama pek belli etmiyor kayinpeder de cok panik fakat esime gelince dunya yansa umru degil!!!Aynen yaaa benim kayınvalidem çok rahattır kayınbabam telaşlı diyorun biraz babana çekseydin
Gecen gun karnimi severken cok sert davrandi yapma dedim sersem ettin cocugu daha yavas ol ya uyursaydi?? o da bos ver uyanirsa uyanir nasil olsa biz duymuyoruz suanda!! adama bak yaa...Aynen yaaa benim kayınvalidem çok rahattır kayınbabam telaşlı diyorun biraz babana çekseydin
ayyyy senin eşin aşmış canım benim ki o kadar değilGecen gun karnimi severken cok sert davrandi yapma dedim sersem ettin cocugu daha yavas ol ya uyursaydi?? o da bos ver uyanirsa uyanir nasil olsa biz duymuyoruz suanda!! adama bak yaa...
Yaaa ne diyorum ben... birde ultrason foto 4 boyutlu cektik komple esime benziyor bebek insan bir heyecanlanir ama hic normal davranip geciyor..tabikide benzicek ben yaptim diyor.ayyyy senin eşin aşmış canım benim ki o kadar değil
ayyyy güzelmiş bu :) halime şükür ediyorum şu anYaaa ne diyorum ben... birde ultrason foto 4 boyutlu cektik komple esime benziyor bebek insan bir heyecanlanir ama hic normal davranip geciyor..tabikide benzicek ben yaptim diyor.
Aynen ☺☺ dusun tasi karninda 9 ay hareketlerni hisset besle bulanti yasa kramp yasa gaz falan vs... adam hic bisey hissetmiyor bebek dogsun komple ona benziyor!!! gerci esimin gozleri guzel o yuzden pek sikayetim yok!!ayyyy güzelmiş bu :) halime şükür ediyorum şu an
demi yaaa sıkıntıyı çek babaya benzesin nr gıcık durum bakalım benim kız kime benziyecekAynen ☺☺ dusun tasi karninda 9 ay hareketlerni hisset besle bulanti yasa kramp yasa gaz falan vs... adam hic bisey hissetmiyor bebek dogsun komple ona benziyor!!! gerci esimin gozleri guzel o yuzden pek sikayetim yok!!
Aaaa senin ki kizmi?? masallah.... ben 3 aya kadar kiz sandim... vucutum oyle gosterdi gogus kalcam falan isim falan sectik kiyafet baktik bir gittik doktor erkek dedi... herkes kiz demisti sasirdi...demi yaaa sıkıntıyı çek babaya benzesin nr gıcık durum bakalım benim kız kime benziyecek
Bana on üçüncü haftada erkeğe benziyor dediler on sekizde kız dediler ayrıntılıda erkek dedi sonra tekrar baktı kızda olabilir dedi en son yirmi beşinci haftada kesin kız dedi doktor :) inşAllah değişmez iki hafta sonra kontrolde :)Aaaa senin ki kizmi?? masallah.... ben 3 aya kadar kiz sandim... vucutum oyle gosterdi gogus kalcam falan isim falan sectik kiyafet baktik bir gittik doktor erkek dedi... herkes kiz demisti sasirdi...
Yok cnm kesindir artikk... ilk zamanlar kordonu yalnis tanima falan olayi olmustur... isim falan dusundunuz mu???Bana on üçüncü haftada erkeğe benziyor dediler on sekizde kız dediler ayrıntılıda erkek dedi sonra tekrar baktı kızda olabilir dedi en son yirmi beşinci haftada kesin kız dedi doktor :) inşAllah değişmez iki hafta sonra kontrolde :)
inşAllah :) ceren olacak ismi inşAllahYok cnm kesindir artikk... ilk zamanlar kordonu yalnis tanima falan olayi olmustur... isim falan dusundunuz mu???
Ceren guzel ismiyle buyusun insallah... bizimki kiz olsaydi kumsal olacakti erkek olunca ulas sectik..inşAllah :) ceren olacak ismi inşAllah
güzel isim Allah hayırlı evlat nasip etsinCeren guzel ismiyle buyusun insallah... bizimki kiz olsaydi kumsal olacakti erkek olunca ulas sectik..
Amin cumlemizin..güzel isim Allah hayırlı evlat nasip etsin
Bak cnm yasayan hisseden biz onlar gormuyor bu nedenle bizim kadar olamiyorlar. onlar icin bebek sanki bir hayal dogunca anliyorlar...Bir duygusuz erkek de bende var.kizimdayken de bak tekme atiyo falan derdim e normal yeri dar geliyordur derdi.dogdu ilk zmanalar hic tepki yok hatta ben sen gidebilirsin falan demistim tabi bana ihtiyacin yok artik beni sevmicek misin demisti galiba benimki babalik sendormu yasadi.Bebis tepki verene kadar ki bu 3 4 aylik oluyo bi heyecanlanma görmedimsonra bi büyudu Allah sira bana gelmiyo alip alip gidiyo oynuyarlar falan yani bence tepki aldikca yansitiyor erkekler.simdi biraz daha bu bebekte.dün elini koydurdum bak falan diyom tebessum ediyor erkekler gercekten sonradan baba oluyorlar.Belki öncesinde duugusal eşler de vrdir ama bana öylesi denk gelmedi tv lerde bakiyorum agliyo flan adamlar bak diyorum neler var hic tepki yok dinleyip geciyo.
Aslinda nisanliyken falan cok kibar duygusaldi sonradan noldu bilmem maçolasti adam
Söylediklerin çok doğru erkekler sonradan baba oluyor biz ilk öğrendiğimizde sahipleniyoruz onlara zaman gerekiyor benim eşimde karnım büyüyene kadar tepki vermedi şimdi gelip dokunuyor karnıma hoşuna gidiyor tepki alınca son bir haftadırBir duygusuz erkek de bende var.kizimdayken de bak tekme atiyo falan derdim e normal yeri dar geliyordur derdi.dogdu ilk zmanalar hic tepki yok hatta ben sen gidebilirsin falan demistim tabi bana ihtiyacin yok artik beni sevmicek misin demisti galiba benimki babalik sendormu yasadi.Bebis tepki verene kadar ki bu 3 4 aylik oluyo bi heyecanlanma görmedimsonra bi büyudu Allah sira bana gelmiyo alip alip gidiyo oynuyarlar falan yani bence tepki aldikca yansitiyor erkekler.simdi biraz daha bu bebekte.dün elini koydurdum bak falan diyom tebessum ediyor erkekler gercekten sonradan baba oluyorlar.Belki öncesinde duugusal eşler de vrdir ama bana öylesi denk gelmedi tv lerde bakiyorum agliyo flan adamlar bak diyorum neler var hic tepki yok dinleyip geciyo.
Aslinda nisanliyken falan cok kibar duygusaldi sonradan noldu bilmem maçolasti adam
Olmasi gereken de bu annelik cok baska ve kutsal bir durum...Söylediklerin çok doğru erkekler sonradan baba oluyor biz ilk öğrendiğimizde sahipleniyoruz onlara zaman gerekiyor benim eşimde karnım büyüyene kadar tepki vermedi şimdi gelip dokunuyor karnıma hoşuna gidiyor tepki alınca son bir haftadır
Sanırım ben o nadirlerden birine denk geldim.ilk bebeğim 41. Haftada suni sancıyla geldiHayir cnm 7 ay 29.ncu haftadir... 40 haftayi sayma bebek cok nadir o haftayi bekler 9 ay 38.ncu hafta falan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?