- 11 Şubat 2013
- 4.942
- 11.629
- 408
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #28.761
amininşAllah hepimizin ağrı eşiği yüksektir rahat rahat doğum yaparız ağrısız acısız
Canım çok şükür edvdeyim daha iyiyim sadece kum dökme sancısı kaldı. Midem de bağırsaklarım da toparlanmakta yavaş yavaş.canım sakın korkma bebeğin nasipse dünyaya gelecekse bundan sonra bir sıkıntı olmayacak sadece biraz ufak olacak annesi. ama hayati bir sıkıntı olmayacaktır.
sende bol bol dua et bende bol bol dua ediyorum.
rabbim hayırlısıyla zamanı geldiğinde kurtarsın hepimizi inş.
ara ara durumdan haberdar et bizi
Canım evet güzel gelecek için bugün biraz yorulup sıkılacağız. Bir anne adayının geçmiş tarihli bir notunu okumuştum " ben hiç loğusalık gerginliği yaşamadım 29 haftalık gebeyken bir doktora dersinde rahatsızlandım ve sonra oğlum bir gün daha içimde sağlıkla yaşasın diye dua ettim doğana kadar çok şükür şimdi bir yaşında sağlıklı bir oğlan " işte bunu okumuştum hasta düşmeden önce çok üzülmüştüm. Şimdi endişeli halimden sıyrılıp daha büyük bir sabır ve İnançla hayati biraz daha ağır tempoyla yaşamaya çalışarak geçiriyorum zamanımı. Endişelerim bir taraftan arttı bir taraftan da insanoğlunun aciz planları diyorum be kadar da yetersiz. Her kısmet vaktini beklermiş derler doğru demek ki. Şimdi sakin dingin kalmaya çalışıyorum.canımm gelicek güzel günlerden önce inşallah bunları yaşıyoruz insanız hepimiz isyan noktasına geliyoruz elbette az daha sabır.. Allah sevdiği kuluna verirmiş böyle şeyleri inşallah hepsi en kısa zamanda geçsin daha beterleriyle sınanmayalım.. sabır sabır. dinlenmene bak çok yorma artık kendini düşün. Allah kardeşini de muvaffak etsin. zor süreçler biran önce atlatsın. anne babana acil şifalar.. hepsi belli bir yaşın üzerinde biz mi onlara onlar mı bize destek bilemiyorum. bazen diyorum benim hamile olduğumu unutuyorlar sanırım ama Allah önce onlara sağlık versin napalım.. varlıkları yetiyor bize.
dua ediyorum bizler için.feraha kavuştursun biran önce iyileş canımm
Canım çok teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun cnm gözünaydın
Teşekkür ederiz teyzesi :)) Ben çikolata olarak biberon içinde draje dağıtmayı düşünüyorum. Örnek foto koyuyorum. Havuzlu han da vardı kocaman bir biberonun içine bu küçüklerden koymuşlardı kaçlıydı bilmiyorum ama getiremem diye almadım.iyi olmuş canım baya baya halletmişsin :) ben bir kez gittim bebeğe kıyafet baktım kendime de pijama ve iç çamaşırı aldım ama bir kez daha gidicem fırsat bulamadım herşeye bakmaya yorulmuştum.. süs ve çikolata instagramda beğendim aslında ama orayı da bir gezmek istiyorum.. Güzel günlerde kullanın ikinizde :)
Yaaa bitaraftan iyi olmuş canım..bende haftaya gidicem inşallah havuzlu hana pijama tk fln da ordan bakarım.hastane cıkışları varmıydı güzel onu daha almadım bile
Açık. Ben daha önce cumartesi gitmiştim.Bende Havuzlu hana gideyim diyorum acaba cumartesi açık mıdır.
İyi olmana sevindim canım inşallah zamanında bebişlerimizi alırız kucağımıza. Geçmiş olsun tekrar :))Canım çok teşekkür ederim.
Canım çok teşekkür ederim. Evet kum bayağı zorluyor doktor antiseptik tedavisi verdi o da tek doz verebilirim dedi. İçtim ama geçmedi. Olsun evdeyim dinleniyorum. O da geçecek şimdilik onun acısıyla ağrısıyla uğraşıyorum. Bol bol su içiyorum antibiyotik veremiyorum çok ilaç aldınız dedi. Kendimi üşütmeyecek şekilde giyiniyorum içİyi olmana çok sevindim canım.uzun süre sesin çıkmayınca endişelenmiştim açıkcası.ama neyseki erken doğum tehliken yokmuş.ama böbrekte kum da baya zor olsa gerek.ne yapacaklar var mıbir tedavisi hamilelikte?
Sabah bi uyandim karnim yumusacik nereye gitti bu diyorum kendime o dereceydi:) sonra kipirdandi Allahtan.iyimis bu magnezyum yahu:)Ben de 3 haftadır magnezyum kullanıyorum ve karnımı rahatlattı. Hatta kalsiyum da vermişti çiğneme tableti şeklinde ama onu çok düzenli kullanamıyorum. Uyuşmazlık iğnesi ben de vurulacağım yarın. 28+3 te vurulmuş olacağım.
Amin birtanem inşallah inşallahİyi olmana sevindim canım inşallah zamanında bebişlerimizi alırız kucağımıza. Geçmiş olsun tekrar :))
biz şimdi kaç aylığız7 ay 3o. Haftada bitiyor benim bildiğim.
çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah bunlar gelip geçecek bebeğine kavuşacaksın her şey iyileşecekCanım çok teşekkür ederim. Evet kum bayağı zorluyor doktor antiseptik tedavisi verdi o da tek doz verebilirim dedi. İçtim ama geçmedi. Olsun evdeyim dinleniyorum. O da geçecek şimdilik onun acısıyla ağrısıyla uğraşıyorum. Bol bol su içiyorum antibiyotik veremiyorum çok ilaç aldınız dedi. Kendimi üşütmeyecek şekilde giyiniyorum iç
Çamaşırı hijyen seviyesini arttırdım kendimce :)
Ama o kadar basit önlemler işte.
inşallah ellerinde vardır da bekletmezler beni. Daha önce devlet ödemiyordu sanki öyle hatırlıyorum fiyatıda 160-200 tl civarındaydı. Netten araştırmıştımda. Devlet karşılıyorsa daha iyi tabi daha az öderiz.Sabah bi uyandim karnim yumusacik nereye gitti bu diyorum kendime o dereceydi:) sonra kipirdandi Allahtan.iyimis bu magnezyum yahu:)
Uyusmazlik ignesi devlet veriyormus istetip geldi doktorumun yazdigi 35 tl ek ucretliydi ama 3 aydir depolarda bulamiyorlrmis yine bulamadilar muadilini getirdiler yapcak bisi yok vuruldum artik.13 lira ödedim ek olarak.insallah iyidir aşı
Vallahi öyle canım çok haklısın geldikçe geldi...Canım bir hastalık buldu mu insanı zaten peş peşe gelir Allah dermansız dert vermesin sen kendini sıcak tut ayaklarını özellikle üşütme midenin kabul edeceği yiyecekleri az az ye iyi olacaksın inşallah
Ben de o güzel günlerin sabrıyla kendimi sakinleştiriyorum canım çok teşekkür ederim. Allah şifa bekleyen bütün hastalara şifa versinbiz şimdi kaç aylığız
çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah bunlar gelip geçecek bebeğine kavuşacaksın her şey iyileşecek
28. haftan bittiğinde 6,5 aylık olacaksın. 28*7=196 gün 196/30=6,53 aybiz şimdi kaç aylığız
Un çorbası içemedim canım aslında evet iyi gelirdi ama eşim beceremezdi onu o bana şehriye yaptı sağolsun. O da iyi geldi yağsız tuzsuz içtim. Ama kalsın iyi olur.corba var un corbasi o iyi gelir.biz de helle de diyorlar.usuttugumuz zaman annem yapardi bize...mideni de bulandirmaz.
amin rabbim dualarımızı bu güzel günün hürmetine kabul etsin hiçbir anne üzülmesin tüm hastaların acıları geçsin herkes iyi olsun en çokta içimizdeki afacanlar :)Ben de o güzel günlerin sabrıyla kendimi sakinleştiriyorum canım çok teşekkür ederim. Allah şifa bekleyen bütün hastalara şifa versin
ben bu konuda hala aydınlanmadım28. haftan bittiğinde 6,5 aylık olacaksın. 28*7=196 gün 196/30=6,53 ay
Canım çok geçmiş olsun portakal suyunu dikkatli tüket canım idrarda biriken askorbik asit yani c vitamini böbrekte kum taş yapabilirmiş.bir haftadır ne çektim kızlar öksürük bütün akıntısı balgam. dikkat edin kendinize. Iyiyim şimdi maşallah şükür.her gün taze portakal suyu sıktım içtim sütlü ballı nisastali paliza yapıp yedim . Zeytinyağı zorla ya zorlaya bir tatlı kaşığı içtim öksürük çoğaldıkça. Rahatlattı şükür. Sizlere de tavsiyem bu. Şu 3 ayı da sağlıklı bir şekilde atlatiriz insaallah
O öyle değil işte 1 ay 4 hafta değilben bu konuda hala aydınlanmadım4*7=28 iken niye altı buçuğuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?