2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    217
Canım çok şükür edvdeyim daha iyiyim sadece kum dökme sancısı kaldı. Midem de bağırsaklarım da toparlanmakta yavaş yavaş.
Allahım o çok zor bir psikolojik bir hal. Tabi öyle doğan bebekler de var ama Allah'a dua ediyorum bütün bebekler vaktinde gelsin inşallah içinde de benimki diye.
 
Canım evet güzel gelecek için bugün biraz yorulup sıkılacağız. Bir anne adayının geçmiş tarihli bir notunu okumuştum " ben hiç loğusalık gerginliği yaşamadım 29 haftalık gebeyken bir doktora dersinde rahatsızlandım ve sonra oğlum bir gün daha içimde sağlıkla yaşasın diye dua ettim doğana kadar çok şükür şimdi bir yaşında sağlıklı bir oğlan " işte bunu okumuştum hasta düşmeden önce çok üzülmüştüm. Şimdi endişeli halimden sıyrılıp daha büyük bir sabır ve İnançla hayati biraz daha ağır tempoyla yaşamaya çalışarak geçiriyorum zamanımı. Endişelerim bir taraftan arttı bir taraftan da insanoğlunun aciz planları diyorum be kadar da yetersiz. Her kısmet vaktini beklermiş derler doğru demek ki. Şimdi sakin dingin kalmaya çalışıyorum.
kilo almaya uğraşıyorum- bir gün bunu diyeceğimi hiç düşünmezdim :)
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim.
Anne babalarımız sağ olsun varlıkları yeter çok haklısın. İnsan biraz daha faZla ilgi bekliyor ama napalım:)
Güzel günler için bir kez daha gülümseyelim.
 
Teşekkür ederiz teyzesi :)) Ben çikolata olarak biberon içinde draje dağıtmayı düşünüyorum. Örnek foto koyuyorum. Havuzlu han da vardı kocaman bir biberonun içine bu küçüklerden koymuşlardı kaçlıydı bilmiyorum ama getiremem diye almadım.

Yaaa bitaraftan iyi olmuş canım..bende haftaya gidicem inşallah havuzlu hana pijama tk fln da ordan bakarım.hastane cıkışları varmıydı güzel onu daha almadım bile

Daha önce annem gitmişti hastane çıkışı almıştı. Markalı da var markasız da var. Çok çeşit var. Bizim hastane çıkışları tamam olduğu için çok detaylı bakmadım ama çeşit çok.

Bende Havuzlu hana gideyim diyorum acaba cumartesi açık mıdır.
Açık. Ben daha önce cumartesi gitmiştim.
 

Eklentiler

  • erkek-biberon-mavi-draje.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 69
Canım çok teşekkür ederim. Evet kum bayağı zorluyor doktor antiseptik tedavisi verdi o da tek doz verebilirim dedi. İçtim ama geçmedi. Olsun evdeyim dinleniyorum. O da geçecek şimdilik onun acısıyla ağrısıyla uğraşıyorum. Bol bol su içiyorum antibiyotik veremiyorum çok ilaç aldınız dedi. Kendimi üşütmeyecek şekilde giyiniyorum iç
Çamaşırı hijyen seviyesini arttırdım kendimce :)
Ama o kadar basit önlemler işte.
 
Sabah bi uyandim karnim yumusacik nereye gitti bu diyorum kendime o dereceydi:) sonra kipirdandi Allahtan.iyimis bu magnezyum yahu:)
Uyusmazlik ignesi devlet veriyormus istetip geldi doktorumun yazdigi 35 tl ek ucretliydi ama 3 aydir depolarda bulamiyorlrmis yine bulamadilar muadilini getirdiler yapcak bisi yok vuruldum artik.13 lira ödedim ek olarak.insallah iyidir aşı
 
7 ay 3o. Haftada bitiyor benim bildiğim.
biz şimdi kaç aylığız
çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah bunlar gelip geçecek bebeğine kavuşacaksın her şey iyileşecek
 
inşallah ellerinde vardır da bekletmezler beni. Daha önce devlet ödemiyordu sanki öyle hatırlıyorum fiyatıda 160-200 tl civarındaydı. Netten araştırmıştımda. Devlet karşılıyorsa daha iyi tabi daha az öderiz.
Magnezyum bence de iyi, ayrıca günde 1 tane de soda içiyorum ben mutlaka o da çok rahatlatıyor.
 
Canım bir hastalık buldu mu insanı zaten peş peşe gelir Allah dermansız dert vermesin sen kendini sıcak tut ayaklarını özellikle üşütme midenin kabul edeceği yiyecekleri az az ye iyi olacaksın inşallah
Vallahi öyle canım çok haklısın geldikçe geldi...
Amin canım ben de öyle dua ediyorum Allah dermansız dert vermesin. Ayaklarımı sıcak tutmaya çalışıyorum. Az az yiyorum bugün ilk defa iştahım geri geldi altı gün sonra..
 
biz şimdi kaç aylığız

çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah bunlar gelip geçecek bebeğine kavuşacaksın her şey iyileşecek
Ben de o güzel günlerin sabrıyla kendimi sakinleştiriyorum canım çok teşekkür ederim. Allah şifa bekleyen bütün hastalara şifa versin
 
corba var un corbasi o iyi gelir.biz de helle de diyorlar.usuttugumuz zaman annem yapardi bize...mideni de bulandirmaz.
Un çorbası içemedim canım aslında evet iyi gelirdi ama eşim beceremezdi onu o bana şehriye yaptı sağolsun. O da iyi geldi yağsız tuzsuz içtim. Ama kalsın iyi olur.
 
Ben de o güzel günlerin sabrıyla kendimi sakinleştiriyorum canım çok teşekkür ederim. Allah şifa bekleyen bütün hastalara şifa versin
amin rabbim dualarımızı bu güzel günün hürmetine kabul etsin hiçbir anne üzülmesin tüm hastaların acıları geçsin herkes iyi olsun en çokta içimizdeki afacanlar :)
 
Kilim ve tohum canim insallah vaktinde gelirler kendini mesgul et düsünmemeye calis.bende enfeksiyondan gecen hafta baya bi sancilandim korktum 2.ye hamile olsamda.ister istemez aklina geliyor.Nst ye girdim bende normal cikti rahim uzunlugu normal enfeksiyondanmis sancilar.Bütün evlatlar zamaninda gelsin insallah:)
supremee ah o acı eşiği insallah hepinizin iyidir:) ben malesef biliyorum artik sınırımı 40 larda buyuk bi baskiyla gittim ama idare ediyordu 19 saat sürünce 120 130 larda acilmam 2 cm de kaldi. artik vurun igneyi dedim sonra sancilar azaldi ben vurdum kafayi uyudum:) :)
Sancilarim iyiydi ama acilmam ilerlemedi.2.dogumlar yari yariya azaliyor süre diyorlar bakalim görcez:) bu sefer merdiven inip cikayim bide fatma ana elini denicem bakalim
 
Canım çok geçmiş olsun portakal suyunu dikkatli tüket canım idrarda biriken askorbik asit yani c vitamini böbrekte kum taş yapabilirmiş.
Gelmiş geçmiş olsun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…