2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım evet nst cihazı ayırt ediciliği düşükmüş ben basıl
Bir şey olduğunu bile bilmiyordum karnıma bir şey bağladılar ben de acaba nedir diyorum bu. Orda Doğum sancısı çıkınca hemşire doktor beni tedirgin etti. Çok şükür benim de erken Doğum değilmiş canım enfeksiyon besin zehirlnmesi beni mahvetmiş
Aminnnn bütün evlatlar vaktinde gelsin.

geçmiyor inan ilk hamile olduğumu öğrendiğimden bu güne nasıl geçti bilmiyorum ama bu ara haftalar kilitlendi gitmiyor birde artık heyecan arttı hareketleri insanı mest ediyor :)

geçmiyor inan ilk hamile olduğumu öğrendiğimden bu güne nasıl geçti bilmiyorum ama bu ara haftalar kilitlendi gitmiyor birde artık heyecan arttı hareketleri insanı mest ediyor :)
Benim de 20. haftadan sonra zaman hızlı akmaya başladı ama eminim son haftalar çok yavaş geçecek :))

Bugün çok şükür iyiyim canım iştahım geldi artık sanırım. Sudan hiç vazgeçmemek lazım çok haklısın. Duygular da coşkun halde. Bebeklerimiz iyi olsun. Biz de iyi olalım inşallah.

Her türlü sanciyi gosteriyo o alet ayirtediciligi yok yani diger gostergeler de önemli.bazen hatta yanlis bagliyorlar yada sen hareket edersen yeri kayiyo falan bebek hareket ediyo.benim basimdaki de genc bi ebeydi digeri geldi nasil baglancgini gosterdi ona hatta gobegimin bi tarafini gosterdi oraya baglama sonuclar baska cikar dedi falan.oyle bisi iste.Ilk defa gireceklere soyliyeyim simdiden karniniz tok olucak genelde 20 dk falan solunuza dogru yatiyorsunuz göbişinize 2 tane steteskop ucu gibi yuvarlak sey bagliyorlar ekranda 120 160 arasi hizli atan kalp diger sayida sanci oluyo :)

İşte bak bu çok güzel oldu canım. Ben bu mesajın fotosunu çekerim. :))

Bugün çok şükür iyiyim canım iştahım geldi artık sanırım. Sudan hiç vazgeçmemek lazım çok haklısın. Duygular da coşkun halde. Bebeklerimiz iyi olsun. Biz de iyi olalım inşallah.
sevindim canım iyi olmana su günleri hayırlısıyla atlatalım daha iyi olacağız inş

evde olursak çok zor geçecek gibi görünüyor birde korku eklenecek :)
37. hafta ayrılcam izine sezaryen düşünüyorum heralde 38. haftanın sonunda doğum yaparım diye düşünüyorum. Benim planladığım gibi olursa 1 hafta evde duracağım son hazırlıkları yaparım. Doktorum ne düşünüyor bilmiyorum bu benim düşüncem

Reactions: mnt
canım ilacı doktor vermeden içme yanlış bişey olmasın. sen süt iç. nane limon iç. leblebi ye
Doktoruma danıştım gaviscon canım tabi güvenli kullanabilirsiniz dedi. Ben bir kaşık kullandım yine de. Ki doktorum sisin için yetersiz gelecektir dedi. Süt içemedim midem yandı. Nane limon içtim çok iyi geldi.

Kilim ve tohum kiyamam :) birde genelde 40 a kadar cikan sanci normal sayiliyor yani 10 20 arasi gorursunuz genelde surekli oynuyor o sayilar ve araliklari önemli yani 20 dk icinde 4 5 tane 40 ustü cikarsa yada surekli 40 larin ustunde cikarsa sanci var demektir.
Yinede sancinin var olmasi dogurcaksin anlamina gelmiyor dedigim gibi doktorun diger kriterlere bakmasi birlikte degerlendiriliyor.Acilma,rahim uzunlugu vb. :) ögretmenligin yaninda pimprikli anne olunca tıp okumus kadar olcuyorsun nerdeyse

:) inşallah planladığın gibi kolayca geçirirsin ama son kontrollerinde bu daha çok şekillenir :) hazırlıklar biter mi sence bence sonsuz eksik var yapılacak milyon iş var

Evet kuzum sorma midemi üşütümüşüm. Bana da doktor gaviscon verdi. Daha doğrusu önceden önerdi güvenle kullanabilirsiniz demişti. Bu aylar da normalmiş KuZum.

insan bir yerin iklimine alışınca sonra çok zorlanıyor başka yerde canım. Ben adana da olduğum halde soğuğa dayanamıyorum .

Bende mersinden tokata geldim zor oldu alışmak şimdide yazın mersine gidesim gelmiyor sıcak diye

Ben artık kışın Mersin'e gidince daha çok üşüyorum. Buranın kuru soğuğuna alıştım, İran nemli soğuğu daha çok içime işliyor gibi geliyor. Evet yazın en fazla 2 hafta kadar durup sıcaktan benim de kaçasım geliyor ama her yıl gitmezsem de çok özlüyorum oraları

Kızlar size bakınca ben napayım yaa diye telaşlanıyorum yattığım yerden hepiniz tamamladınız ufak ufak eksikleri sizin aldıklarınızı not ediyorum bana da almak nasip olur inşallah.30haftadan sonra almaya başlayacağım alışverişe

bence 30 u bekleme eskisi kadar uzun süre ayakta kalamıyor insan çabuk yoruluyor her hafta biraz daha artıyor.şimdiden başlamalısın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…