2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
böyle birşeyler buldum nette galiba babypooh bundan bahsediyorsun :) aklıma yattı bakalım otu bulabilirsem yapıcam

Fatma Ana Otu Doğumda Nasıl Uygulanır?

Doğuma gidecek olan kadın, sancıları başladığı anda ilk olarak Fatma ana otunu bir kavanoz suyun içine koysun ve üzerine Felak, Nas, Elemneşrah, Fatiha ve Ayetel kürsi, surelerini okusun. Bunu kendisi yaparsa iyi olur fakat yapması mümkün değil ise, başka biri de yapabilir. Mesela bir yakını doğuma gittiğini duyunca hemen onun niyetine Fatma ana otunu suya koyarak duaları okuyabilir. Ardından doğuma gidecek olan kişi bir yudum suyundan içer. Fatma ana otu suyun içinde açılmaya başlar. Bitki açıldıkça kadının rahmi de açılır ve kolay bir doğumu olur. Doğum gerçekleştirdikten sonra bitki sudan çıkarılır ve bitki kurudukça kapanarak eski halini alır. Böylece doğum yapan kadının da rahimi çok hızlı bir şekilde eski halini alır.

Tabi bütün bunlar Allah u tealanın izni ile olan şeylerdir. Fatma ana otu defalarca aynı maksat için kullanılabilir. Siz faydasını gördüğünüze inanıyorsanız, başkalarının da faydalanması için verebilirsiniz.

:) inşallah planladığın gibi kolayca geçirirsin ama son kontrollerinde bu daha çok şekillenir :) hazırlıklar biter mi sence bence sonsuz eksik var yapılacak milyon iş var

Bir alınacaklar listem kaldı. Onları bir mağazaya girip alıp çıkıcam bitmiş olcak herşey. Sanırım haftaya haftasonu o listeyi hallederim bir aksilik çıkmazsa. :))

Reactions: mnt
Bir alınacaklar listem kaldı. Onları bir mağazaya girip alıp çıkıcam bitmiş olcak herşey. Sanırım haftaya haftasonu o listeyi hallederim bir aksilik çıkmazsa. :))
bende de durum seninki gibi ama sorun şu ki dışarı çıkınca hemen sıkışıyorum zehir oluyor adım atmak

bende de durum seninki gibi ama sorun şu ki dışarı çıkınca hemen sıkışıyorum zehir oluyor adım atmak
ben de ayağa kalktığım an tuvaletim geldi sanıyorum halbuki birşey yok .. bacaklarım ayrık yürümeye başladım artık yürümekte gezmekte cok yoruluyorum belim çok ağrıyor

Reactions: mnt
Ay ben de çok sıkışmaya başladım son 2 haftadır. Geçen hafta gezerken tutayım dedim 10-15 dk sonra girerim dedim wc ye o sırada bir hapşurdum birazcık kaçırıverdim günlük ped vardı neyse ki çıkardım attım onu

Kızlar merhabalar.. hepimize hayırlı cumalar olsun.. kızlar biliyorsunuz ya kansızlık ve trombosit düşüklüğüm vardı. Bu hafta yine test yaptırdım kan değerim 11.9 trombosit değerim 132bin çıktı.. ama benim yüzüm bazen böyle beöbeyaz olıyor mesela bu sabah yine yüzüm bembeyazdı.. hemşire komşum var biraz yüzün beyaz gibi geldi bana dedi bende sende mi farkettin bende sabah dikkatimi çekti dedim.. şimdi sorum şu neden yüzüm nur inmiş gibi oluyor bu kansızlıkla nasıl başa çıkıcam? Doktorum kullandığım ferrum fort kan hapını 2 ye çıkarmıştı artık hem sabah hem akşam alıyorum.. yani hiç mi etki etmiyor anlamıyorum ki acaba kan hapını mı değiştirsem.. 1 haftadır hep ciğerdir köftedir ettir bol bol yemeye çalışıyorum.. antep fıstığı dediler onu da bol bol yiyorum annem bahçedeki asmanın üzümünden şeker ilavesiz pekmez yapmıştı ondan aldım yiyorum sürekli daha napim kızlar ya vallahi saç baş yolucam

Bende bebek çikolatası beğendim de internetten sipariş vericem.ama nekdr zaman önce vermeliyim acaba bayatlarmı ki çikolata
çokta önceden vermeyelim bence 34-35 hafta ideal sanki instagramdan sipariş vereceğim kızımın adına uygun ambalajda çok içime sindi

Eklentiler

• 15909629_10211135524721254_307171239_n.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 79
canım iyiye gitmene çok sevindim. güzelce yat dinlen zaten ye yat kilo alırsın merak etme

geçmiyor inan ilk hamile olduğumu öğrendiğimden bu güne nasıl geçti bilmiyorum ama bu ara haftalar kilitlendi gitmiyor birde artık heyecan arttı hareketleri insanı mest ediyor :)
bana da ilk haftalar çok zor geçti. 20. haftadan sonra daha kolay geçmeye başladı. muhtemelen son haftalar geçmicem

canım bir aksilik yoksa 38 de aldırmanı tavsiye etmem. tam 38 ile 40 hafta arası bebişlerin ciğerlerinin tamamlandığı hafta oluyormuş dr alsa bile siz kabul etmeyin diyorlar. doğum sancın başlasa suyun gelse dahi korkuyorsan sezeryana alabilirler. ama erken doğurmanı tavsiye etmem..

canım maddi olarak sa öyle düşünüyosanız bişey diyemem ama daha zaman var diye düşünüyorsan eğer 30 dan sonra ağırlaşacaksın zor olur senin için.

Maşallah canım bundan sonra hastalık, sıkıntı uzak olsun inşallah... Enerjiye çok ihtiyacımız olacak :))

kilo almanında tadını çıkar başka hiçbir zaman bu kadar kolay istemiycez bunu canım benim ne güzel şeyler yazmışsın.. sakinlik çok önemli.
amin inşallah vakti zamanında kavuşalım evlatlarımıza hepimiz.
yarın 4 te randevum var keşke denk gelsek gidicek misin bu ara doktoruna? son haftalar denk gelme olasılığımız daha yüksek gerçi sık çağıracakları için. birbirimizi haberdar edelim.
şimdilik öpüyorum sizi.

Benim doktorda bekleme taraftarı sanırım çünkü birkaç hamileyle konuşmasını duydum bekleyelim falan diyordu. Bakalım bize ne diyecek.

ne hallere kalıyoruz ama hiç dert değil :) anne olacağız nasipse doğururken neler göreceğiz acaba

ben de ayağa kalktığım an tuvaletim geldi sanıyorum halbuki birşey yok .. bacaklarım ayrık yürümeye başladım artık yürümekte gezmekte cok yoruluyorum belim çok ağrıyor
çatı kemiklerin ağırıyor mu seninde özellikle eğilip kalkarken bende penguen yürüyüşü yapıyorum ağrılardan ve gerçekten abartmıyorum 15 dakikada bir geliyor lavaboya koşuyorum ama bişi yok

Evet canim işte bu.bende daha önce yapmadim ama yapan duydum cok.Denemekten zarar cikmaz:) inşikak suresi yasin ayetel kürsi önermis peygamberimiz.Bide hurma bol bol son ayda.Bakalim:)

simarik83 biberonlar çok tatlı oluyor canım pembesini bir arkadaşım dağıtmıştı içine badem şekeri koymuşlardı bende aşağıdaki magnet ve çikolaları dağıtacağım havuzlu handan bişeyler daha eklerim belki yanına

Eklentiler

• 15909629_10211135524721254_307171239_n.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 74
  • 15910269_10211135525281268_1655128080_n.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 79
bence 30 u bekleme eskisi kadar uzun süre ayakta kalamıyor insan çabuk yoruluyor her hafta biraz daha artıyor.şimdiden başlamalısın :)
Bilemiyorum canım çok kararsızım en azından 28i bekleyim 2haftam var hayırlısı artıkk eksiklerini doğumdan sonrada tamamlarım artık

Yok canım maddi olarak değil 30a gelip alayım dememde ki sebep daha önce kaybımın olmasından ötürü endişe ve korku insanı rahat bırakmıyorki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…