- 4 Ocak 2012
- 555
- 629
- 303
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #28.801
:) inşallah planladığın gibi kolayca geçirirsin ama son kontrollerinde bu daha çok şekillenir :) hazırlıklar biter mi sence bence sonsuz eksik var yapılacak milyon iş var
bende de durum seninki gibi ama sorun şu ki dışarı çıkınca hemen sıkışıyorum zehir oluyor adım atmakBir alınacaklar listem kaldı. Onları bir mağazaya girip alıp çıkıcam bitmiş olcak herşey. Sanırım haftaya haftasonu o listeyi hallederim bir aksilik çıkmazsa. :))
ben de ayağa kalktığım an tuvaletim geldi sanıyorum halbuki birşey yok .. bacaklarım ayrık yürümeye başladım artık yürümekte gezmekte cok yoruluyorum belim çok ağrıyorbende de durum seninki gibi ama sorun şu ki dışarı çıkınca hemen sıkışıyorum zehir oluyor adım atmak
Ay ben de çok sıkışmaya başladım son 2 haftadır. Geçen hafta gezerken tutayım dedim 10-15 dk sonra girerim dedim wc ye o sırada bir hapşurdum birazcık kaçırıverdimbende de durum seninki gibi ama sorun şu ki dışarı çıkınca hemen sıkışıyorum zehir oluyor adım atmak
çokta önceden vermeyelim bence 34-35 hafta ideal sanki instagramdan sipariş vereceğim kızımın adına uygun ambalajda çok içime sindiBende bebek çikolatası beğendim de internetten sipariş vericem.ama nekdr zaman önce vermeliyim acaba bayatlarmı ki çikolata
canım iyiye gitmene çok sevindim. güzelce yat dinlen zaten ye yat kilo alırsın merak etmeCanım çok şükür edvdeyim daha iyiyim sadece kum dökme sancısı kaldı. Midem de bağırsaklarım da toparlanmakta yavaş yavaş.
Allahım o çok zor bir psikolojik bir hal. Tabi öyle doğan bebekler de var ama Allah'a dua ediyorum bütün bebekler vaktinde gelsin inşallah içinde de benimki diye.
bana da ilk haftalar çok zor geçti. 20. haftadan sonra daha kolay geçmeye başladı. muhtemelen son haftalar geçmicemgeçmiyor inan ilk hamile olduğumu öğrendiğimden bu güne nasıl geçti bilmiyorum ama bu ara haftalar kilitlendi gitmiyorbirde artık heyecan arttı hareketleri insanı mest ediyor :)
canım bir aksilik yoksa 38 de aldırmanı tavsiye etmem. tam 38 ile 40 hafta arası bebişlerin ciğerlerinin tamamlandığı hafta oluyormuş dr alsa bile siz kabul etmeyin diyorlar. doğum sancın başlasa suyun gelse dahi korkuyorsan sezeryana alabilirler. ama erken doğurmanı tavsiye etmem..37. hafta ayrılcam izine sezaryen düşünüyorum heralde 38. haftanın sonunda doğum yaparım diye düşünüyorum. Benim planladığım gibi olursa 1 hafta evde duracağım son hazırlıkları yaparım. Doktorum ne düşünüyor bilmiyorum bu benim düşüncem
canım maddi olarak sa öyle düşünüyosanız bişey diyemem ama daha zaman var diye düşünüyorsan eğer 30 dan sonra ağırlaşacaksın zor olur senin için.Kızlar size bakınca ben napayım yaa diye telaşlanıyorum yattığım yerden hepiniz tamamladınız ufak ufak eksikleri sizin aldıklarınızı not ediyorum bana da almak nasip olur inşallah.30haftadan sonra almaya başlayacağım alışverişe
Maşallah canım bundan sonra hastalık, sıkıntı uzak olsun inşallah... Enerjiye çok ihtiyacımız olacak :))Vallahi öyle canım çok haklısın geldikçe geldi...
Amin canım ben de öyle dua ediyorum Allah dermansız dert vermesin. Ayaklarımı sıcak tutmaya çalışıyorum. Az az yiyorum bugün ilk defa iştahım geri geldi altı gün sonra..
kilo almanında tadını çıkar başka hiçbir zaman bu kadar kolay istemiycez bunu canım benim ne güzel şeyler yazmışsın.. sakinlik çok önemli.Canım evet güzel gelecek için bugün biraz yorulup sıkılacağız. Bir anne adayının geçmiş tarihli bir notunu okumuştum " ben hiç loğusalık gerginliği yaşamadım 29 haftalık gebeyken bir doktora dersinde rahatsızlandım ve sonra oğlum bir gün daha içimde sağlıkla yaşasın diye dua ettim doğana kadar çok şükür şimdi bir yaşında sağlıklı bir oğlan " işte bunu okumuştum hasta düşmeden önce çok üzülmüştüm. Şimdi endişeli halimden sıyrılıp daha büyük bir sabır ve İnançla hayati biraz daha ağır tempoyla yaşamaya çalışarak geçiriyorum zamanımı. Endişelerim bir taraftan arttı bir taraftan da insanoğlunun aciz planları diyorum be kadar da yetersiz. Her kısmet vaktini beklermiş derler doğru demek ki. Şimdi sakin dingin kalmaya çalışıyorum.
kilo almaya uğraşıyorum- bir gün bunu diyeceğimi hiç düşünmezdim :)
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim.
Anne babalarımız sağ olsun varlıkları yeter çok haklısın. İnsan biraz daha faZla ilgi bekliyor ama napalım:)
Güzel günler için bir kez daha gülümseyelim.
canım bir aksilik yoksa 38 de aldırmanı tavsiye etmem. tam 38 ile 40 hafta arası bebişlerin ciğerlerinin tamamlandığı hafta oluyormuş dr alsa bile siz kabul etmeyin diyorlar. doğum sancın başlasa suyun gelse dahi korkuyorsan sezeryana alabilirler. ama erken doğurmanı tavsiye etmem..
Ay ben de çok sıkışmaya başladım son 2 haftadır. Geçen hafta gezerken tutayım dedim 10-15 dk sonra girerim dedim wc ye o sırada bir hapşurdum birazcık kaçırıverdimgünlük ped vardı neyse ki çıkardım attım onu
çatı kemiklerin ağırıyor mu seninde özellikle eğilip kalkarken bende penguen yürüyüşü yapıyorum ağrılardan ve gerçekten abartmıyorum 15 dakikada bir geliyor lavaboya koşuyorum ama bişi yokben de ayağa kalktığım an tuvaletim geldi sanıyorum halbuki birşey yok .. bacaklarım ayrık yürümeye başladım artık yürümekte gezmekte cok yoruluyorum belim çok ağrıyor
Evet canim işte bu.bende daha önce yapmadim ama yapan duydum cok.Denemekten zarar cikmaz:) inşikak suresi yasin ayetel kürsi önermis peygamberimiz.Bide hurma bol bol son ayda.Bakalim:)böyle birşeyler buldum nette galibababypooh bundan bahsediyorsun :) aklıma yattı bakalım otu bulabilirsem yapıcam
Fatma Ana Otu Doğumda Nasıl Uygulanır?
Doğuma gidecek olan kadın, sancıları başladığı anda ilk olarak Fatma ana otunu bir kavanoz suyun içine koysun ve üzerine Felak, Nas, Elemneşrah, Fatiha ve Ayetel kürsi, surelerini okusun. Bunu kendisi yaparsa iyi olur fakat yapması mümkün değil ise, başka biri de yapabilir. Mesela bir yakını doğuma gittiğini duyunca hemen onun niyetine Fatma ana otunu suya koyarak duaları okuyabilir. Ardından doğuma gidecek olan kişi bir yudum suyundan içer. Fatma ana otu suyun içinde açılmaya başlar. Bitki açıldıkça kadının rahmi de açılır ve kolay bir doğumu olur. Doğum gerçekleştirdikten sonra bitki sudan çıkarılır ve bitki kurudukça kapanarak eski halini alır. Böylece doğum yapan kadının da rahimi çok hızlı bir şekilde eski halini alır.
Tabi bütün bunlar Allah u tealanın izni ile olan şeylerdir. Fatma ana otu defalarca aynı maksat için kullanılabilir. Siz faydasını gördüğünüze inanıyorsanız, başkalarının da faydalanması için verebilirsiniz.
Bilemiyorum canım çok kararsızım en azından 28i bekleyim 2haftam var hayırlısı artıkk eksiklerini doğumdan sonrada tamamlarım artıkbence 30 u bekleme eskisi kadar uzun süre ayakta kalamıyor insan çabuk yoruluyor her hafta biraz daha artıyor.şimdiden başlamalısın :)
evet eksikler tamamlanır hastanede işine yarayacakları ayarlasan rahat olur :)Bilemiyorum canım çok kararsızım en azından 28i bekleyim 2haftam var hayırlısı artıkk eksiklerini doğumdan sonrada tamamlarım artık
Yok canım maddi olarak değil 30a gelip alayım dememde ki sebep daha önce kaybımın olmasından ötürü endişe ve korku insanı rahat bırakmıyorki..canım iyiye gitmene çok sevindim. güzelce yat dinlen zaten ye yat kilo alırsın merak etme
bana da ilk haftalar çok zor geçti. 20. haftadan sonra daha kolay geçmeye başladı. muhtemelen son haftalar geçmicem
canım bir aksilik yoksa 38 de aldırmanı tavsiye etmem. tam 38 ile 40 hafta arası bebişlerin ciğerlerinin tamamlandığı hafta oluyormuş dr alsa bile siz kabul etmeyin diyorlar. doğum sancın başlasa suyun gelse dahi korkuyorsan sezeryana alabilirler. ama erken doğurmanı tavsiye etmem..
canım maddi olarak sa öyle düşünüyosanız bişey diyemem ama daha zaman var diye düşünüyorsan eğer 30 dan sonra ağırlaşacaksın zor olur senin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?