2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Evet canim işte bu.bende daha önce yapmadim ama yapan duydum cok.Denemekten zarar cikmaz:) inşikak suresi yasin ayetel kürsi önermis peygamberimiz.Bide hurma bol bol son ayda.Bakalim:)

bende ablam ümreye gitmişti geçen yaz ona sordum şimdi o da evet yapanlar oluyor dedi bakalımmm o telaştan unutmazsam denerimmm :)

yaaaaa geçen gün aynısı oldu mutfakta yemek yapıyordum şu yemeği ocağa koyayım sonra giderim tuvalete dedim hem o an bi hapşırık azıcık kaçırmışımmmm aslında çokta sıkışmamıştım ya da farkına mı varmadım anlamadım hatta nette araştırdım biras kegek egzersizleri yapmak faydalıymış hamilelikte... Aklınızda olsun baya da kolay bişi oturuken falan aklıma geldikçe kegel egzersiz yapıyorum o günden beri :)

çatı kemiklerin ağırıyor mu seninde özellikle eğilip kalkarken bende penguen yürüyüşü yapıyorum ağrılardan ve gerçekten abartmıyorum 15 dakikada bir geliyor lavaboya koşuyorum ama bişi yok
evet cok agrıyor canım.. arkadaslarım bile yürüyüşün değişti diyorlar..korkuyorum erken doğum olacak diye acaba normal mi doktoruma soracağım

Ben bi ara yapıyordum ama sonra unuttum hiç aklıma gelmiyor yapmak lazım aslında.

Kızlarr göbeğimin bir solu yamuluyor bir sağı. Tümsek oluyor resmen. Bu nedir ki bebek mi kasılma mı

aynen cnm eşimin rahatlığı beni sinir ediyor. ikinci çocuk diye pek heyecanlı değilsin herhalde diye sürekli takılıyorum. ben sürekli ufak ufak bişiler alıp duruyorum. ama sanırım 30-32 hafta civarı tüm eksikleri tamamlarız alışverişe çıkarız diye düşünüyorum.

Ben de sezeryandan korkuyorum bir ay acı çekmek istemiyorum normal doğum sadece bur gün acı sonrası rahat . Hem çabuk zayiflaniyor hem hemen ayağa kalkiyosun
ben de normalden çok korkuyorum önceden korkmuyordum 6 yıl önce oğlumun doğumunda 42. haftaya kadar bekledik sancı yok açılma yok yine de suni sancı vs. herşeyi denedik ama normal olamadı. ama çok şükür ki sezeryanın bana hiç bir sıkıntısı olmadı hemen ayağa kalktım zorluk çekmedim. şimdi ise normal doğumdan çok korkuyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Allah yardımcın olsun canım.annelik fedakarlık istiyor.hem hamilelik hem de emzirme sürecinde kullanacağın ilaçlar sınırlı oluyor.kendinden taviz vermek zorjnda kalıyorsun hep neyse kuzucuklar sağlıklı olsunlarda biz katlanırız.

Bende bunun mavisi var ve bununla çıkarmayı hatta gittigim evlere heryere bununla goturmeyi planlıyorum..ilk bebişimde de vardı çok işe yaramıştı
Bende bu tarz bişi almayı düşünüyorum.anna kucağı almamız şart mı

Sevindim canım iyi olmana Allaha şüküt atlattın sıkıntıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…