2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
kızlar bebeklerinizi nasıl seviyorsunuz neler diyorsunuz bakalım hepimiz aynı cümleleri mi kuruyoruz merak ediyorum

Bebeğim derken içimde hissettimek çık güzel oluyor. Galiba ora anlıyor tebki veriyor bazen

Bende bu tarz bişi almayı düşünüyorum.anna kucağı almamız şart mı
Anakucagıbderken uzun elde taşınandan mı bahsediyorsun ben almadım valla bu çok işe yarıyo heryere goturuyosun arabaya takıyosun misafir gittigin yerde içinde uyuyo kucaktan kucağa dolaşmamş oluyo

bende oglusum Utkum canimin ici seni annen ve baban çok seviyor bak acele etme bizim daha hazırlıklarımız bitmedi nisan gibi hayatımıza bekliyoruz hem o zamana hazırlıklar da biter daha elbise dolabın gelmedi sipariş verdik o gelsin kıyafetlerini yıkayıp utuleyip mis gibi yerlestiricem diyorum o da tabi heyecanlanıyor pit pit etmeye başlıyor dadini balini yediğim

Anakucagıbderken uzun elde taşınandan mı bahsediyorsun ben almadım valla bu çok işe yarıyo heryere goturuyosun arabaya takıyosun misafir gittigin yerde içinde uyuyo kucaktan kucağa dolaşmamş oluyo
Evet bende onunkastettim çok şey almak istemiyorum bir kere kılacağım bir şey olmasın daha uzun vadeli olsun diye portbebe daha mantıklı geliyor

kızlar hastaneden cıkarken bebeği anakucagı ile tasısak olmaz mı yoksa port bebe gerekli miEki Görüntüle 1938970
Canim bu anakucagi benim bebek arabasinin bi parcasi ilk 9 ay bunu takip kullaniyorsun ayni zmanda oto koltugu yerine kullaniyorsun.o yizden benim arabada sabit kaliyo bu.portbebe ben almayi düsünmemistim ama ablam hediye almisti kizimdayken bana onunla tasidim ilk zmanalar cunku kucakta rahat yatamiyor kivrim kivrim oluyo cocuk.port bebede yatak gibi dumdu yatirdim restauranta gittigimde falan masanin ustune koyuyirduk uyuyordu orda:) :) misafirliktede babynest yerine geciyodu orda yatiyordu.Herkes ihtiyacina gore belrler canim:)

environmentaleng birde anakucagi olan bana ağır geliyor taşimasi hele kilo aldikca hepten agirlasiyor benim belim boynum kaldirmiyor.o arabada sabit kaliyo yada bebek arabasina takiyorum cok rahat oluyo.
Portbebe hem hafif hem rahat ama almaya deger mi?eger tanidik birinde varsa onu kullanmayi dene derim.simdi yumusak kundaklar da var örgü onunlada tasiyan var.Ama onu hep kucakta birinin tutmasi gerek.

Arkadaslar 25 haftalik hamileyim ben bebegin hareketlerni hissediyorum fakat esim henuz disardan hissetmiyor... ne zaman disardan hisseder aceba?

Arkadaslar 25 haftalik hamileyim ben bebegin hareketlerni hissediyorum fakat esim henuz disardan hissetmiyor... ne zaman disardan hisseder aceba?

29 haftalığız. Elle hissetmeyi bırak karşıdan bile gümbür gümbür görülüyor hareketleri. Karnım şekilden şekile giriyor. Seninde bir iki haftaya eşin hisseder canım merak etme

Kizlar merhaba. Seker yuklemesi ve tetanoz aşısı yaptirmak zorunlu mu? Bana anlamsiz geliyor biraz.
ben tetanoz yaptırdım ama şeker yüklemesine karşıyım zaten doktorlarim da sağolsunlar sordular hem sağlık ocağı hem hastane istemiyorum dedim tamam dediler ısrar etmediler ve açlık sekerime kandan baktılar gayet düşük bu değer gerek bile görmediler aile de yoksa rahat ol canım

tetanoz sezeryan doğum düşünenler kesin yaptirmali ben normal düşündüğüm halde yaptırdım .annem de yaptırmış bir zararı yok yani

kizlar dün biraz araştırma yaptım bebek bezi islak mendil türk mali olsun ıstiyorum .bebek yağı falan kullanmicam zeytin yağı tercih edicem.

sizin öneriniz var mi bu konuda Türk mali olarak şunu kullandım gayet memnun kaldım diyeceğiniz bez ve islak mendil ??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…