2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kizlar merhaba. Seker yuklemesi ve tetanoz aşısı yaptirmak zorunlu mu? Bana anlamsiz geliyor biraz.
Şeker yüklemsi kisiden kisiye degisir canim zorunlu degil.Ama tetanoz olmalisin.Dogum sekli farketmez kesik olacagi icin yada herhangi bi mudahalede kullandiklari aletler steril edilmis olsun olmasin önlemini almalisin.Bugun kucuk kesik yara batmalarda bile direk tetanoz soruluyor aşılı degilsen vuruluyor.İs güvenligi uzmanlarinin ilk dikkat ettikleir seyde bu.Gelismemis ülklerde ölüm sebebi bu.icinde canli aşi yok icin rahat olsun vurulabilirsin.

Günaydınnn.hayirli sabahlaruykusu kacmis,çalısan tüm anneler:)
@01Adanali canim molfix evyap in diye biliyorum bebek bezinde bide komili bebe var islak mendili güzel.can bebede kullandim iyiydi.bebek bezinde eger hemen pisik olan bi bebek olmazsa rahat kullanirsin.Ama teni nazik olanlardan olursa malesef Türk yabanci farketmicek bebiş neyi begenirse o

Günaydın.şeker yüklemesi için geldim hastaneye.75 grlık şekerli su içtim.yarım saat falan geçti daha midem çalkalanıyor.aç karnına şeker içimi baydı.şu hamilelikte en sevmediğim test şu şeker yüklemesi.sonucu iyi çıksa bari.

Molfix kimin bilmiyorum ama ilk bebegimde sürekli onu kullandım memnundum da bunda bakalım napıcam halihazırda iki paket komili zeytinyağlı bebek bezi var hediye onu zaten denicem Türk malı olduğunu biliyorum..

Biraz önce doktordan çıktık 28+3 teyiz bugün. Kilomuz 1527 gr boyumuz 42 cm. Önden gitmeye devam ediyoruz. Nst ye soktu bugün birşey çıkmadı. Biraz yemene dikkat et dedi kaloriyi düşür bebişin göbek ölçümü yüksek çıktı dedi. Protein ağırlıklı beslen dedi. Uyuşmazlık iğnemi oldum. Kıpır kıpır olan oğluş ultrasona girince durmaya başlıyo :)) 2 hafta sonra tekrar gidicez bakalım :)

Kizlar merhaba. Seker yuklemesi ve tetanoz aşısı yaptirmak zorunlu mu? Bana anlamsiz geliyor biraz.

tetanoz aşısı yaptırmak çok önemli canım çünkü doğumun nasıl olacağını bilemiyoruz sezeryan olursan kullanılacak neşter vb için tetanoz olmalısın kaldı ki normal doğum da olsa belki kesi yapılacak yani yaptırmak en mantıklısı hem anneye de bebeğe de hiç bir zararı yok niye yaptırmayıp risk alasın ki?

Şeker yüklemesi için de.... ben yaptırdım ve yaptırmanın doğru olduğunu düşünüyorum yani riske göre karar veriyorum yaptırmazsam aldığım riskler nelerr yaptırırsam ne gibi risk mevcut? ve tabii ki doktorunun tavsiyesi önemlidir.

Maşşallah oğluşuna canımm çok sevindim güsel bir görüşme olmuş :) inşallah tüm doktor randevusu sonraları yüzümüz gülerek çıkarız :)

Oy masallah barekallah tosunuma:) bende karbonhidrati kesmeye calisiyorum.Durumumuz birbirne cok yakinmis benim doktorda ayni seyleri yapti söyledi.2 haftada bir gitmeye cok seviniyorum sanki daha hızli geccek gibi olucak:)

Maşşallah oğluşuna canımm çok sevindim güsel bir görüşme olmuş :) inşallah tüm doktor randevusu sonraları yüzümüz gülerek çıkarız :)
İnşallah canım :)

Oy masallah barekallah tosunuma:) bende karbonhidrati kesmeye calisiyorum.Durumumuz birbirne cok yakinmis benim doktorda ayni seyleri yapti söyledi.2 haftada bir gitmeye cok seviniyorum sanki daha hızli geccek gibi olucak:)
Benibaştan beri hep 2 haftada 1 çağırıyordu doktorum o yüzden kendisiniçok seviyorum :))) Sağ salim kucağımıza alırız inşallah zaman çabuk geçsin valla ben çok zorlanmaya başladım artık :))

MaşAllah size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…