- 26 Ağustos 2013
- 757
- 1.147
- 113
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #28.881
ben de yaptirdim canim .ilk beynime vurdu ates basti.terleme kendimden gectim.ilk 1 saat sonra kendime geldim.bir de benim kanim zor aliniyor.delik desik ettiler.midem bulandi ama sorun olmadi.sonuc temiz ciktiGünaydın.şeker yüklemesi için geldim hastaneye.75 grlık şekerli su içtim.yarım saat falan geçti daha midem çalkalanıyor.aç karnına şeker içimi baydı.şu hamilelikte en sevmediğim test şu şeker yüklemesi.sonucu iyi çıksa bari.
Peki o zaman 25 +5 gun tam olarak kac aylik olur?? benim aklim cok karisiyor...1 ay 4 hafta olsaydı 28 gün olması gerekirdi. 30 ya da 31 gün olduğuna göre 1 ay 4+2 ya da 4+3 hafta eder
Masalla bacim sen ne yedin ictin ki bebis bu kadar kilolu?? bende ondeyim sandim ama cok cok bir hafta... erken doguma neden olmuyormu?Biraz önce doktordan çıktık 28+3 teyiz bugün. Kilomuz 1527 gr boyumuz 42 cm. Önden gitmeye devam ediyoruz. Nst ye soktu bugün birşey çıkmadı. Biraz yemene dikkat et dedi kaloriyi düşür bebişin göbek ölçümü yüksek çıktı dedi. Protein ağırlıklı beslen dedi. Uyuşmazlık iğnemi oldum. Kıpır kıpır olan oğluş ultrasona girince durmaya başlıyo :)) 2 hafta sonra tekrar gidicez bakalım :)
2 haftada bir görmek güzel oluyo. Bu hafta yüzünü göstermedi pipisini gösterdi edepsiz :)))benim doktor hala ayda bir alıyor 3 şubatta gidicem ondan sonra 2 hafta da bir e düşücez dedi.. ay da bir zor oluyor ya özlüyorum
Hepimize maşallah :)MaşAllah size
180 gün eder. O da yaklaşık 6 ay yapar yani 6 aylıksın :)Peki o zaman 25 +5 gun tam olarak kac aylik olur?? benim aklim cok karisiyor...
Ben normal besleniyorum çok fazla et tüketiyoruz biz normalde de eşimle çok et yeriz. Süt yoğurt peynir çok yiyorum arada da hamurişini kaçırıyoruz ama dengelemeye çalışıyoruz. Boyu zaten 2 hafta önden gidiyor babaya çekmiş. Doktorum normal şu anda herşey riskli bir büyüklük değil dedi çocuk için ama yiyeceklerinde kaloriyi azalt dedi. :)) yürüyüş yap dedi mutlaka artık evde koşu bandında her gün yürücem yarım saat.Masalla bacim sen ne yedin ictin ki bebis bu kadar kilolu?? bende ondeyim sandim ama cok cok bir hafta... erken doguma neden olmuyormu?
Anladim iyi bari hayirlisi bende sutu 1 litreye cikardim yogurdu de yiyorum baya dur bakalim nolacak.. sen sezeryan mi dusunuyorsun???2 haftada bir görmek güzel oluyo. Bu hafta yüzünü göstermedi pipisini gösterdi edepsiz :)))
Hepimize maşallah :)
180 gün eder. O da yaklaşık 6 ay yapar yani 6 aylıksın :)
Ben normal besleniyorum çok fazla et tüketiyoruz biz normalde de eşimle çok et yeriz. Süt yoğurt peynir çok yiyorum arada da hamurişini kaçırıyoruz ama dengelemeye çalışıyoruz. Boyu zaten 2 hafta önden gidiyor babaya çekmiş. Doktorum normal şu anda herşey riskli bir büyüklük değil dedi çocuk için ama yiyeceklerinde kaloriyi azalt dedi. :)) yürüyüş yap dedi mutlaka artık evde koşu bandında her gün yürücem yarım saat.
Aüt yerine yoğurdu arttır bence daha faydalı. Sezeryan düşünüyorum :) zaten böyle giderse bebişin kilosu normal istesemde zor :)Anl
Anladim iyi bari hayirlisi bende sutu 1 litreye cikardim yogurdu de yiyorum baya dur bakalim nolacak.. sen sezeryan mi dusunuyorsun???
Anladim cnm ne kadar yogurt dogal suzme farkedermi?? bu arada yumurtayla aran nasil? ve hangi tur peynir???Aüt yerine yoğurdu arttır bence daha faydalı. Sezeryan düşünüyorum :) zaten böyle giderse bebişin kilosu normal istesemde zor :)
Ben evde kendim yapıyorum yoğurdu öğle akşam 1 dolu kase yiyorum. Sabahlar 1 haşlanmış yumurta yiyorum mutlaka peynir olarakta her çeşit yiyorum. Biz peynire çok düşkünüz tel ğeynir, kaşar, mis köy peynirini çok yiyorum, hellim yeriz haftasonları. Mümkün olduğunca protein ağırlıklı yiyorum. Yoğurdumu da günlük şişe sütlerden yapıyorum bu arada.Anladim cnm ne kadar yogurt dogal suzme farkedermi?? bu arada yumurtayla aran nasil? ve hangi tur peynir???
Ah ben de o sans yok ben suzme aliyorum normal yogurdu yemekte zorluk cekiyorum yumurta koy yumurtasi yiyorum... peynir beyaz suzme... sebze de cok onemli ispanak tum yesil yapraklilar... mercimek... ve tam bugday ekmek bunlar hep kilo aldirir bebise... ceviz bir avic dolu her gun mutlaka ve tabiki meyve elma kivi mutlaka...Ben evde kendim yapıyorum yoğurdu öğle akşam 1 dolu kase yiyorum. Sabahlar 1 haşlanmış yumurta yiyorum mutlaka peynir olarakta her çeşit yiyorum. Biz peynire çok düşkünüz tel ğeynir, kaşar, mis köy peynirini çok yiyorum, hellim yeriz haftasonları. Mümkün olduğunca protein ağırlıklı yiyorum. Yoğurdumu da günlük şişe sütlerden yapıyorum bu arada.
Kaşar peyniri ve muz bebeğe kilo yapıyomuş aklında olsun :))Ah ben de o sans yok ben suzme aliyorum normal yogurdu yemekte zorluk cekiyorum yumurta koy yumurtasi yiyorum... peynir beyaz suzme... sebze de cok onemli ispanak tum yesil yapraklilar... mercimek... ve tam bugday ekmek bunlar hep kilo aldirir bebise... ceviz bir avic dolu her gun mutlaka ve tabiki meyve elma kivi mutlaka...
Kaşar peyniri ve muz bebeğe kilo yapıyomuş aklında olsun :))[/QUOTE
Ciddimisin?? muzu her gun yiyirum ama oylesine yemis olmak icin... bu yuzden yazmadim yani cocuga bir fayda olur diye dusunmedim... meger dogru bisey yapiyormusum... peki suyla aran nasil zar zor 1 2 litre arasi icmeye calisiyorumm ama zor surekli lavaboya gidiyorum bu defa
Maşallah canım yediklerin yakışıklıya da yaramış tombik bebekte ayrı bir seviliyor ya öpmelere doyamazdınız :)2 haftada bir görmek güzel oluyo. Bu hafta yüzünü göstermedi pipisini gösterdi edepsiz :)))
Hepimize maşallah :)
180 gün eder. O da yaklaşık 6 ay yapar yani 6 aylıksın :)
Ben normal besleniyorum çok fazla et tüketiyoruz biz normalde de eşimle çok et yeriz. Süt yoğurt peynir çok yiyorum arada da hamurişini kaçırıyoruz ama dengelemeye çalışıyoruz. Boyu zaten 2 hafta önden gidiyor babaya çekmiş. Doktorum normal şu anda herşey riskli bir büyüklük değil dedi çocuk için ama yiyeceklerinde kaloriyi azalt dedi. :)) yürüyüş yap dedi mutlaka artık evde koşu bandında her gün yürücem yarım saat.
Biraz tombik olsun ya tutarken korkmadan tutayim :))Maşallah canım yediklerin yakışıklıya da yaramış tombik bebekte ayrı bir seviliyor ya öpmelere doyamazdınız :)
3 litre masallah! ben yapamam herhalde... fakat seni bir uyarayim yemek sonralari meyve sebze sut falan sonralari en az 15 dak bekle aksi taktirde yedigin gidalari vitaminleri yikar yok edersin yemek onceleri daha cok tuketmeye bak... ben bunu ogrenince kucuktum takinti hale getirdim... yedigin herhangi biseyden 15 dak sonrasi su ic bak cok onemli...Ben 3 litreye yakın içiyorum suyu her zaman çok içerim hamilelijle alakası yok yani :) muz ve kaşar olayını başka bi topicte okumuştum. M Mucizemkalbim
Çok haklısın 3 kilonun altında olunca insan tutarken çok korkar.. arkadaşımın bebeği 4 kilo doğdu maşallahı vardı tutarkende korkmuyorduBiraz tombik olsun ya tutarken korkmadan tutayim :))
Maaşallah canım iyi beslenmiş tontişş aferim vallaBiraz önce doktordan çıktık 28+3 teyiz bugün. Kilomuz 1527 gr boyumuz 42 cm. Önden gitmeye devam ediyoruz. Nst ye soktu bugün birşey çıkmadı. Biraz yemene dikkat et dedi kaloriyi düşür bebişin göbek ölçümü yüksek çıktı dedi. Protein ağırlıklı beslen dedi. Uyuşmazlık iğnemi oldum. Kıpır kıpır olan oğluş ultrasona girince durmaya başlıyo :)) 2 hafta sonra tekrar gidicez bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?