2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
İyi akşamlar kızlar bugün gidip anneyanı chicco nun yatak aldık bebişe ufaktan başladık bizde alışverişe

fotoğrafı var mi at sana
besigi aldik.bebis bakimlarini aldik.hastane cikislarini aldik.eksik cokkkk..arabasi cantasi kiyafetler...dolabi..ikinci bebis oldugu icin eskileri de kullancaz o yuzden karisiyor..kiyafetleri cikarmam lazim...

Ay sorma benimde ilk yarım saat 45 dk fena oldu .midem bulandı.kusarsam test bozulacak korkusuna kastım kendimi.psikolojik olarak dahada fazla bulantım oldu bu sefer:)sonra geçti allahtan.test sonucumda iyi çıktı çok şükür.ilk hamileliğimde 50 lik yüksek çıkmıştı 100 lük normaldi.o yüzden bir şüphe vardı içimde ama bu sefer direkt 75 lik yapıldı iyi çıktı neyseki.seninde gözün aydın.hamilelikte şeker çok korkutuyor beni neyseki rahatladık.darısı testi yaptıracak diğer arkadaşların başına.

Senle günlerimiz aynı benimde bugün kontrolüm vardı.37 cm 1234 gr.aynılarmış bizim kızlar.bizimkide uyuyordu bugün.şeker yüklemesi yüzünden aç olduğumdan hareketsizdi herhalde.
simarik83 senin oğlanın maşallahı varmış.ama senin yediklerinin yarısını yiyorumdur ben herhalde.iştahım iyiydi şu gripten sonra kesildi.15-20 gündür kendime gelemedim.

Ayy karnım çok şiş patlıcak gibi...sırf bu his yüzünden yemek yemek istemiyorum.en rahat olduğum zaman sabah kalkınca wc den sonra kuş gibi oluyorum ama akşam bu saatler çok zor

Ayy karnım çok şiş patlıcak gibi...sırf bu his yüzünden yemek yemek istemiyorum.en rahat olduğum zaman sabah kalkınca wc den sonra kuş gibi oluyorum ama akşam bu saatler çok zor
Ben gece çok yemiyorun artık yoksa patlicak gibi oluyorum

Ben de akşam yemeklerinden sonra nefes alamıyorum resmen.mide yanması da cabazı.birde sürekli tuvalete çıkıyorum çok sıkışmışcasına ama çok az idrar geliyor.Benim kız baş aşağı dönmüş belkide çiş olayı bundankaynaklanıyordur.

Ben gece çok yemiyorun artık yoksa patlicak gibi oluyorum

Benim de öyle arkadaşlar. Bir de karnım sert taş gibi kaç gündür. Sizin de öyle mi

Bende uyandimmm.Karni taş gibi olan arkadaslarim.Benimde hep öyle o yuzden az yiyorum ama yinede mideyi sıkıstirdigi icin nefes alamaiyorum.Ama yumusatma formulunu buldum.Afedersiniz bi büyük abdeste cikinca bide magnezyumu icince karnim yumusacik oluyo.2 güne 1 iciyorum ben.Gercektende kasılmalrı erteliyor galiba 2.gunun sonunda 2 kere sertlesti karnim icince yine rahatladim.internette de baktim cok ispatlanmamis olsada magnezyum bunun icin yararliymis bide bebege kilo aldiriyomus

ben de 5 ten beri ayaktayim.ama mecburiyetten misafir vardı erken kalkmak gerekiyordu.gittiler . ben de şimdi yattım artık saat 12 ye kadar uyuyabilirsem uyicam

Gunaydin kizlar dun bnmde seker testim vardi aclik 97sekeri ictikten snr 91ciktisekeri ictikten snr sekerim dustu ama baya bi mide bulandirio..bizmki hic yuzunu gostermio anlamadm cok esrarengiz takilio

Kizlar merhaba,
Neredeyse yilbasindan bu yana çatı kemiklerim agriyor. Doktoruma sordum normal dedi ama bazen gercekten dayanamayacak gibi oluyorum. Bir de bana baya erken gibi geldi... Kendimce bazi onlemler aldim, yatarken bacaklarimin arasina yastik koymak gibi.. Yine de sola dönük uyudugumda tum agirlik sol tarafa bindiginden sol çatı kemigimin muthis agrisiyla uyaniyorum. Sizlerde de benzer bi durum var mi? Ben artik cidden endiselenmeye basladim, sanki kemiklerim ayrilacakmis gibi geliyor. Kalsiyumu artirsam acaba faydasi olur mu? Siz benden tecrubelisinizdir, size danismak istedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…