2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
3 hafta once benimde baslamisti agrilarim sol kalcam ve catim sanki bıçak saplaniyor gibiydi.cok erken basladi demistim bende cunku ilk hamileligimde son aylarda olmustu.topalliyordum resmen.3 ay nasil gececek derken 1 haftadir gecti neyseki ara ara giriyor ama devam etmiyor.benim doktorumda normal dedi.magnezyum hapi kullaniyorum kesinlikle kullanmalisin sende sade soda icmeye calisiyorum gunde bir tane

Aaa magnezyum hic almadim deneyeyim onu. Umarim bana da iyi gelir. Cok tesekkur ederim

Benimde sertleşme oluyor, dün doktora gittim bebeğin içerde yeri darmış bundan dolayı magnezyumu 2 ye çıkarttı.

Bende magnezyum kullanıyorum karnım yumuşak baya faydasını görüyorum o açıdan

Benim de tuvalet olayı çok sık oluyo ama ortada bişey yok yine de varmış gibi hissediyorum bebegin pozisyonuyla alakalını hiç bi fikrim yok haftaya 1 ay olucak gidicem acaba ne şekille karşılaşıcam

Kizlar almak isteyenler icin Lansinoh ciftli elektrikli pompa 174 liraya inmis bugunluk. Yaninda da gogus pedi hediyesi var ben aldim.

Benimde ihtiyacım olacak ama erken değil mi işe gidince kullanırım diye. Hangi sitede site

Cok zor bir durum yaa dun 11 de yattim saat 1 gibi lavabo diye kalktim ve 5e kadar hic uyumadim....nolacak kizlar halimiz??

Cok zor bir durum yaa dun 11 de yattim saat 1 gibi lavabo diye kalktim ve 5e kadar hic uyumadim....nolacak kizlar halimiz??
ben gece öksürmekten bire kadar yatamadım sonra sabah beşte uyandım yedide tekrar uyudum böyle dengesiz bir düzen oldu galiba vücut kendini hazırlıyor gelecek günlere

ben gece öksürmekten bire kadar yatamadım sonra sabah beşte uyandım yedide tekrar uyudum böyle dengesiz bir düzen oldu galiba vücut kendini hazırlıyor gelecek günlere
Bebişler şimdiden uykusuz gecelere hazırlıyor galiba Allah sabır versin. Yasemin çayını öneriyorlar uyku için rahatlatıyormuş

bebisler büyüyor kızlar sevgi dolu sozlerinizle buyutun sizin hayata bakış acinizla yoguruluyor bebekleriniz. iyi şeyler düşünün iyi bebekler hayal edin kimseyi kinamayin ve inşaallah hayirli bebeklerinizi kucaginiza alın...

Aynen oyleymis cnm bebek seni hazirliyor. benim simdiden duzenim cok bozuldu 5 de uyuyup 12 de kalkiyorum bu nasil ve yediklermi cikariyorum bebek kabul etmiyor aksamlari ve geceleri yeterince aldigi icin... ve acikmiyorum aksam 4 e kadar falan hep mide bos sonra yine yemege basliyorum 11 e kadar falan... bilmiyorum nolcak dogru mu bu duzen???

Bitki çayı içmek istemiyorum zararlı diyorlar artık alıştımda uykusuzluğa önümüzdeki iki sene böyle artık
Evet cnm bencede bitki cayi icmemeye calis bende icmiyorum... 8.nci ayda rezene icebilirsin o rahatlatiyormus... geceleri bende cok uykusuz geciriyorum zor ama napalim birde dogunca gorecegiz...cok heyecanli demi ben sabirsizlaniyorummm...

Benim de tuvalet olayı çok sık oluyo ama ortada bişey yok yine de varmış gibi hissediyorum bebegin pozisyonuyla alakalını hiç bi fikrim yok haftaya 1 ay olucak gidicem acaba ne şekille karşılaşıcam
Dönmüştür seninkide büyük ihtimalle 30. Haftaya gelmişsin artık.koca kafalarıyla baskı yapıyorlar demek ki:)

Benimde ihtiyacım olacak ama erken değil mi işe gidince kullanırım diye. Hangi sitede site
O iş hiç belli olmuyor.benim göğüslerim şişti çok sütten.mastit oldum.halk arasında süt ateşi deniyor.bebek boşaltamıyor sütü.öyle olduğunda makineyle sağdım sağdım boşalttım göğsümü.

Gittigidiyorda canim, tabii ki daha erken ama her zaman cok inmiyor fiyatlari. Ise gitmeseniz de, cocugun emmedigi zamanlarda hormon salgilatmak icin sagip sagip buzluga atmak oneriliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…