2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
canım seker yok degıl mi sende? masallah tosuncuga

Beslenme duzenin degiseni var mi?? ben gunduzleri degil aksamlari acikiyorum ve geceye kadar yiyorum bu defa gunduz acikmiyorum baya bos kaliyor mide... normal mi bu??

Gittigidiyorda canim, tabii ki daha erken ama her zaman cok inmiyor fiyatlari. Ise gitmeseniz de, cocugun emmedigi zamanlarda hormon salgilatmak icin sagip sagip buzluga atmak oneriliyor.
Doğru diyorsun ilk Bebek ya tecrübesizlik. Dediğin gayet mantıklı emmediği zaman depolamak

kızlar ben daha günlük yürüyüş yapmıyorum yapınca kasigim ağrıyor. şubatta Baslicam inşallah erken de gelmesini istemediğim için fazla hareketten uzak durmaya çalışıyorum.
normal doğum istiyorum.

son 2 ay kala düzenli her gun 1 saat yürüyüş yapayım diyorum geç mi kalırim sizce ?

Bende hic yapmadim yapamiyorum... bilemem ben yoruluyorum agirlik oluyor...

simdi karnımızda uyuyunca neden hareket etmiyor uyansın diye şikayet eden bizler , gün gelecek yaw bu niye hiç uyumuyor diye şikayetler edicez.
karnimizda ki bebisimiz yanımızda olacak Allah izin verirse . Allah im ya düşünürken bile heyecan yapıyorum

Bende yürümüyorum canlar daha.34 bi dolsun cigerlerin gelismesi o zman tamamlaniyo.sonra yürüyüs merdiven nasipse Allah ne verdiyse:) benim catı kemikleri izin vermiyo suan zaten.bugün denk geldi aklimizda yoktu ama gecerken suslmeler icin buyuk bir magaza var ona ugradik.suslemelerimi aldim:) yarindan ititbren baslamayi dusunuyorum yapmaya yavas yavas:)

hadi bakalım kolay gelsin. kac kg aldınız kızlar ???

Dün arkadasim dogum yapti kızı oldu:)ne guzel bi heyecan bitti yeni heyecanlr basladi...

Aynennn bir an once zamani gelse de yawrumuzu sevsek artik kucagimiza alsak...

7 kilocuk.ben 5 6 aylarda 2 ser 3 er aliyorum kizimdada oyle olmustu.ilk 4 ay almadim.simdi son aylarda 1 er kilo aliirim diye dusunerek 10 kilo da kapatmak istiyorum lokantayi

ben bu ay hiç kg almadım kızlar . şu ana kadar toplam 7 kg almış bulunmaktayim. ihale yi 70 le kapatmayı düşünüyorum önümüzde 5 kg var. Bakalım hayırlısı. bu ay neden kg alamadım anlamadım bir ara öksürük grip atlattim o ara cok istahsizdim ondan mi acaba bilemedim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…