2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Yapmasini bilmiyorum ki yenigim buralara
cok kolay gulum anlatayim da yap hadi . profiline tikla orda kisisel bilgileriniz yaziyor oraya tikla asagilara in hamilelik gunlugu yaziyor oraya tarih giriyorsun. ve gel burda paylaşım yap normal bir şey .
olduğunu göreceksin

evet şükür masallah uyuyorum ama en az iki defa uyanıyorum wc ihtiyacı. sonra geri hemen uyuyorum.
Ama yazdıklarınızı okudum cogunuz uyuyamiyor niye heycandan mi
Hayir cnm benim uykularim fazlasiyla bolundu yok oldu.hem wc olayi hem sekil alamamak ve ayni zamanda agirlasmis olmak..benimki biraz pisikolojik de oldu gercekten uyumuyorum

Bu arada kizlar bugun hic su icmedi canim bir turlu istemedi bugun biraz ara verdim belki gece kalkmak uyurum diye gerci gozlerim bir acilsa bir daha uyumaycam ama neyse su icesim gelmedi bisey olmaz demi bebise?

Bu arada kizlar bugun hic su icmedi canim bir turlu istemedi bugun biraz ara verdim belki gece kalkmak uyurum diye gerci gozlerim bir acilsa bir daha uyumaycam ama neyse su icesim gelmedi bisey olmaz demi bebise?

Hayir cnm benim uykularim fazlasiyla bolundu yok oldu.hem wc olayi hem sekil alamamak ve ayni zamanda agirlasmis olmak..benimki biraz pisikolojik de oldu gercekten uyumuyorum
ayy canım ya bebek olduktan sonra zaten uyuyamayacaksin o yüzden keşke uyuyabilsen ben gece gündüz kendi kendime su an uyudun uyudun sonra istesende uyuyamayacaksin diyorum ve uyuyorum pozisyon hep de sol da yatilmiyor yuz ustu haricinde her sekilde yatiyorum rahatim onemli

Benim oyle olmuyor ama bir gozum acildimi saatler aliyor sanirim pisikolojik oldu biraz.. napalim bebis saglikli olsun de yeter.

yine de iç canım. ben su saat olmuş acıktım pilav vardı ısıttm . yoğurtla yedim . ah bu ben bu saatte de yemek yermisim haberim yokmus

Bende acikiyorum ama erken bitirdim yemek olayini cunku gunduzleri yiyemiyorum asiri tok olunca...
sen kaçta uyicaksin tatlım ben birazdan gider yatarım sabah 7 buçuk ta kalkıyorum namaza sonra geri yatıyorum 12 ye kadar ama kahvaltısı erken yapıyorum 8 gibi falan

Kızlar merhaba bana yardim edin ya. Ben bundan 1 ay önce kardiyolojiye gittim . Evde iki göğsünün arasına ağrı oturduğu nefesimi ceviremediggim için . Doktor once kalbimden ultrasona baktti. Olumsuz bir sey göremedi. Ama benim şikayetlerim doğrultusunda işi saglama alalim dedi ve holter cihazı taktı . 24 saat durdu bende. Ama Gene sonuç temiz.. dün gece yine aynı sey oldu. Gogusume ağrı oturdu. Nefes alamadım. Saatlerce o ağrı gitmedi. Kalbim hızlı hızlı çarptı. Neyin nesi bu kızlar. Hamilelikten Mi oluyor. Çok kafaya takmaya başladım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…