2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
canım öncelikle geçmiş olsun.
ben de çok yemek yedigimde ve demir degerim çok yükseldiğinde oluyor bu durum maltofer i bu yüzden bıraktım demir ine baktirdin mi ?

nabzin kac genelde ve yüksek tansiyon var mi ?

Günaydın kızlar bir iş günü daha hayırlıysa su zamanları çabuk çabuk güzel güzel atlatalım

Maaşallah canım iyi beslenmiş tontişş aferim valla

Yediklerim hem bana hem oğlana yarıyor. Keşke sadece oğluşa yarasaydı :))

Sen çok ağır geçirdin hastalığı normal iştahının kesilmesi. Ben acıkınca bile peynir ve yoğurda dadanıyorum.

canım seker yok degıl mi sende? masallah tosuncuga
Şekerim yok canım :))

1 saat çok 30 dk yeterli. Bana doktorum öyle dedi daha yürümedim ama bugün başlıyorum artık :))

canım bahsettiğin şey aynen bende de oluyor özellikle geceleri ama hamileliktendir diye dr a sormak aklıma bile gelmedi oturma odasının ikili koltuğunda uyuyabiliyorum sadece koltuğun kolluk kısmına doğru yastığımı iyice dikleştirip sırtımı da koltuğa yaslıyorum iyi geliyor. inşallah senin de önemli bişey yoktur yoktur sonuçta kontrollerini de yaptırmışın Rabbim korusun seni ve bebeğini

Doktorun çatı kemikleri icin bir sey onerdi mi? Bi arkadas magnezyum dedi bugun eczaneden alacagim ama farkli bi seyler varsa aklimda olsun :) henuz haftam sizlere gore az olmasina ragmen ben de agridan muzdaribim

Doktorun çatı kemikleri icin bir sey onerdi mi? Bi arkadas magnezyum dedi bugun eczaneden alacagim ama farkli bi seyler varsa aklimda olsun :) henuz haftam sizlere gore az olmasina ragmen ben de agridan muzdaribim
magnezyumu doktorun önerirse al derim yani benimki magnezyum çinko vs karışık mesela ağrılara ciddden iyi geliyor :)

magnezyumu doktorun önerirse al derim yani benimki magnezyum çinko vs karışık mesela ağrılara ciddden iyi geliyor :)
Bana da dun bi eczaci arkadas onerdi icinde kalsiyum, magnezyum, d vitamini ve cinko varmis. Hamilelere genelde veriyoruz dedi. Bu persembe kontrolumde doktoruma da danisacagim zaten. Fazlasi cok mu zararli? Aslinda ben de bu sekilde doktora danismadan alma taraftari degilim ama kalsiyumum gecen aylarda olculdugunde (endokrin olcmustu) alt seviyeye yakindi. O zaman ekstra bir sey vermediler ama bebegin ihtiyaci da gunden gune arttigi için vucutta cok birikme yapmaz diye dusunmustum

hamilelikte bu tarz şeyleri eksiklik olsun olmasın veriyorlar ben bunu anladım mesela kansızlığım yok kan ilacı verdi doktor :) birde fazlasını atabiliyorsun vucuttan çoğu vitaminin.

Bana da doktorum magnezum, kalsiyum ve vit D verdi ama karnımda kasılma hissettiğimi söylediğim için verdi. Bence doktoruna şikayetini anlat ona göre yazar gerekenleri. Belli bir haftadan sonra hemen hemen hepimiz magnezyum içmeye başladık.

Reactions: mnt
Günaydınnn güzel anneler ve tatlı bebişler :) hayırlı sağlıklı ve sihat dolu bir hafta olur inşallahh ...

Artık sabahları kalkıp işe gelmek çok yoruyor beni kızlar ya geceleri uykusuz olunca sabahları uyumuyor olsam bile yataktan çıkmak istemiyor canımmm ....

buarada herkez magnesyuma yeni yeni başlıyor ben 3. ay bitince başladım folik asidi bıraktım magnezyum ve decavite başlattı doktorum hatta ben dedim erken değil mi doktoruma magnesyum için yooo hiç bi zararı yok yararı var ben bile içiyorum her gün birtane dedi.. benim magnezyum ilacım suya atılanlardan sandoz. adı magnorm

hamilelikte bu tarz şeyleri eksiklik olsun olmasın veriyorlar ben bunu anladım mesela kansızlığım yok kan ilacı verdi doktor :) birde fazlasını atabiliyorsun vucuttan çoğu vitaminin.
Bazı vitaminler atılıyor ama bazısı birikme de yapabiliyor diye biliyorum. Dedigim gibi danısacagım zaten doktoruma, tesekkür ederim :)
Aslında çatı kemiklerim agrıyor diye belirtmistim telefondan kendisine, normal demisti ama birkac hafta oldu ve agrı ne yaptıysam gecmiyor. Daha kontrole bu persembe gidecegim, o zaman detaylı olarak anlatırım. Tesekkur ederim :)

Günaydın kızlar.iyi bir hafta diliyorum herkese.karne tatiline son 5 gün:)sonra 15 tatil sonra bir 5 gün daha çalışıp izne ayrılacağım allahın izniyle
Hafta sonu kontrolümde doktorum magnezyum ve kalsiyum yazdı.ilk hamileliğimde magnezyum ishal yapmıştı beni inşallah bu seferkinde etkilemez.kalsiyumuda ilk hamileliğimde yazmamıştı.neden bu sefer yazdınız dedim.ikinci hamilelik ve yaştan ötürü dedi.magnezyum kalsiyum omega kan ilacı decavit birde mide yanması için kullandığım gavisconu sayarsam 6 tane kullandığım ilaç var.hergün hepsini kullanmıyorum ama yine de rahatsız ediyor bu kadar ilaç içmek beni.

Günaydın :)
26+4 doğuma 94 gün kaldı Allah izin verirse..
7 kilo almistim ama son 1 haftada ne oldu bir fikrim yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…