- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.161
- 53
- 34
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #28.981
canım öncelikle geçmiş olsun.Kızlar merhaba bana yardim edin ya. Ben bundan 1 ay önce kardiyolojiye gittim . Evde iki göğsünün arasına ağrı oturduğu nefesimi ceviremediggim için . Doktor once kalbimden ultrasona baktti. Olumsuz bir sey göremedi. Ama benim şikayetlerim doğrultusunda işi saglama alalim dedi ve holter cihazı taktı . 24 saat durdu bende. Ama Gene sonuç temiz.. dün gece yine aynı sey oldu. Gogusume ağrı oturdu. Nefes alamadım. Saatlerce o ağrı gitmedi. Kalbim hızlı hızlı çarptı. Neyin nesi bu kızlar. Hamilelikten Mi oluyor. Çok kafaya takmaya başladım ben
nabzin kac genelde ve yüksek tansiyon var mi ?Kızlar merhaba bana yardim edin ya. Ben bundan 1 ay önce kardiyolojiye gittim . Evde iki göğsünün arasına ağrı oturduğu nefesimi ceviremediggim için . Doktor once kalbimden ultrasona baktti. Olumsuz bir sey göremedi. Ama benim şikayetlerim doğrultusunda işi saglama alalim dedi ve holter cihazı taktı . 24 saat durdu bende. Ama Gene sonuç temiz.. dün gece yine aynı sey oldu. Gogusume ağrı oturdu. Nefes alamadım. Saatlerce o ağrı gitmedi. Kalbim hızlı hızlı çarptı. Neyin nesi bu kızlar. Hamilelikten Mi oluyor. Çok kafaya takmaya başladım ben
günaydın canım güzel bir haftamız olsun ..Günaydın kızlar bir iş günü daha hayırlıysa su zamanları çabuk çabuk güzel güzel atlatalım
Maaşallah canım iyi beslenmiş tontişş aferim valla
Senle günlerimiz aynı benimde bugün kontrolüm vardı.37 cm 1234 gr.aynılarmış bizim kızlar.bizimkide uyuyordu bugün.şeker yüklemesi yüzünden aç olduğumdan hareketsizdi herhalde.
simarik83 senin oğlanın maşallahı varmış.ama senin yediklerinin yarısını yiyorumdur ben herhalde.iştahım iyiydi şu gripten sonra kesildi.15-20 gündür kendime gelemedim.
Şekerim yok canım :))canım seker yok degıl mi sende? masallah tosuncuga
kızlar ben daha günlük yürüyüş yapmıyorum yapınca kasigim ağrıyor. şubatta Baslicam inşallah erken de gelmesini istemediğim için fazla hareketten uzak durmaya çalışıyorum.
normal doğum istiyorum.
son 2 ay kala düzenli her gun 1 saat yürüyüş yapayım diyorum geç mi kalırim sizce ?
canım bahsettiğin şey aynen bende de oluyor özellikle geceleri ama hamileliktendir diye dr a sormak aklıma bile gelmedi oturma odasının ikili koltuğunda uyuyabiliyorum sadece koltuğun kolluk kısmına doğru yastığımı iyice dikleştirip sırtımı da koltuğa yaslıyorum iyi geliyor. inşallah senin de önemli bişey yoktur yoktur sonuçta kontrollerini de yaptırmışın Rabbim korusun seni ve bebeğiniKızlar merhaba bana yardim edin ya. Ben bundan 1 ay önce kardiyolojiye gittim . Evde iki göğsünün arasına ağrı oturduğu nefesimi ceviremediggim için . Doktor once kalbimden ultrasona baktti. Olumsuz bir sey göremedi. Ama benim şikayetlerim doğrultusunda işi saglama alalim dedi ve holter cihazı taktı . 24 saat durdu bende. Ama Gene sonuç temiz.. dün gece yine aynı sey oldu. Gogusume ağrı oturdu. Nefes alamadım. Saatlerce o ağrı gitmedi. Kalbim hızlı hızlı çarptı. Neyin nesi bu kızlar. Hamilelikten Mi oluyor. Çok kafaya takmaya başladım ben
Doktorun çatı kemikleri icin bir sey onerdi mi? Bi arkadas magnezyum dedi bugun eczaneden alacagim ama farkli bi seyler varsa aklimda olsun :) henuz haftam sizlere gore az olmasina ragmen ben de agridan muzdaribimBende yürümüyorum canlar daha.34 bi dolsun cigerlerin gelismesi o zman tamamlaniyo.sonra yürüyüs merdiven nasipse Allah ne verdiyse:) benim catı kemikleri izin vermiyo suan zaten.bugün denk geldi aklimizda yoktu ama gecerken suslmeler icin buyuk bir magaza var ona ugradik.suslemelerimi aldim:) yarindan ititbren baslamayi dusunuyorum yapmaya yavas yavas:)
magnezyumu doktorun önerirse al derim yani benimki magnezyum çinko vs karışık mesela ağrılara ciddden iyi geliyor :)Doktorun çatı kemikleri icin bir sey onerdi mi? Bi arkadas magnezyum dedi bugun eczaneden alacagim ama farkli bi seyler varsa aklimda olsun :) henuz haftam sizlere gore az olmasina ragmen ben de agridan muzdaribim
Bana da dun bi eczaci arkadas onerdi icinde kalsiyum, magnezyum, d vitamini ve cinko varmis. Hamilelere genelde veriyoruz dedi. Bu persembe kontrolumde doktoruma da danisacagim zaten. Fazlasi cok mu zararli? Aslinda ben de bu sekilde doktora danismadan alma taraftari degilim ama kalsiyumum gecen aylarda olculdugunde (endokrin olcmustu) alt seviyeye yakindi. O zaman ekstra bir sey vermediler ama bebegin ihtiyaci da gunden gune arttigi için vucutta cok birikme yapmaz diye dusunmustummagnezyumu doktorun önerirse al derim yani benimki magnezyum çinko vs karışık mesela ağrılara ciddden iyi geliyor :)
hamilelikte bu tarz şeyleri eksiklik olsun olmasın veriyorlar ben bunu anladım mesela kansızlığım yok kan ilacı verdi doktor :) birde fazlasını atabiliyorsun vucuttan çoğu vitaminin.Bana da dun bi eczaci arkadas onerdi icinde kalsiyum, magnezyum, d vitamini ve cinko varmis. Hamilelere genelde veriyoruz dedi. Bu persembe kontrolumde doktoruma da danisacagim zaten. Fazlasi cok mu zararli? Aslinda ben de bu sekilde doktora danismadan alma taraftari degilim ama kalsiyumum gecen aylarda olculdugunde (endokrin olcmustu) alt seviyeye yakindi. O zaman ekstra bir sey vermediler ama bebegin ihtiyaci da gunden gune arttigi için vucutta cok birikme yapmaz diye dusunmustum
Bana da doktorum magnezum, kalsiyum ve vit D verdi ama karnımda kasılma hissettiğimi söylediğim için verdi. Bence doktoruna şikayetini anlat ona göre yazar gerekenleri. Belli bir haftadan sonra hemen hemen hepimiz magnezyum içmeye başladık.Doktorun çatı kemikleri icin bir sey onerdi mi? Bi arkadas magnezyum dedi bugun eczaneden alacagim ama farkli bi seyler varsa aklimda olsun :) henuz haftam sizlere gore az olmasina ragmen ben de agridan muzdaribim
2,5 kg aldım :)hadi bakalım kolay gelsin. kac kg aldınız kızlar ???
Bazı vitaminler atılıyor ama bazısı birikme de yapabiliyor diye biliyorum. Dedigim gibi danısacagım zaten doktoruma, tesekkür ederim :)hamilelikte bu tarz şeyleri eksiklik olsun olmasın veriyorlar ben bunu anladım mesela kansızlığım yok kan ilacı verdi doktor :) birde fazlasını atabiliyorsun vucuttan çoğu vitaminin.
Aslında çatı kemiklerim agrıyor diye belirtmistim telefondan kendisine, normal demisti ama birkac hafta oldu ve agrı ne yaptıysam gecmiyor. Daha kontrole bu persembe gidecegim, o zaman detaylı olarak anlatırım. Tesekkur ederim :)Bana da doktorum magnezum, kalsiyum ve vit D verdi ama karnımda kasılma hissettiğimi söylediğim için verdi. Bence doktoruna şikayetini anlat ona göre yazar gerekenleri. Belli bir haftadan sonra hemen hemen hepimiz magnezyum içmeye başladık.
ay maşallah :)2,5 kg aldım :)
2,5 kg aldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?