2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

ben de kalsiyumu bu gittiğimde sorucam canım benimde yaş 31 ve sütle peynirle yoğurtla çok aram yok hergün zorla bir bardak süt içiyorum okadar. onun dışında magnesyum decavit gaviscon omega bende de var bide omegayı pek düzenli içmiyorum çünkü çok ceviz tüketiyorummm

bir de söylemeyi unuttum magnesyum geçenlerde beni de ishal yaptı hemen aradım doktoru aç karınla içmişindir dedi magnesyumu tok karınla hatta yemek sırasında iç dedi şimdi yemeğimi yedikten hemen sonra içiyorum üzerine bi iki lokma daha yiyorum bişi yapmıyo

Amin sizi de InşaAllah. Teşekkür ederim . :) bebegimin kalbinde bir nokta parlaklık var . Ondan mi böyleyim diyorum . O derece kafama takar oldum bu durumu..

canım öncelikle geçmiş olsun.
ben de çok yemek yedigimde ve demir degerim çok yükseldiğinde oluyor bu durum maltofer i bu yüzden bıraktım demir ine baktirdin mi ?
Ay gerçekten mii.benim iştahım çok fazla. 2.si ben hem ferra sanol kan ilacı hem de decavid demir ilacını kullanıyorum bir günde. Ondan mi böyleyim dersiniz ?

canım öncelikle geçmiş olsun.
ben de çok yemek yedigimde ve demir degerim çok yükseldiğinde oluyor bu durum maltofer i bu yüzden bıraktım demir ine baktirdin mi ?
Ay gerçekten mii.benim iştahım çok fazla. 2.si ben hem ferra sanol kan ilacı hem de decavid demir ilacını kullanıyorum bir günde. Ondan mi böyleyim dersiniz ?

morordek canim benim daha oncekinde de simdide cati kemikleri yatarken kalkrken yururken acıyo.ve 16.haftadan beri oluyo bu bi ara aazaliyo sonra bebek buyudukce artiyo.kimisinin beli agri yapar mesela bende de bel agrisi hic cekmedim.yapisal bisi.doktorlarin da yapacgi bisi yok sadece cook ayakta kalma agir tasima,alisveris arabasi bebek arabasi vb seyleri ittirme dengeli kulkanirsan rahatlarsin biraz.cook acıdıgi an uzan.Doktor demisti genelde bu sekilde acı yasayanlarin catisi cok musait oluyo diye.Ama tabiki bebegin durumu dogum ani diger olculerede bakar.endise etme:) doktoruna yine soyle ama bisey cikmaz malesef.magnezyum yeni icmeye basldim bende ama sertlesmelere iyi geliyo cati kemigine degil malesef.vitmain olctur belki kalsiýum verir canim destek olur.

Selamlar arkadaşlar.. bugün kontrolum vardı 29+0 haftaligim. Şeker yuklemesini yaptirmistim bugün gisterdim sonucunu. Açlık sekerimi yüksek buldu . 101 çıktı. Sanırım 90 olması gerekiyormus en fazla. Diyetisyene yönlendirdi ama gidemedim. Elinde diyet listesi olan var mı araba. ? Bide kilosu 1300 Gr az geldi bana. Gerçi bu ay fazla dikkat edemedim hiç istahim yoktu .çok sükûr suyu falan normal ama azicik moralim bozuldu. Bide doğum pozisyonundaymis .değişmez heralde bu haftadan sonra..

Dün gece mide ağrısı beni mahvetti. Saat 3 e kadar inim inim inledim Nasıl bir gaz sancısıysa ne Rennie fayda etti ne de soda.
Doğrulup yürüyemedim bile. Neyse ki sabaha rahatlamıştım biraz..
Her gün değişik rahatsızlıklarla karşılaşır oldum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Geçmiş olsun canım mide ağrısı çok fena bana armut iyi geliyor aklında olsun bende nerdeyse bir haftadır öksürüyordum gece uykusu yoktu dün gece rahat uyumuşum

bel ağrılarım çok arttı kızlar çatı ağrısı sanırım kasıkta oluyor değil mi ağrı ve acı karışımı bir durum normal mi

Kilosu normal canım olması gereken gibi daha da az yada fazla olabilirdi..bunun için canını sıkma ayrıca 34. Haftaya kadar bebek pozisyon çok rahat degiştirebiliyor

Kilosu normal canım olması gereken gibi daha da az yada fazla olabilirdi..bunun için canını sıkma ayrıca 34. Haftaya kadar bebek pozisyon çok rahat degiştirebiliyor
Bundan sinra diyet yapmam gerekiyor bakalım kilosu nasıl olacak . Faydalı şeyler yemeye calisacm inşallah kilo alır canım
.. bide çok hareketli ileriki haftalarda çok yorar seni dedi

geçmiş olsun büyüdükçe bebişler ağrılar artıyor birde durusuna göre agrı bölgesi değişiyor sanki .

çatı ağrısını bende dr uma sorduğumda normal dedi. sadecec kalsiyumu bir gün daha fazlalaştır dedi. haftada 2 alıyodum 3 e çıkardım. artı magnezyum içiyorum. sabahları aç karnına kan hapı içiyorum o kadar.
geri kalan vitaminleri doğal yoldan almaya çalışıyorum. hergün badem ceviz muhakkak yiyorum. haftada 1 balık yiyodum artık beyni gelişiyormuş onuda 2 güne çıkardık. tek sorunum yumurta yemek onuda sadece hafta sonları yiyebiliyorum kahvaltıda.

Geçmiş olsun canım mide ağrısı çok fena bana armut iyi geliyor aklında olsun bende nerdeyse bir haftadır öksürüyordum gece uykusu yoktu dün gece rahat uyumuşum

Sağol canım sana da geçmiş olsun. Armutu çok seviyorum ama bu ara yemiyorum uzak duruyorum. Armut ve havuç bebeğin suyunu arttırıyormuş diye okudum. Benimkinin zaten fazlaydı. Bakalım çarşamba günü Dr ne diyecek normale dönmüş mü..

aaaa gerçekten mi ben midem yandıkça iyi geliyor diye yiyorum armut artık dikkat edim

Geçmiş olsun canım. Midem agriyinca sıcak sut icsen iyi gelir belki bana iyi geliyor. Suyun da normale dönmüştur inşallah dikkat ediyorsan. Bana da yüksek demişti şimdi ne az ne çok ..çok sükûr

kızlar bu ay ben hiç kilo almadım bu durum normal mi acaba sizde durumlar nasıl bu ay kilo aldiniz mi???

meraba kızlar :)
bugün 75lik şeker yüklemesi yapıldı.açlık 75(75-110 arası olmalı), 1.saat 177 (sınır 180) 2.saat 127 (sınır 153) çıktı.yani şekerim yok ama sınıra da yakın.sanırım dikkat etmem gerekiyo bugün ya da yarın doktora kontrole gidicem bakalım ne diycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…