- 4 Ocak 2012
- 555
- 629
- 303
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #29.001
Günaydın kızlar.iyi bir hafta diliyorum herkese.karne tatiline son 5 gün:)sonra 15 tatil sonra bir 5 gün daha çalışıp izne ayrılacağım allahın izniyle
Hafta sonu kontrolümde doktorum magnezyum ve kalsiyum yazdı.ilk hamileliğimde magnezyum ishal yapmıştı beni inşallah bu seferkinde etkilemez.kalsiyumuda ilk hamileliğimde yazmamıştı.neden bu sefer yazdınız dedim.ikinci hamilelik ve yaştan ötürü dedi.magnezyum kalsiyum omega kan ilacı decavit birde mide yanması için kullandığım gavisconu sayarsam 6 tane kullandığım ilaç var.hergün hepsini kullanmıyorum ama yine de rahatsız ediyor bu kadar ilaç içmek beni.
Günaydın kızlar.iyi bir hafta diliyorum herkese.karne tatiline son 5 gün:)sonra 15 tatil sonra bir 5 gün daha çalışıp izne ayrılacağım allahın izniyle
Hafta sonu kontrolümde doktorum magnezyum ve kalsiyum yazdı.ilk hamileliğimde magnezyum ishal yapmıştı beni inşallah bu seferkinde etkilemez.kalsiyumuda ilk hamileliğimde yazmamıştı.neden bu sefer yazdınız dedim.ikinci hamilelik ve yaştan ötürü dedi.magnezyum kalsiyum omega kan ilacı decavit birde mide yanması için kullandığım gavisconu sayarsam 6 tane kullandığım ilaç var.hergün hepsini kullanmıyorum ama yine de rahatsız ediyor bu kadar ilaç içmek beni.
Amin sizi de InşaAllah. Teşekkür ederim . :) bebegimin kalbinde bir nokta parlaklık var . Ondan mi böyleyim diyorum . O derece kafama takar oldum bu durumu..canım bahsettiğin şey aynen bende de oluyor özellikle geceleri ama hamileliktendir diye dr a sormak aklıma bile gelmedi oturma odasının ikili koltuğunda uyuyabiliyorum sadece koltuğun kolluk kısmına doğru yastığımı iyice dikleştirip sırtımı da koltuğa yaslıyorum iyi geliyor. inşallah senin de önemli bişey yoktur yoktur sonuçta kontrollerini de yaptırmışın Rabbim korusun seni ve bebeğini
NabZım genelde 95lerde. Tansiyonumda hep 13 8 çıkar.nabzin kac genelde ve yüksek tansiyon var mi ?
Ay gerçekten mii.benim iştahım çok fazla. 2.si ben hem ferra sanol kan ilacı hem de decavid demir ilacını kullanıyorum bir günde. Ondan mi böyleyim dersiniz ?canım öncelikle geçmiş olsun.
ben de çok yemek yedigimde ve demir degerim çok yükseldiğinde oluyor bu durum maltofer i bu yüzden bıraktım demir ine baktirdin mi ?
Ay gerçekten mii.benim iştahım çok fazla. 2.si ben hem ferra sanol kan ilacı hem de decavid demir ilacını kullanıyorum bir günde. Ondan mi böyleyim dersiniz ?canım öncelikle geçmiş olsun.
ben de çok yemek yedigimde ve demir degerim çok yükseldiğinde oluyor bu durum maltofer i bu yüzden bıraktım demir ine baktirdin mi ?
Geçmiş olsun canım mide ağrısı çok fena bana armut iyi geliyor aklında olsun bende nerdeyse bir haftadır öksürüyordum gece uykusu yoktu dün gece rahat uyumuşumDün gece mide ağrısı beni mahvetti. Saat 3 e kadar inim inim inledimNasıl bir gaz sancısıysa ne Rennie fayda etti ne de soda.
Doğrulup yürüyemedim bile. Neyse ki sabaha rahatlamıştım biraz..
Her gün değişik rahatsızlıklarla karşılaşır oldum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Kilosu normal canım olması gereken gibi daha da az yada fazla olabilirdi..bunun için canını sıkma ayrıca 34. Haftaya kadar bebek pozisyon çok rahat degiştirebiliyorSelamlar arkadaşlar.. bugün kontrolum vardı 29+0 haftaligim. Şeker yuklemesini yaptirmistim bugün gisterdim sonucunu. Açlık sekerimi yüksek buldu . 101 çıktı. Sanırım 90 olması gerekiyormus en fazla. Diyetisyene yönlendirdi ama gidemedim. Elinde diyet listesi olan var mı araba. ? Bide kilosu 1300 Gr az geldi bana. Gerçi bu ay fazla dikkat edemedim hiç istahim yoktu .çok sükûr suyu falan normal ama azicik moralim bozuldu. Bide doğum pozisyonundaymis .değişmez heralde bu haftadan sonra..
Bundan sinra diyet yapmam gerekiyor bakalım kilosu nasıl olacak . Faydalı şeyler yemeye calisacm inşallah kilo alır canımKilosu normal canım olması gereken gibi daha da az yada fazla olabilirdi..bunun için canını sıkma ayrıca 34. Haftaya kadar bebek pozisyon çok rahat degiştirebiliyor
geçmiş olsun büyüdükçe bebişler ağrılar artıyor birde durusuna göre agrı bölgesi değişiyor sanki .Dün gece mide ağrısı beni mahvetti. Saat 3 e kadar inim inim inledimNasıl bir gaz sancısıysa ne Rennie fayda etti ne de soda.
Doğrulup yürüyemedim bile. Neyse ki sabaha rahatlamıştım biraz..
Her gün değişik rahatsızlıklarla karşılaşır oldum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Geçmiş olsun canım mide ağrısı çok fena bana armut iyi geliyor aklında olsun bende nerdeyse bir haftadır öksürüyordum gece uykusu yoktu dün gece rahat uyumuşum
aaaa gerçekten mi ben midem yandıkça iyi geliyor diye yiyorum armut artık dikkat edimSağol canım sana da geçmiş olsun. Armutu çok seviyorum ama bu ara yemiyorum uzak duruyorum. Armut ve havuç bebeğin suyunu arttırıyormuş diye okudum. Benimkinin zaten fazlaydı. Bakalım çarşamba günü Dr ne diyecek normale dönmüş mü..
Geçmiş olsun canım. Midem agriyinca sıcak sut icsen iyi gelir belki bana iyi geliyor. Suyun da normale dönmüştur inşallah dikkat ediyorsan. Bana da yüksek demişti şimdi ne az ne çok ..çok sükûrSağol canım sana da geçmiş olsun. Armutu çok seviyorum ama bu ara yemiyorum uzak duruyorum. Armut ve havuç bebeğin suyunu arttırıyormuş diye okudum. Benimkinin zaten fazlaydı. Bakalım çarşamba günü Dr ne diyecek normale dönmüş mü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?