2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Cok tesekkur ederim cok açıklayıcı olmus. Ben de erken baslamasindan suphe ettim, acaba benim çatı cok mu dar da bu kadar erkenden agrımaya başladı diye dusunmustum dedigin gibi ayakta kalmaya ve ağır seylere hic gelmiyor. Kendimce çözümler buldum iste yatarken yastık koyuyorum bacaklarımın arasina ve asla tamamen kapatamiyorum, o zaman agri muthis derecede artiyor. Penguen gibi yurumek zorundayim yani :) ne diyeyim insallah dogumda faydasi olur bunlarin :)

Benim de açlık şeker 101 çıktı en çok 90 olmasi gerekiyor diyet yapman lazım dedi. Bakalım dikkat etmeye calisacam. Aynen canım. Senin de dikkat etmen lazım biraz . Düzene girer inşallah

canım penguen gibi yürüyorum demissin kg ne kadar aldın ?

ya benimde suyu azdı canımm bende sürekli su içmeye çalışıyorum midemi bulandırıyordu ama armut ve havuç yiyebilirimmm ilk kez duydumm

kızlar pişik kremi ne aldınız internetten araştırdım da baya kafam karıştı sudocream baya metedilmiş ama bilemedim siz ne aldınız acaba?

kızlar pişik kremi ne aldınız internetten araştırdım da baya kafam karıştı sudocream baya metedilmiş ama bilemedim siz ne aldınız acaba?
Sudocrem güzel yiğenime kullanmıştık ama fazla yoğun bir bepanthol ve hametemide öneriyorlar

morordek aynen öyle canim.kendi vucudunun tepkilerine gore hareket et.bende aynen o acıdan dolayi penguen gibi oluyorum biraz:) bacak arasina yastik cok oneriliyor bu gibi durumlarda zaten istesende kapatamiyosun.yatakta dönerken cürümus vurmussun gibi acıyarak falan dönüyorsun.ne yapalim bizde boyle bi modeliz:)

Geçmiş olsun canım. Midem agriyinca sıcak sut icsen iyi gelir belki bana iyi geliyor. Suyun da normale dönmüştur inşallah dikkat ediyorsan. Bana da yüksek demişti şimdi ne az ne çok ..çok sükûr

Benim ki gaz sancısına bağlı bir ağrıydı canım. Ne yaptıysam ne ettiysem çıkaramadım o gazı. Bu ara midem çok hassas

Sudocrem güzel yiğenime kullanmıştık ama fazla yoğun bir bepanthol ve hametemide öneriyorlar

evet hamaten için de çok iyi diyorlar ama sanırım onda kortizon varmış galiba en iyisi küçük bir sudocream ve bepantol alıp dönüşümlü kullanmak canım :)

desitin mavi ve mor olanları cok iyi canım ileri düzey pişik için mor, günlük kullanım için mavi ürünü tercih edebilirsin

evet hamaten için de çok iyi diyorlar ama sanırım onda kortizon varmış galiba en iyisi küçük bir sudocream ve bepantol alıp dönüşümlü kullanmak canım :)
Bende öyle yapmayı düşünüyorum sudocrem hafif kızarıklık olduğunda kullanmayı düşünüyorum

magnezyumu 3 aydan beri iciyorum hic bir etkisi yok gibi

Selam güzel anneler bende bugün güzel kızımı gördüm her şey çok güzel dedi doktorumuz 1. 505 gr olmuş güzelleğim bacaklarıma gece çok kramp giriyordu hatta geçen hafta gece bir girdi inanılmaz acıdı ertesi gün topallayarak yürüdüm magnezyum başladı bana da umarım faydasını görürüm

Evet ya dönerken cok ağrıyor. Neyse yalniz olmadigimi bilmek guzelmis :) iste minnaklar icin cekecegiz ne kaldi şunun şurasında :)

Canım çalıştığın için mi hafta içi yumurta yiyemiyorsun ben sabah haşlayıp yanımda götürüyorum bizim iş yerinde mutfağımız var orda yiyebiliyorum yoksa oda kokuyor tabi :)

Canım beklenen kilosu 1300 gr diye gösteriyor zaten imza kısmında neden üzüldün doktor mu öyle bişey dedi.. diyetisyene git bence sana göre bir diyet programı verir başkasına verdiği sana uymaz belki...

Her doktorda bir farklı benim 5 ayımda da kramp şikayetim çoktu doktoruma bahsettiğimde sütü yoğurdu arttır ilaç için daha erken dedi ama ne kadar arttırsamda kramp arada bir girdi bugünkü muaynemde yazdı allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…