2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım beklenen kilosu 1300 gr diye gösteriyor zaten imza kısmında neden üzüldün doktor mu öyle bişey dedi.. diyetisyene git bence sana göre bir diyet programı verir başkasına verdiği sana uymaz belki...
Aynen canım baktım ortalama kilosu 1300 civariymis. Şeker kısmına canım sıkıldı .kendim yediklerime dikkat edeyim bakalım haftaya tekrar baktirayim şekere. Hala düzelme yoksa diyetisyene giderim mecbur

akşam yemeğini çok kaçırdım şimdi uzanıyorum karnım çok sertleşti ama doymamisim gibi hissediyorum yahu bu ne iştir

Evet ya dönerken cok ağrıyor. Neyse yalniz olmadigimi bilmek guzelmis :) iste minnaklar icin cekecegiz ne kaldi şunun şurasında :)
Evet canim.bizim gibi olan daha nadir ondan bende cok takılmiyorum artik.annem bile diyo senin model bu annecim diye:) aklima geldikce yaziyorum bak sana.ayaga kalkarken iki ayagini indirip kalk.Ayaktayken tek ayak üstüne yükünü vermemeye calis ozellikle bulasik yikarken oluyo bu ben yanimda tabure koyuyorum arada oturuyorum.merdiven iner cikarken cocuklarin yaptigi gibi iki ayak iki ayak in cık:) baya rahatlatir bunlar seni.Dogumdan sonra 1 hafta icinde düzeliyor canim hic olmamisa dönüyor:) insallah az kaldi:)

Ya sagol valla tum onerilerini dikkate alacagim :) artik kiyafetlerimi giyerken de oturarak giymeye basladim, pantalon giyerken tek ayak ustunde kalmaya bile dayanamiyorum. Yani bazen o kadar komik durumlara düşüyorum ki tek ayak ustunde kalmayayim diye, baya gülüyorum halime :))
Bu önlemleri alinca bi nebze azaldi, ama en ufak bi zorlamada kendini hatırlatıyor. Tamamen gecmesi dogum sonrasi demek..
Bir de ilk dogumun normal dogum muydu canim merak ettim? Bari ona faydasi oluyor mu diye:)

Kızlar adet gecikmem var şuan tam 7 gün. Artı çok uykum geliyor gözlerimi açamıyorum. Ama gebelik testide yaptım negatif çıktı... Goguslerde hassasiyet ama çok az. Gebelik olma ihtimali varmi? Varsa da neden testte çıkıyor :-(

Ayni dr.mi gdiorz acabailac markalari bile ayni ama ben kullanmiorm.magnezyumu ole icmek bna iskence gelio

kızlar pişik kremi ne aldınız internetten araştırdım da baya kafam karıştı sudocream baya metedilmiş ama bilemedim siz ne aldınız acaba?
Ben daha almadım ama kesinlikle sudocrem her derde deva göğüs ucuna pişik olan popoya günlük kullanıma herşeye iyi geliyo.ilk bebiştede kullandım bunda da alıcam

kizlar tecrubeli anneler son 4 saaattir rahmimde sanci var gelio uzun sure durup gidiyorr neden oluyor bu bilen varmi acillll

Epidural normal dogumdu canim.yani 15 dk icinde dogdu doktorun dedigine gore senin gibi yolum olsa bi suru cocuk dogururm demisti.ben acı hissetmedigim icin kolay geldi doktor da oyle dedi.Insallah hepimizin kolay olur canim:)

kizlar tecrubeli anneler son 4 saaattir rahmimde sanci var gelio uzun sure durup gidiyorr neden oluyor bu bilen varmi acillll
4 saat icinde sıklık ne kadar? Düzenli mi geliyor? Tarif eder misin canim.Karnin her tarafi taş gibi sert oluyor mu ?agri oldugunda elini koy bi bak bakalim.

4753 canim bu zamnlar kasılmlarımizin olmasi normal yalanci sancilar bunlar.Doktorlarin istedigi bunlarin sıklık ve yan belirtilerine dikkat etmemiz.Rahatlatmak adına da magnezyum veriyorlar.
Simdi elini koydugunda yada koymadanda karnin her tarafi sert olup 30 saniye -2 dk kadar sonra gecmesi yalanci sanci oluyor.Derin nefes alıp karın nefesi vermek ayaktysan oturma oturuykrsan soluna yatma ve dinlenmeyle gecer bunlar huzursuzluk hissi verebilir.Karninin her tarafi olmasi onemli anneler bazen sasiriyor bebek totosunu yada kafasi tumsek olup sert oluyor bi kisimda olur bu.Iste bu sanci degildir bebek yaslanmıstir.

Simdi 1 saat icinde 4 ten fazla sertlesmeyle birlikte ağrı
asagi dogru zonklama
basinc hissi
Akıntıda farklilik varsa doktora görünmende fayda var.

:)panik yapma sakın bugun susuz kaldin mi? yoruldun mu?ayaktamiydin uzun sureli?tuvalete cikmada sorun yasadin mi?kabizlik vb.bunlarda gaz sancisi olabilir.Bir kendini dinle bakalim.Dk tutuyoruz duzenli mi geliyor bu dediklerim var mi giderek dk arasi kisaliyor mu bak bakalim canimcim :)

Canim idrarda cikma ihtimali en son gerceklesir ilk kanda belli olur.Gec dollenme olabilir.Yada eger cok beklenti icindeysen vucudun bu sekilde tepkileri olabiliyor.yada kist vb seylerde olabilir.Acikcssi 1 hafta uzun bi süre genelde belli olur.Bir doktora görünmende fayda var bizler ne desek boş.Rabbim gönlüne gore versin canim:)

gecti sukur ama ara ara geliyr . azicik gelip gidiyor. susuzluk imkansiz 3 litreyi geciyor icmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…