2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
iyi geceler kızlar güzel rüyalar sizin olsun . bebisinizle konuşun bol bol o sizin sesinizi çoktan tanıdı alıştı ve sizi dinlemeye bayılıyor . sürekli pozisyon degistirebilirsiniz ama çoğunlukla sola yatın hem siz hem bebek rahat eder ...

Ben de günde bir bardak süt kahvaltıda da az bir peynir yiyorum.ayranı yoğurdu fazla sevmiyorum.omegayı haftada bir kez içiyorum bende.
Ben de tok içiyorum şimdi.bakalım inşallah ishal yapmaz bu sefer.uyarın için teşekkürler canım.

İyi akşamlar kızlar aranızda pastil kullanan varmı zararı olurmu acaba
Eczacım bana önermemişti pastil kullanmamı.ne yazık ki hamilelikte uygulayabileceğimiz tedavi höntemi çok sınırlı.
kizlar tecrubeli anneler son 4 saaattir rahmimde sanci var gelio uzun sure durup gidiyorr neden oluyor bu bilen varmi acillll
Hamileliğin son ayları böyle sancılı atraksiyonlu geçebilir:)ağrılar kasılmalar normal.önemli olan belirli aralıklarla gelmemesi.bende mesela böyle 1 dk falan süren sanki ishal olursunda karnına sancı girer ya öyle bir ağrı geliyor o an çok korkutuyor ve sonra kesiliveriyor.

Kızlar bana da şöyle birşey oluyor; tüm göbeğimde senin de dediğin gibi bir sancı dolanıyor sürekli yer değiştiriyor. Özellikle tüm göğüslerimin arasındaki noktada göbeğimin şiştiği yerde oluyor. Sonra geçiyor. Bazen afedersiniz gaz olup çıkıyor, bazen tuvalete çıksam da geçmiyor. Anlamadım kontrolüme yaklaşık 2 hafta daha var. Böyle giderse doktoruma sorsam mı ki? Sizlerde de oluyor mu?

Epidural normal dogumdu canim.yani 15 dk icinde dogdu doktorun dedigine gore senin gibi yolum olsa bi suru cocuk dogururm demisti.ben acı hissetmedigim icin kolay geldi doktor da oyle dedi.Insallah hepimizin kolay olur canim:)
Ne guzel insallah bu doğumun da kolaylikla gecer canim :)
Valla bu ağrılar benim icin de umarim kolay bir doğumun habercisidir. Bak gece saat 5 oldu soluma yatmaktan gene oradaki kemiklerim agriyor. Sagima ya da sirt ustu yatinca da rahatsiz oluyorum artik. Uyku kaçtı gitti gelsin diye bekliyorum :)

Bende onu 4.ncu ayda basladim fena kalca agrisi vardi bende ustune basamiyordum ayagimin... allaha sukur rahatladim...

Ben uyukuyu unutali cok zaman oldu 2 de uyandim bir daha uyumadim simdi de pes ettim napsam olmuyor... sanirim biraz pisikilojik oldu...

Allah yardımcınız olsun kızlar herkesin hamilelik sinanmasi başka demek ki ben de şu mantar enfeksiyonundan kurtulamadım gitti kaşıntı akıntı. bugün doktorun her yerde bulamazsın dediği kremi eczane eczane dolaşıp arayıp bulacağım şurada az kaldı bunu yenmek lazım yoksa normal doğumda bebeğe bulasabiliyormus. minik kusuma kiyamam ben. dua edin bulayim su etkili kremi

Günaydın Kızlar... Dün dr 'a gittim. Bebeğimi gördüm. Herşey yolunda çok şükür . Saçlarını bile gösterdi dr bana. Tek problem 1 hafta geriden gidiyor. Dr 'a göre bir problem yok ama ben kafaya takıyorum. Dün 27+4 ama ultrasonda 1 hafta geri çıkıyor. Boyuda 33.9 . Biraz moralim bozuldu.....

günaydın bebeğin için portakal muz ceviz incir kurusu süt yoğurt kaşar geliştirici gıdalar olabilir :) bir iki hafta ileri geri olması sorun değil canım her bebek illa ortalama verilen kilo ve boyda doğmaz ben doğduğumda 2 küsür kiloydum vaktindede doğdum hastada değildim benim normalim buymuş benimde bebişim küçük olabilir ama organları tam geliştikten sonra sıkıntı yok ki :)

Ay maşallah senin prenseste 1,5 kiloyu görmüş. Yerim ısırırım ben onu

Doktorunda demiş zaten çok önemli bir gerilik değil sıkma canını. Bir sonraki kontrolüne kadar muz ve kaşar peynirine ağırlık ver bakalım farkedecekmi.

Ben uyukuyu unutali cok zaman oldu 2 de uyandim bir daha uyumadim simdi de pes ettim napsam olmuyor... sanirim biraz pisikilojik oldu...
Evet psikoloji de cok etkiliyor gece uyanip sacma sapan dusunceler icine girersem ben de uyuyamiyorum kesinlikle. Zaten dogumdan sonra da uyuyamayacagiz, simdiden alistiriyorlar bizi :)

Hayırlı sabahlar güzel anneler
Gündüz uykuyu bıraktim birazda işlendimmi gece uyuyabiliyorum ben.İs dedigim de ivir zivir seyler kafayi yorunca bile yoruyo bide tostos kizım oluncadün kapı süsü yaptim.bide kokulu taş yapiylrum cok basitmis yahu onlarla vaktimi gecirince iyi oluyo zmani unutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…