2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
günaydın kızlarrrr
3 gündür oğluımun hareketlerinde azalma var. dün akşam dr uma yazdım bugün çağırdı. dua edin bir problem olmasın kızlar çok korkuyorum.

Canım çalıştığın için mi hafta içi yumurta yiyemiyorsun ben sabah haşlayıp yanımda götürüyorum bizim iş yerinde mutfağımız var orda yiyebiliyorum yoksa oda kokuyor tabi :)
evet canım sabah 7 de evden çıkıyorum zaten o saatte yumurta yemek işkence. cevizi biraz fazla yeyip takviye yapmaya çalışıyorum napim.

Kızlarrrr yarın havuzlu hana gidicem Eminönü miniğe alışverişee.. Bakalım istediğim gibi bulabilecekmiyimm
ay canım git bakalım ne ler var orda. ben oğlumun eşyalarını tamamladığım için gitmeme gerek yok gibi düşündüm ama bakalım.

Bir problem yoktur canım içini ferah tut. Kaçta gideceksin doktora?

günaydın :) malzemeleri nasıl temin ediyorsun bende yıldız yastık ve bulut yastık yapmak için malzeme aldım :) bir ara kokulu taş için baktım malzamelre altından kalkamam gibi geldi :)

Canim bozma hic moralini .süt ic yatmadanbebe ge faydasi olur. Bol peynir yogurt ye hem doktor bi sorun olsa derdi.bende onceki haftlarda grami az geldi diye kafaya taktim ama sonra toparlandi cok şükür seninkide öyle olur insallah merak etme kendini de strese sokma...

hayırlı sabahlar bebişin iyidir annesi uykusu artmıştır :)

Günaydın kizlar benimde 2de randevum var.kan uyusmazligimiz var doktor 28 haftalikken gel dedi test yapcaz dedi nasil bisey yaptiranlar var mi kizlar ilk gebeligim

günaydın :) malzemeleri nasıl temin ediyorsun bende yıldız yastık ve bulut yastık yapmak için malzeme aldım :) bir ara kokulu taş için baktım malzamelre altından kalkamam gibi geldi :)
Kokulu taş çok kolay. Ben kınam için kaftan yapmıştım. Toz olarak alıyorsun belli bir oranda suyla karıştırıp kalıba döküyorsun o kadar. :))

Günaydın kizlar benimde 2de randevum var.kan uyusmazligimiz var doktor 28 haftalikken gel dedi test yapcaz dedi nasil bisey yaptiranlar var mi kizlar ilk gebeligim
Indirect coombs testi yapılacak. Normal kandan bakıyorlar. Negatif çıkması gerekli. Uyuşmazlık iğnesi de yapıldı cumartesi günü. Bazı doktorlar ilk gebelikte 28. haftada bu iğneyi yapmıyorlar. Doğumdan sonra eğer bebeğin kanı pozitifse 72 saat içinde bu antikor iğnesi yapılıyor. Benim doktorum gibi bazı doktorlar da 28. haftada da vuruyorlar bu iğneyi.

Kokulu taş çok kolay. Ben kınam için kaftan yapmıştım. Toz olarak alıyorsun belli bir oranda suyla karıştırıp kalıba döküyorsun o kadar. :))
esanslar falanda satılıyordu ben çok seviyorum böyle şeyleri kokulu taşta mı yapsam :)

kalıp kaç tane aldın hani tozu suyla karıştırınca o an kullanman gerekir donabilir değil mi
Ben 2 kalıp almıştım. Zaten her kalıba kaç gr toz ne kadar su koyacağımı söylemişti kalıbı aldığım yer. 2 kalıplık karışım hazırlayıp döküyordum 10-15 dk da donuyor zaten.

Canım benim kızımda bir kaç gün çok sakin bir kaç gün hareketli oluyor yine doktoruna git için rahat etsin ama moralini bozma hepimiz yaşıyoruz aynı durumu... hafta sonları 2 yumurta yemeğe çalış canım madem öyle akşam yemeklerini terbiyeli yapabilirsin çalışınca maalesef her şey planlı olamıyor

Ben 2 kalıp almıştım. Zaten her kalıba kaç gr toz ne kadar su koyacağımı söylemişti kalıbı aldığım yer. 2 kalıplık karışım hazırlayıp döküyordum 10-15 dk da donuyor zaten.
ay bende yapacam galiba :) kendimi hobi malzemelerine verdim ev dolmuş taşıyor inan

simarik83 teyzesi çok şükür gelişimimiz gayet iyi gözüküyor bende ultrasonda görünce bir öpüp ısırasım geldi :) neyse ki az kaldı kavuşmaya

Kesinlikle desitin tavsiye ederim. Ilk cocugim da baska hoc bir seye ihtiyac duymamistim

evet canım bende baktım fiyat olarakta uygun ve kullanan herkes çok memnun kalmış.. bende küçük boy sudocream ve desitin almaya karar verdim. sudocream pişik dışında da kullanılıyormuş çizik yanık böcek ısırması vb. evde bulunmasında fayda var

ay bende yapacam galiba :) kendimi hobi malzemelerine verdim ev dolmuş taşıyor inan

Şimdi yaptın yaptın bebiş olunca hiç yapamazsın. Sen başla yavaştan :))

simarik83 teyzesi çok şükür gelişimimiz gayet iyi gözüküyor bende ultrasonda görünce bir öpüp ısırasım geldi :) neyse ki az kaldı kavuşmaya

Ay evet az kaldı sağ salim atlatsaydık son aylarımızı da zamanında alsak kucağımıza bebişleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…