2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Şimdi yaptın yaptın bebiş olunca hiç yapamazsın. Sen başla yavaştan :))

Ay evet az kaldı sağ salim atlatsaydık son aylarımızı da zamanında alsak kucağımıza bebişleri.
şimdi penye ipten sepet ve bulut yastıkla yıldız yastık yapıyorum bunlardan hevesimi alıp kokulu taşa girişecem inşallah

Yeter ki sağlık olsun annesi bir hafta geriden gelebiliyor bir çok arkadaşta duyduk aynı şeyi doktorlar bu durumu çok problem yapmıyor sen pozitif ol sağlıklı beslenmeye devam eden küçük melekte hissedecektir emin ol :)

Şimdi yaptın yaptın bebiş olunca hiç yapamazsın. Sen başla yavaştan :))

Ay evet az kaldı sağ salim atlatsaydık son aylarımızı da zamanında alsak kucağımıza bebişleri.
İnşallah canım son zamanlar hem daha zor hem daha heyecanlı geçiyor.. insan doğmadan böyle sevgi duyuyorsa sonrasını düşünemiyorum

günaydın kızlar :) 27+0 ız bugün ve 91 günümüz kaldı.dün akşam kontrole gittik doktora.doktorum evet şekerin yok ama 1. saat için değerin sınıra yakın o yüzden dikkat et yinede hamurişi ve tatlı yeme dedi.bebeğim biraz iriydi kafası falan büyük çıkıyodu, şekerden mi kaynaklıyo normal mi anormal mi aklıma takılmıştı, doktorum bebeğinin boyuda uzun genetik olarak iri bi bebek dedi.herşey gayet güzel iri olmasının tek kötü yanı normal doğumda seni zorlar o kadar dedi.37 cm 1200 gr olmuş.oğlumun saçları da çıkmış ultrasonda belli oluyodu.doktor saçlı bi bebek olucak dedi.sata göre 26+6 ultrasona göre 28+4 günlük çıktı.yediklerime de dikkat ediyorum ama önde gitmeye devam ediyo.arkası dönüktü o yüzden yüzünü göremedik bu seferlik :)

günaydın :) malzemeleri nasıl temin ediyorsun bende yıldız yastık ve bulut yastık yapmak için malzeme aldım :) bir ara kokulu taş için baktım malzamelre altından kalkamam gibi geldi :)
Bizim burda hobi magazalrina inmek zor geldi oyüzden internetten aldim canim eminönü pazar miydi neydi adi. 1 kilo kokulu taş tozu aliyorsun 4 lira gibi bisi.istedigin bir silikon kalip seciyorsun o da 10 ile 20 lira arasi degisiyo.istersen kullanmadigin bir parfum yada yine orda koku esanslar satiliyor.malzemeler bu kadar:)

Toz +koku+kalip yani. Tozu olcusu var icine koku damlatip sicak suyla karistiriyorsun kaliba dokuyorsun 20 dk da kuruyo bu kadar:)yapmayi dusunen varsa detayli anlatabilirim.cook cok basit ve zevkli.sabundan daha kolay ve basit.istersen arkasina miknatis yapistirip buzdolabi süsü istersen keseye koy dolap ici koku olsun.

çok güzel bir hediyelik olur ben bu işi kafaya koydum en kısa zamanda yapacam inşallah :)

mnt aynen canim cok zevkli ve guzel.kizimda kurabiye yapmistim bunda da kokulu tas bize yariyor sanat aşki fıskıriyorbende cok severim normalde boyle seylere elim yatkindir.kizimdada keçeden sepet yapmistim icine oturma odasinda yanimdayken kremi bezi vs falan koyuyordum.

environmentaleng canim bende insta dan cok begendim ama fiyatlari kimisi uçuk geldi mesela kokulu taşa 75 adet 250 lira civari dediler.ben 1 kilosu 4 lira tozdan yaklasik 100 cikiyor kalibimda 10 liraydi kese aldim 100lu koku aldim bide.toplam 45 liraya hallettim hepsini.zamanin ve istegin varsa kendi yapabilirsin.ben suan cikolata ve etiket banner lar bakiyorum instagramdan guzel uygun bisi bulursam alicam.
Yastik, kapi susu, kokulu taş,sepet kendim yaptim.
serbet bardagi tül pecete balon aldim odami kendim süslücem insllah.Cam serbetligim var onuda uygun süslücem.Organizasyo sirketlerine taş cikariciiiiim
Napayim ama hobi parti yerlerine gidiyorum inceliyorum onlar tabiki üstüne kar koyuyo ben kendim ayarladim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…