2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
bileklerimize kuvvet

Kızlar merhaba uzun zamandır pek giremiyorum geçen Cumartesi kontrolüm vardı Dr Bebeğin suyunun üst Sınıra yakın OLDUĞUNU söyledi şeker testim 136 çıktı normal yani suyun fazla olmasıyla ilgili bi Sürü şey okudum nette canım çok sıkıldı neden böle acaba endişelenmeli miyim

şimdi penye ipten sepet ve bulut yastıkla yıldız yastık yapıyorum bunlardan hevesimi alıp kokulu taşa girişecem inşallah
canım bulut yastığı keçeden mi yapıyorsun yapımını anlatan birsey var mı elinde

Reactions: mnt
canım bulut yastığı keçeden mi yapıyorsun yapımını anlatan birsey var mı elinde
nette videolara bakmadım ama görsellerden anladığım şekilde yapacağım bir tane örnek beğendim gazete kağıdına çizim yapacağım dikiş makinem yok kestikten sonra yıkamayı düşünmüyorsan silikonla yapiştırabilirsin ama ben elle düzgün dikiyorum diktikten sonra içine elyaf koyacağım ama bir tarafına gözünü ve ağzını iple işliyoyorlar keçeyi yanaklarına allık yapmak için kullanıyorlar ben kendimce anladığım şekilde deneyecem inşallah. ilk sfer diye evde varsa kullanmadığın bir bezle bile deneyebilirsin :) ama bunları anlatan videolar benden çok yardım eder sana :)

yok canım endişe etme kendini rahat tut. biraz şekeri az alt onun da suya etkisi oluyor . stres yapma bebeği olumsuz etkilersin şurada çok az zaman kaldı onu da rahat atlatalım inşaallah sağlıklı bir şekilde alırız kucaklarimiza

İyi gunler.kizlar guzel gunler olsun ins bol tekmeli saglikli...kizima ela sare ismini dusunuyorum
Sizce guzel.mi fikirlere acigim
güzel isim canım şimdiden ismiyle yaşasın . biz de utku düşünüyoruz bakalım kismet sağ salim kucagimiza alalım da . gerisi kolay

teşekürler canım bende cok beğeniyorum. çok tatlılar.

Reactions: mnt
kızlar bebek telsizi almayı düşünüyormusunuz ikinci bebişi olupta kullanan memnun kalan fikir verebilirmi

Kızlar slm nasılsınız? Ben artık ağırlaşıyor gibi hissediyorum uyumak zorlaştı yemek sonraları çok rahatsız oluyorum. Ve bugün inanılmaz mide yanması yaşıyorum daha önce de bazen hafif oluyordu bugün çok fena yanıyor. 7,5 kilo aldım şuana kadar. Kızımı beklerken bir çok hazırlık yapmak istiyorum ama kendimde enerji de bulamıyorum tuhaf bi haldeyim. bu arada isim Elif Göknil düşünüyoruz fikirlerinizi alabilir miyim Göknil nasıl? oğlumun ismi Mustafa Görkem ona uygun olsun istedik asel göknil ya da ada göknil de olabilir diyorum bazen ama çok kararsızım

kızlar bebek telsizi almayı düşünüyormusunuz ikinci bebişi olupta kullanan memnun kalan fikir verebilirmi
Ben almayı düşünüyorum.Sürekli başında olmayacağım mutfakta yemek yaparken ya da salonda otururken falan duyamam ben sesini. Evimiz büyük ve yatak odamız evin bir ucunda mutfak salon diğer ucunda :)

Ben almayı düşünüyorum.Sürekli başında olmayacağım mutfakta yemek yaparken ya da salonda otururken falan duyamam ben sesini. Evimiz büyük ve yatak odamız evin bir ucunda mutfak salon diğer ucunda :)
benim evim küçük ama yinede istiyorum kapısını kapatırım rahat rahat yatar ses gitmez diyorum hangi modeli düşünüyorsun baktın mı hiç

Âmin canım inşllh benim gibi problem yaşayan varmı onu Öğrenmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…