2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım Bebeğin suyunun üst Sınıra yakın olması çok büyük problem mi tokluk Şekerim 134 çıktı nette araştırdım iç açıcı Şeyler yazmıyor korkuyorum
öyle bir sorun yaşamadım ama nette herşeyin en kötüsü yazıyor orda okuduklarına takılma derim sadece doktorunu dinle ona güven bende triod yüksekliği var nette yazılanlara kalsa Allah korusun şimdiye ya düşük yapmıştım yada farklı sorunlar okuma hiç nette yazılanları

benim evim küçük ama yinede istiyorum kapısını kapatırım rahat rahat yatar ses gitmez diyorum hangi modeli düşünüyorsun baktın mı hiç

Hiç araştırmadım aslında hangisini alıcam bilmiyorum. Cumartesi son 1 listem kaldı alışveriş için onları da yapıcam ve kapatıcam artık alışveriş olayını. Sen araştırdın mı?

Arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse yokmu

En iyisini doktorun bilir hatta başka bir doktora daha gidip danışabilirsin. Ben olsam öyle yapardım. Fazla su erken doğuma neden olur diye duymuştum ama emin değilim. Bir arkadaşımda olmuştu bir ilacı varmış sanırım ama onun haftası ilerde diye doktor vermemişti o zaman. Kaçıncı haftaya kadar veriliyor bilmiyorum açıkçası. Sen yine de şekerine dikkat et. Hamurişi, tatlı yeme protein ağırlıklı beslen.

Avent markaya iyi diyorlar birde e bebekte satılan var markasını unuttum onada iyi diyorlad görüntülü olanlar gereksiz pahalı sesini duyim yeter birde nette fiatlar daha uygun

Arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse yokmu
Canım bana da suyun fazla demişti. Sonraki kontrolümde normale döndü sükûr. Şekerli şeyler, tatlı, hamur işi , pirinç yemedim ve genelde sol tarafima yattım ve sola meyilli oturdum.. bunlar etki edermiş. Ve kotu dusunmedim surekli dua ettim . Cok sükûr normale döndü. Sen de içini ferah tut bidahaki kontrolünde duzelecek inşallah

Canım Bebeğin suyunun üst Sınıra yakın olması çok büyük problem mi tokluk Şekerim 134 çıktı nette araştırdım iç açıcı Şeyler yazmıyor korkuyorum
Ben netten hiç bakmadim canım . canımı boş yere sikmayayim diye. Burda eski bi topik var orayı okudum suyu fazla olanlarin hepsinin da sağlıklı bebekleri olmuş çok sükûr .iyi dusunelim iyi olsun

Avent markaya iyi diyorlar birde e bebekte satılan var markasını unuttum onada iyi diyorlad görüntülü olanlar gereksiz pahalı sesini duyim yeter birde nette fiatlar daha uygun

weewell markamı acaba o dediğin? Görüntülüye bence de gerek yok. Ben de netten alalım diyorum ama eşim elektronik alet, denemeden, görmeden almayalım diyor.

weewell markamı acaba o dediğin? Görüntülüye bence de gerek yok. Ben de netten alalım diyorum ama eşim elektronik alet, denemeden, görmeden almayalım diyor.
Aynen o adı aklıma gelmedi bildik bir siteden alınırsa sorun olmaz sanırım yada indirimi bekliyecez kardeşim 90 tl almış normal bir bebek mağazasından çokta memnun belki onada aldırabilirim mersinden

Aynen o adı aklıma gelmedi bildik bir siteden alınırsa sorun olmaz sanırım yada indirimi bekliyecez kardeşim 90 tl almış normal bir bebek mağazasından çokta memnun belki onada aldırabilirim mersinden
Evet o markadan memnun olan çok sanırım. Eşimin bir arkadaşı da o markayı tavsiye etti bize. Tam bilemiyorum artık haftasonu bakıp seçeriz heralde. Cızırtı olmaması ve pil ömrü önemliymiş.

Evet o markadan memnun olan çok sanırım. Eşimin bir arkadaşı da o markayı tavsiye etti bize. Tam bilemiyorum artık haftasonu bakıp seçeriz heralde. Cızırtı olmaması ve pil ömrü önemliymiş.
banada haber edersin karar verirsen bir kere alınacak bişey o yüzden araştırıp almak lazım

bana da erken başlatmasının nedeni ilk ay kanamalarım oldu bi iki ay sürdü belki ondandır. işte her kişinin ayrı bir sıkıntısı oluyor Allah çözümsüz dert vermesin inşallah.
Amin aminn... peki sende 6.nci aydan sonra bulanti oldumu?? bebek sac cikarttikca oluyormus

tarihlerimiz aynı canım benim de 27+0 bugün en son dr 2 ocakta gitmiştim 740 gram 29 cm di şimdi nekadar oldu çok merak ediyorum benim ultrasona göre 3 gün geriydi 26+4 çıkmıştı bir sonra ki kontrolüm de 3 şubatta çok merak ediyorummmm geçen benim ki de göstermedi yüzünü bu sefer görürüm inşallahhh :)

Teyzeleri biz geldik doktordan cok şükür yolundaymis her sey Kan uyusmazligi icin kan verdim. Oglusumda büyümüş 1296 gr 37.5 cm olmus.ben önceki kontrolden sonra kilo almamisim cok sevindim.o da seker ciktigi icin dikkat ettigimden sanirim.gunde iki meyve ye dedi.bebek dogum pozisyonunu almis normal dogum olabilir erken dogum gözükmüyormus simdilik. Calistigim icin 32.haftada rapor alicam.14 subatta bir sonraki randevumuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…