2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ay inşallh canım ya hayırlısıyla sağ salim kucağımıza almak nasip olur haftaya başka Dr gitmeyi düşünüyorum

Haklısın canım keşke hiç bakmasaydım pişman oldum

Bizde kontrole gittik bugün enfeksiyon vardı bendede tedavi gorucem. Bebisimin ağırlığı 1250. Boyu 37.6 cm. Haftasına uygun gidiyo suan. Bana ufak gelmişti bebeğim doktor gayet normal dedi içim rahatladı. Renkli gösterdi oglusumu eli agzindaydi :) kimseye benzetemedim ama çok merak ediyorum onu :)

Canım Bebeğin suyunun üst Sınıra yakın olması çok büyük problem mi tokluk Şekerim 134 çıktı nette araştırdım iç açıcı Şeyler yazmıyor korkuyorum

Benim bebeğimin de suyu fazla çıktı cnm ama Dr üst sınıra yakın demedi. Tokluk şekerim de 89 çıkmıştı. Ben o ara pirinç çok tüketmiştim acaba ondan mı oldu diye düşündüm. Dr hamur işi tatlı meyve yeme, protein ağırlıklı beslen dedi bana. Başka da bişey demedi. Yarın kontrolüm var bakalım başka bir doktorda o ne diyecek

aa ne güzel :)) çok çabuk büyüyolar artık şubata kadar epey bi fark olur :)

kızlar bebek telsizi almayı düşünüyormusunuz ikinci bebişi olupta kullanan memnun kalan fikir verebilirmi

Bende bugün baktım kraft bebek telsizi 160 lira dedi biraz araştırayım dedim almadan çıktım şimdi bende araştırıyorum güzel bişey denk gelirse burada paylaşırım canım

yok canım bulantı 8-16 hafta arası yaşadım ama çok şiddetli değildi sabah bulantılarım oluyordu daha çok...şimdilik geri gelmedi çok şükür ...
Hmm anladim benim geri geldi... sabahlari yediklerimi vucut kabul etmiyor..

Allah yardımcın olsun çok zor bulantı da .... benim de buaralar hemoroid hortladı onun için dr aradım bi fitil tavsiye etti bakalım iş çıkışı eczaneden alıp akşam uygulucam
hemoroid mi hic olmadim... cok mu zor nasil oluyor? canin aciyor mu? uykularin ne durumda?

Allah yardımcın olsun çok zor bulantı da .... benim de buaralar hemoroid hortladı onun için dr aradım bi fitil tavsiye etti bakalım iş çıkışı eczaneden alıp akşam uygulucam

Hemoroid sorunu bende de var bir kaç haftadır. Senin de öyle mi bilmiyorum ama çok afedersin makatta memeler oluştu küçük küçük. Yarın ben de doktordan krem fitil falan isticem

Anladım canım bende dikkat edecem bir süre yarın sonucu bana bildirir misin inşallh güzel Şeyler duyarsın çok endişeliyim internette engeli bebekten falan bahsediyor korkuyorum açıkcası

hemoroid mi hic olmadim... cok mu zor nasil oluyor? canin aciyor mu? uykularin ne durumda?

Ya bende hamile kalmadan önce hemoroid ne bilmiyodum ama malesef hamilelikte çok sık görülebiliyormuş çok şükür benim öle çok ciddi değil küçük baya ama yine de acı oluyor uyku düzenim çok değişik akşam 11 gibi uyuyorum gece 2 de uyanıyorum sonra 5 gibi anca tekrar dalıyorum ve 7 de kalkıp işe gidiyorumm biraz bölük pörçük ama idare ediyorum işte senin nasıl uyku düzeni

Benimki de ayni senin gibi 2 gibi uyanip 6 7yi buluyor tekrar uyumam... sen nerde calisiyorsun zor olmuyormu dogum izine cikmiycakmisin??

Benimki de ayni senin gibi 2 gibi uyanip 6 7yi buluyor tekrar uyumam... sen nerde calisiyorsun zor olmuyormu dogum izine cikmiycakmisin??

Mimarlık bürosunda çalışıyorum bilgisayar başı yorulmuyorum ama tabii sabah gitmek zor geliyor artık izne nekadar geç çıkarsam okadar iyi olur canım çünkü doğumdan sonra kullanırım 3 ay izin diye hesaplıyorum şimdilik bi aksilik olmazsa inşallah 2 ay da yarı zamanlı çalışırım ücretsiz izne çıkmam zor malum krediler vs çalışmam gerekli

bugün bebis için alışveriş e çıktık ana kucagi kapı süsü ve biberon seti falan aldık bebisim kendisi için hazırlık yaptığımızı anlıyor sanki ne zaman onunla ilgili bir şey konuşsak ya da yapsak popisinin üstünde durmuyor kıpır kıpır maşallah .

Sende haklisim benim icin de zor ben evdeyim ilk aylarda calistim ama zorlandim simdi de vakit gecmiyor... son 3ayim 3 yil gibi geliyor.. bir an once zaman gecsede bebisime kavussam diye iple cekiyorum...

Masallah cnm allah bagislasin size kucaginiza saglikli bir sekilde almanizi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…