2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
kızlar daha eksik çok gibi geliyor bebek mağazalarına girdiğim zaman bebek arabasi mama sandalyesi örümcek falan bunlar için çok erken diye düşünüyorum bunları doğduktan aylar sonra alayım diyorum

su hayat sartlari ne zor boyle. bende sabah 10 aksam 11 ayakta calisiyorum. oyle zor geliyorki ama hic nazlanamiyorum bile. kiyamiyorum ogluma aksamlari eve gidince tuvalette gizli gizli agliyorum. erken dogum riskimde var annen gibi guclu ol dayan oglus diye diye caresiZce aglamak o kadar zorki. annelik nasil bir duygu boyle firsat buldukca bisiler oruyorum daha alisveris yapamadik bari elimden geleni yapim diyorum. hayat gerçekten zor ve biz hamilelere yardim etsin

kızlar daha eksik çok gibi geliyor bebek mağazalarına girdiğim zaman bebek arabasi mama sandalyesi örümcek falan bunlar için çok erken diye düşünüyorum bunları doğduktan aylar sonra alayım diyorum
Evet erken bencede suanda kiyafetleri ve yatak onemli bende daha hic bisey almadim 7.nci ayi bekliyorum birde herkesten hediye falan gelecek diye dusunuyorum kiyafeti abartmamak lazim...

Aminn allah kurtarsin.. ne zaman cikarsin dogum izine?? niye saat 11 e kadar calisiyirsun ki?

kızlar bebek telsizi almayı düşünüyormusunuz ikinci bebişi olupta kullanan memnun kalan fikir verebilirmi
ben kalabalik.misafirde isime yaradi.anneme gidince odasindan ses duyulmuyordu.is yapinca dalinca acaba ses mi geldi demiyorsun.cok asiri lazim da. Olmadi.yerine gore ihtiyac olabilir.kullandim yani .

bir 10 lu bir 5 li hastahane çıkışı aldım . 2 TANE ince penye battaniye 1 havlu 5 er tane zıbın uzun kısa kollu aldım. pijama takımı 5 TANE yelek 5 TANE şapka çorap önlük falan da beşer tane aldım başka kıyafet almicam zaten bunlar 0-3 aylık getirenler de olacak

ben kalabalik.misafirde isime yaradi.anneme gidince odasindan ses duyulmuyordu.is yapinca dalinca acaba ses mi geldi demiyorsun.cok asiri lazim da. Olmadi.yerine gore ihtiyac olabilir.kullandim yani .
Almakta fayda var yani hangi marka kullandınız

Allah yardımcınız olsun

Sende haklisim benim icin de zor ben evdeyim ilk aylarda calistim ama zorlandim simdi de vakit gecmiyor... son 3ayim 3 yil gibi geliyor.. bir an once zaman gecsede bebisime kavussam diye iple cekiyorum...

Aynen canım ya benimde hayatımın en uzun kışı oldu bu kış inşallah vaktinde sağlıkla sihatle kavuşuruz bebişlerimizeee :)

Hemoroid sorunu bende de var bir kaç haftadır. Senin de öyle mi bilmiyorum ama çok afedersin makatta memeler oluştu küçük küçük. Yarın ben de doktordan krem fitil falan isticem
Evet canım makatta meme oluştu iki tane küçük küçük tuvaletten sonra yanma oluyor proctolog fitil yazdı doktorum ama henüz kullanmadım faydasını görürsem yazarım sende iyi gelen bişey olursa beni haberdar edersen sevinirim

Amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun inşAllah malesef hayat şartları çok zor bu devirde ... Allah sağlık sihat versin çalışacak güç versin inşAllah

Mart annelerinden bi arkadaş doğum yaptı yaa sabah uyandıgında suyu gelmiş doğuma almışlar 1950grammş bebişi iyiymiş ama kuvözdeymiş hemde 13mart beklenen doğum tarihi..ayyyyyy çok heyecanlandımmm

Mart annelerinden bi arkadaş doğum yaptı yaa sabah uyandıgında suyu gelmiş doğuma almışlar 1950grammş bebişi iyiymiş ama kuvözdeymiş hemde 13mart beklenen doğum tarihi..ayyyyyy çok heyecanlandımmm
Hayırlı olsun en korktum şey erken doğum

Allah yardımcın olsun canım..hayat şartları zor annelik bambaşka bişey mümkün olduğunca fırsat buldukça dinlen..boşver yaparsın alışveriş dert etme..psikolojini çok iyi anlıyorum bende çok duygusalım bu ara..

0-3 ay için yeter bence çok çabuk buyuyolar..alırsan daha 3-6 al onlar daha kullanışlı

Belli olmuyo tabi insanın başına ne gelecek..benimde korktuğum geç doğum yapmak nedense ilk hamileliğimde çok geç geldi de..hakkımızda hayırlısı
Aynen hiç belli olmuyor hayat sana ne süprizler hazırlıyor hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…