2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar hemoroid hamilelikte çok görülen bi durum ve bende de var.ilk hamileliğimde çıkmıştı doğumdan sonra azdı ve geçti 4 sene aradan sonra yeniden hortladı.mümkün olduğunca kabız kalmamaya çalışın.kayısı tüketin. Ben ilaç yada krem kullanmamıştım

Aynen canım ya benimde hayatımın en uzun kışı oldu bu kış inşallah vaktinde sağlıkla sihatle kavuşuruz bebişlerimizeee :)
yaaa cok istiyorum sorma... hergun yeni bir hayal ile yasiyorum dogunca soyle yapicam falan diye... bir dusun o bebeklere biz bakacagiz bizim olacaklar.. canimiz parcamiz... olagan ustu bir duygu.

Merhaba arkadaşlar kısmetse. Nisan sonu mayıs başı gibi oğlumu kucağıma alicam. Normalde mayıs annelerini takip ediyorum ama size sormam gereken bir şey var.
Şeker yuklemesini drum 100 luk yapicaz dedi. 50 lik yapsak dedim hayır 100 luk yapicaz dedi. maalesef çok garantici bir drum var. İkinci hamileligim ilkinde de aynı Dr du hangisinden yaptığıni hatırlayamıyorum şu anda.

Seker yüklemesi yaptıranlar kaclik yaptırdıniz?

Allah yardımcın olsun ve sabır versin bu süreçte çalışıyor olmak daha zor ve sabır istiyor

Mart annelerinden bi arkadaş doğum yaptı yaa sabah uyandıgında suyu gelmiş doğuma almışlar 1950grammş bebişi iyiymiş ama kuvözdeymiş hemde 13mart beklenen doğum tarihi..ayyyyyy çok heyecanlandımmm
Allah hepimize zamanında sağlıklı bir Doğum versin. Günü gelecek bu grupta hep beraber heyecanla bir birimizi bekleyeceğiz inşallah

niye bu kadar zorluyorlar anlamıyorum kandan açlık sekerine de tokluk sekerine de bakıyorlar bence bu yüklemeye hiç gerek yok beni yine ki bu durumda hiç doktorlar zorlamıyor istiyor musun diyor yok diyorum tmm diyolar

Anladım canım bende dikkat edecem bir süre yarın sonucu bana bildirir misin inşallh güzel Şeyler duyarsın çok endişeliyim internette engeli bebekten falan bahsediyor korkuyorum açıkcası

Tamam canım yazarım. Dr bana bebeğe bir zararı olmaz dedi korkma sen de aklına kötü şeyler getirme.

Yarın Dr a sorcam bakalım. Makattaki o memeler nasıl geçicek ya benim geçmiyor 2 haftadır

Merhaba 50lik yaptırdık biz

75 lık yaptırdı dr um, garanti olsun diye, nitekim de cıktı, 1. saatin sonundaki degerim 185di.

Mart annelerinden bi arkadaş doğum yaptı yaa sabah uyandıgında suyu gelmiş doğuma almışlar 1950grammş bebişi iyiymiş ama kuvözdeymiş hemde 13mart beklenen doğum tarihi..ayyyyyy çok heyecanlandımmm

Ay dün okumuştum dua etmiştim ikisi de sağlıklı olsun diye. Artık her an herşeye hazırlıklı olmak lazım sanırım. Bilgisayar ve telefonlardaki gebelik uygulamalarında bile erken doğum riskinin arttığını hazırlıklı olmak gerektiğini yazıyor. Allah zamanında kucağımıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…