2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
bebişler dursunlar yerlerinde gününde gelsinler

bebişler dursunlar yerlerinde gününde gelsinler
Bence de dursunlar. Ben birkaç gündür baskı hissediyorum çok fena kasıklara doğru. Sürekli wc ye gitme isteğim falan oluyor. Geceleri sadece 1 kere kalkıyorum wc ye o da saat 3-5 arası oluyor sonra uyumaya devam ediyorum. Şu anda uykularım normal ama bakalım zamanla nasıl olacak.

aynı durumdayım bende bir süre öksürükten uyuyamadım sürekli ayaktaydım iki gündür rahat yatıyorum dediğin gibi 3-5 gibi uyanıyorum sonra tekrar yatıyorum

aynı durumdayım bende bir süre öksürükten uyuyamadım sürekli ayaktaydım iki gündür rahat yatıyorum dediğin gibi 3-5 gibi uyanıyorum sonra tekrar yatıyorum
Yatmadan önce su içiyorum. İçmesen kalkmam heralde ama dayanamıyorum ben suya çok düşkün biriyim :)). Eşimde ben geceleri her kalktığımda korkarak kalkıyor bir şey mi oldu diye soruyor. Dün gece dedim korkma birşey olsa çoktan çığlığı basıp uyandırmıştım. Böyle sessiz olmam dedim :))

Biz çwkiyoruz onlarda bizle çekiyor ama acıyormuyum tabi ki HAYIR :) benim eşimde aynı yanında davul çalsan uyanmayan kocam gece çok dönüyorsun kasıkların ağrıcak diyor benle uyanıyor tabii ben şok :) ben gece uykumdan uyanıp su içiyorum yaaa dayanaöıyorum ne yapim

kızlar benim ateşim var ama üşüyorum karnım ağırıyor midem bulamıyor galiba üşüttüm ama acile mi gitsem kendi doktorumamı bilmiyorum

Bende acımıyorum ne yalan söyleyeyim Bizim durumumuz daha vahim onlara göre. Eşim çok bunaldı ama geçen gün diyoki sanki yıllardır hamilesin hayırlısıyla şu 9 ay bitseydi

kızlar benim ateşim var ama üşüyorum karnım ağırıyor midem bulamıyor galiba üşüttüm ama acile mi gitsem kendi doktorumamı bilmiyorum

Canım ateş önemli hemen düşürülürse iyi olur. Acile git istersen.

Hahhaahaaa doğunca uyacanı sanıyor garipler :)

Yarın Dr a sorcam bakalım. Makattaki o memeler nasıl geçicek ya benim geçmiyor 2 haftadır

benim doktor doğumdan sonra geçer dedi bilmiyorum bende inanmak istiyorum ama bakalımm kimisi kantoron yağı iyi diyor kimi zeytin yağı bende bilemedim fitili de kullanmayı unuttum dün gece uyuya kalmışım koltukta bu akşam unutmam inşallah

Kızlarrrr kızlarrr karnımızdayken daha rahatız :)ben de sabaha kadar 3-4 kere çişe kalkanlardanım.her uyandığımda uzun süre uykuya dalamıyorum bile.gecede ilk uykuya çok gdç geçiyorum.amma bebiş doğduğunda eğer huysuzsa asıl o zaman vay halimize.uykusuzluk o kadar tavan yapıyor ki insan gerçekle rüyayı karıştırır oluyor.hani şu lohusalıkts al bastı olayları hikayeleri var ya hepsi fasafiso.aslında hem lohusalık hormonları hem uykusuzluk yorgunlukla falan halisinasyon görüyor resmen insan.ben yorganı çarşafı yastığı kaldırıp altında bebeğimi aradığım günleri bilirim

ben 50 lik yaptırdım canım ama buna doktor karar vermeli yani bir risk görüyorsa bebeğin kilosu senin kilon vs. onun için garantici davranmak isteyebilir. doktoruna güveniyorsan sözünü dinle derim canım...

Valla dün işteyken bir sırt ve karın ağrım vardı yarım saate yakın sürdü .acayip korktum biraz daha sürseydi hastaneye gidecektim.hamilelikte böyle değişik ağrılar olabiliyor.ben de 30-40 sn ishal sancısı gibi sancı olup çıkıyor mesela ara ara.2. Hamileliğim ama hala tırsıyor işte insan.doktorunz sorsan normal dicektir herhalde.çünkü benimki her soruma normal hamilelikten cevabını veriyor:)

yaaa cok istiyorum sorma... hergun yeni bir hayal ile yasiyorum dogunca soyle yapicam falan diye... bir dusun o bebeklere biz bakacagiz bizim olacaklar.. canimiz parcamiz... olagan ustu bir duygu.

aynen öyle ya insanın aklı almıyor çok heycanlanıyorum muhteşem bir duygu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…