- 19 Mart 2012
- 2.443
- 2.117
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #29.241
Ya canım benimde ikinci biliyosun daha çok korku tedirginlik bastı..diğerinde acemilikten mi bilmiyorum bunda tedirginim erken doğum geliyo hep aklıma her dakka biyerim agrıyo sancı var oncekinde de boylemiydi acaba 4 seneyi geçtiValla dün işteyken bir sırt ve karın ağrım vardı yarım saate yakın sürdü .acayip korktum biraz daha sürseydi hastaneye gidecektim.hamilelikte böyle değişik ağrılar olabiliyor.ben de 30-40 sn ishal sancısı gibi sancı olup çıkıyor mesela ara ara.2. Hamileliğim ama hala tırsıyor işte insan.doktorunz sorsan normal dicektir herhalde.çünkü benimki her soruma normal hamilelikten cevabını veriyor:)
Canım yaa bizim kızlar nerde bayadır yazmıyolar senin haberin vardır belkiizinmi ? ben elimde tepsiyle doguma giderim herhalde esimle isletiyoruz cafemiz var ve tek calisan biziz
maşallah canım hiç öyle yeteneklerim yok yaptıkça atta örnek alalımşimdi penye ipten sepet ve bulut yastıkla yıldız yastık yapıyorum bunlardan hevesimi alıp kokulu taşa girişecem inşallah
bu bebek telsizi iyi gibi geldi bana kızlar merak edenler için link burada :)
http://www.hepsiburada.com/philips-avent-scd501-00-dect-bebek-telsizi-p-AILEAVNTSCD5010?magaza=Bebek Ve Sağlık&wt_gl=cpc.nelk.abo.pla&gclid=CPSe1YqYy9ECFWEo0wodG40MlQ
Bende baktım buna kullanışlıya benziyorbu bebek telsizi iyi gibi geldi bana kızlar merak edenler için link burada :)
http://www.hepsiburada.com/philips-avent-scd501-00-dect-bebek-telsizi-p-AILEAVNTSCD5010?magaza=Bebek Ve Sağlık&wt_gl=cpc.nelk.abo.pla&gclid=CPSe1YqYy9ECFWEo0wodG40MlQ
O zaman pek kullanışlı olmaz gibi geldi şarjlı yada pilli daha kullanışlı olırmerhaba kızlar dün dr a gittim maşallah oğlum çok iyi. 1500 gr olmuş 40 cmkorktuğum gibi hareketsiz değil dr herşeyien baktı çok şükür bir sıkıntı yok. bir dahaki kontrol 15 gün sonra.
maşallah canım hiç öyle yeteneklerim yok yaptıkça atta örnek alalım
canım bebek odasına konan sadece fişe takılınca çalışıyormuş yani elektrik olmadığı zaman çalışmaz. yorumları okudunmu bu konuda memnun kalmamışlar.
yeteneklerimi rafa kaldıracam galiba hasta oldum gücüm yokmerhaba kızlar dün dr a gittim maşallah oğlum çok iyi. 1500 gr olmuş 40 cmkorktuğum gibi hareketsiz değil dr herşeyien baktı çok şükür bir sıkıntı yok. bir dahaki kontrol 15 gün sonra.
canım bebek odasına konan sadece fişe takılınca çalışıyormuş yani elektrik olmadığı zaman çalışmaz. yorumları okudunmu bu konuda memnun kalmamışlar.
merhaba kızlar dün dr a gittim maşallah oğlum çok iyi. 1500 gr olmuş 40 cmkorktuğum gibi hareketsiz değil dr herşeyien baktı çok şükür bir sıkıntı yok. bir dahaki kontrol 15 gün sonra.
O zaman pek kullanışlı olmaz gibi geldi şarjlı yada pilli daha kullanışlı olır
Canım yaa bizim kızlar nerde bayadır yazmıyolar senin haberin vardır belkiikihayat happymom87 @hayalmasal kadro eksik artık =))
Canım yaa bizim kızlar nerde bayadır yazmıyolar senin haberin vardır belkiikihayat happymom87 @hayalmasal kadro eksik artık =))
3 Kasım 2016 12+3 ken ikili tarama için gittim ancak direk ödem/ense kalınlığı 9,6 mm görünce daha uzman doktorlara gitmemi önerdi. Prof. Dr. Yalçın Kimya gibi. Cuma gününe randevu da almıştık ama 700 lira görüşme ücreti. O yüzden jimerdeki ilk doktoruma gittim. Orada da aynı şekilde ödem görüldü. Bursa Uludağ Ünv Araş Hst sevkimi yaptılar. Orada da ödem görüldü, 7 Kasım tarihine cvs için randevu verdiler. Gittim ama olmadım testi, aynı gün Bursa Genetik Merkezine gidip kan testini oldum. Sonuçları bekliyorum. Allahın izniyle hayırlı sonuçlar gelince paylaşacağım sizlerle :)
Valla dün işteyken bir sırt ve karın ağrım vardı yarım saate yakın sürdü .acayip korktum biraz daha sürseydi hastaneye gidecektim.hamilelikte böyle değişik ağrılar olabiliyor.ben de 30-40 sn ishal sancısı gibi sancı olup çıkıyor mesela ara ara.2. Hamileliğim ama hala tırsıyor işte insan.doktorunz sorsan normal dicektir herhalde.çünkü benimki her soruma normal hamilelikten cevabını veriyor:)
Canım ben kasılmalardan ve ağrılardan dolayı mecburi izne ayrıldım. raporluyum evde yatıyorum. sayfayada fazla giremiyorum. ama fırsat buldukça bakmaya çalıyorumCanım yaa bizim kızlar nerde bayadır yazmıyolar senin haberin vardır belkiikihayat happymom87 @hayalmasal kadro eksik artık =))
Merhaba arkadaşlar kısmetse. Nisan sonu mayıs başı gibi oğlumu kucağıma alicam. Normalde mayıs annelerini takip ediyorum ama size sormam gereken bir şey var.
Şeker yuklemesini drum 100 luk yapicaz dedi. 50 lik yapsak dedim hayır 100 luk yapicaz dedi. maalesef çok garantici bir drum var. İkinci hamileligim ilkinde de aynı Dr du hangisinden yaptığıni hatırlayamıyorum şu anda.
Seker yüklemesi yaptıranlar kaclik yaptırdıniz?
Merhaba size sonucumu yazacağımı söylemiştim. Bebeğimin 11 kasımda kalbinin durduğunu öğrendim. 14 kasımda 14 haftalıkken sonlandırıldı gebeliğim. Genetik merkezinde yaptırdığım test sonucu trizomi 21 geldi, down sendromu. Uludağ ünv de bebeğin alındığı gün yapılan cvs ve amniyosentez sonucumda da trizomi 21 tespit edildi. Bende hamileyken yapılan rutin testte 12.10.2016'da idrar yolu enfek vardı, zinnat ant kullanmıştım geçmemişti. Gebelik sonlandırılınca tekrar gittim. Lökosit 23 olmuş. Üreaplazma bakterim ise pozitif geldi. Birinci ilaç tedavim başarısız oldu sonuç pozitif geldi tekrar. 26 aralıkta ikinci tedaviye başladım iğne tedavisi. Henüz test yaptırmadım, doktor vücudumdan antibiyotiklerin önce çıkması gerektiğini söyledi doğru sonucu alabilmem için. Yanıltıcı olup negatif gelebilirmiş ant hala vücudumdayken. Şimdi 10 günün dolmasını ve test yaptırmayı bekliyorum. Biliyorsunuzdur down riski 700/1 ken bir kez down bebeğe sahip kişinin riski 75/1e düşüyor. Bir de üstüne bu bakteri sorunum (bakteri ilerleyince kısırlığa neden olabiliyor Allah korusun) kısırlık ihtimali eklenince bana çok fazla gelmişti. Çok şükür şimdi çok daha iyiyim psikolojik olarak. Her şeyin hayırlısı. Allah sağlıklı hayırlı evlat doğurmayı yetiştirmeyi her birimize nasip eder inşallah :)
canım çook geçmiş olsun Allah herşeyin hayırlısını versin hakkımızda benim de kanamalarım olmuştu düşük riskim vardı ozamanlar hep öyle dua ettim hayırlısı ise olsun ...umarım yaşadığın bu acı tecrübeyi unutup en yakın zamanda (psikolojin ve vücudun hazır olduğunda) tekrar hamile kalırsın.... Allah hakkımızda hayırlı olanı versin...
Merhaba size sonucumu yazacağımı söylemiştim. Bebeğimin 11 kasımda kalbinin durduğunu öğrendim. 14 kasımda 14 haftalıkken sonlandırıldı gebeliğim. Genetik merkezinde yaptırdığım test sonucu trizomi 21 geldi, down sendromu. Uludağ ünv de bebeğin alındığı gün yapılan cvs ve amniyosentez sonucumda da trizomi 21 tespit edildi. Bende hamileyken yapılan rutin testte 12.10.2016'da idrar yolu enfek vardı, zinnat ant kullanmıştım geçmemişti. Gebelik sonlandırılınca tekrar gittim. Lökosit 23 olmuş. Üreaplazma bakterim ise pozitif geldi. Birinci ilaç tedavim başarısız oldu sonuç pozitif geldi tekrar. 26 aralıkta ikinci tedaviye başladım iğne tedavisi. Henüz test yaptırmadım, doktor vücudumdan antibiyotiklerin önce çıkması gerektiğini söyledi doğru sonucu alabilmem için. Yanıltıcı olup negatif gelebilirmiş ant hala vücudumdayken. Şimdi 10 günün dolmasını ve test yaptırmayı bekliyorum. Biliyorsunuzdur down riski 700/1 ken bir kez down bebeğe sahip kişinin riski 75/1e düşüyor. Bir de üstüne bu bakteri sorunum (bakteri ilerleyince kısırlığa neden olabiliyor Allah korusun) kısırlık ihtimali eklenince bana çok fazla gelmişti. Çok şükür şimdi çok daha iyiyim psikolojik olarak. Her şeyin hayırlısı. Allah sağlıklı hayırlı evlat doğurmayı yetiştirmeyi her birimize nasip eder inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?