2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ya canım benimde ikinci biliyosun daha çok korku tedirginlik bastı..diğerinde acemilikten mi bilmiyorum bunda tedirginim erken doğum geliyo hep aklıma her dakka biyerim agrıyo sancı var oncekinde de boylemiydi acaba 4 seneyi geçti

merhaba kızlar dün dr a gittim maşallah oğlum çok iyi. 1500 gr olmuş 40 cm korktuğum gibi hareketsiz değil dr herşeyien baktı çok şükür bir sıkıntı yok. bir dahaki kontrol 15 gün sonra.

şimdi penye ipten sepet ve bulut yastıkla yıldız yastık yapıyorum bunlardan hevesimi alıp kokulu taşa girişecem inşallah
maşallah canım hiç öyle yeteneklerim yok yaptıkça atta örnek alalım

canım bebek odasına konan sadece fişe takılınca çalışıyormuş yani elektrik olmadığı zaman çalışmaz. yorumları okudunmu bu konuda memnun kalmamışlar.

O zaman pek kullanışlı olmaz gibi geldi şarjlı yada pilli daha kullanışlı olır

mmousee Canim masallah bebegine benim randevumda haftaya insallah.15 gun olunca super oldu yaaa tam özlmisken gidiyoruz.
mozak neslim33 Ben kizimda gerek duymamistim bebek telsizine evim kücük gık dese duyuyorum.ama kalabalik misafir geldiginde onun odada yatip bizlerin rahat olmasi acisindan iyi diye dusunuyorum.benim sadece yazlikta ihtiyacim olmustu o en üst katta yatarken ben sürekli merdivenlere cikip dinliyordum sesini.Ama radyasyon oldugunu duyunca vazgectim.sonucta cep telefonu bile koymuyorum yanina cocuklarin.Okuduklarima görede az buz bisi degilmis yaydigi radyasyon.birde cok cesidi var ucuz olanlari frekans karisikligi oluyormus cektirgi metre önemli vb.o yuzden almaktan vazgectim cok elzem degil dige. bi ara 2.el sitelerine baktim tutumluanne gibi yani cok sıkışırsam ordan daha uygun bi fiyata bakmayi dusunuyorum.

yeteneklerimi rafa kaldıracam galiba hasta oldum gücüm yok

evet canım okudum tek dezavantajı o olarak gözüküyo onun dışında en ufak sesi bile çok net veriyormuş ...işte elektrikler giderse sıkıntılı bir durum biraz daha araştırmak lazımmm...

O zaman pek kullanışlı olmaz gibi geldi şarjlı yada pilli daha kullanışlı olır

evet elektrik kesintisi durumunda sıkıntılı gözüküyor araştırmaya devam :) peki süt pompası aldınız mı nuk luna nasıl acaba ya bunda da kararsız kaldım

Canım yaa bizim kızlar nerde bayadır yazmıyolar senin haberin vardır belki ikihayat happymom87 @hayalmasal kadro eksik artık =))

Canım biz iyiyiz ben arada bakıyorum ama yazamadım bu ara oda hazırlıkları vs derken kar bitince dışarı işleri başladı, gidip gelince de hal kalmıyor vallahi ağırlaşıyoruz artik , ikihayat biraz hasta boğazı kötüydü doktora gitti , antibiyotik alacak 1 haftalik , hayalmasal da iyi sadece doktor istirahat tavsiye etti rapor aldi fakat evden ofis işlerine yetişmeye çalışıyor kızın peşini bırakmadılar çalışan anneye rahat yok malesef..

Sen nasılsın canım? Kuzuların iyidir inşallah.
Benim kontrolüm taaa 30 ocakta, şubat başı eşim geliyor kısmetse şafak sayıyorum hem kocam hem kızım için :)))

Herkese bol tekmeli sağlıklı günler. ..

Canım yaa bizim kızlar nerde bayadır yazmıyolar senin haberin vardır belki ikihayat happymom87 @hayalmasal kadro eksik artık =))

Canim ben arada giriyorum bakiyorum cok gecmisi okuyamiyorum ama arada izliyorum:) 2 gundur hastayim evde yatiyorum bogazim baya kotu antibiyotik basladik mecburen o yuzden biraz keyifsizim. Mide bulantilarimda basladi yine. Bir de 3 4 gun once benim oglan korkuttu hic kipirdamadi ortalama 30 saat... gece gittim acile nobetci doktor buldum kalp atisina vs baktirdik baya stresli bir haftaydi. Sen nasilsin sorun yok dimi diger kizlara da bakamadim pek herkes iyidir insallah.

Merhaba size sonucumu yazacağımı söylemiştim. Bebeğimin 11 kasımda kalbinin durduğunu öğrendim. 14 kasımda 14 haftalıkken sonlandırıldı gebeliğim. Genetik merkezinde yaptırdığım test sonucu trizomi 21 geldi, down sendromu. Uludağ ünv de bebeğin alındığı gün yapılan cvs ve amniyosentez sonucumda da trizomi 21 tespit edildi. Bende hamileyken yapılan rutin testte 12.10.2016'da idrar yolu enfek vardı, zinnat ant kullanmıştım geçmemişti. Gebelik sonlandırılınca tekrar gittim. Lökosit 23 olmuş. Üreaplazma bakterim ise pozitif geldi. Birinci ilaç tedavim başarısız oldu sonuç pozitif geldi tekrar. 26 aralıkta ikinci tedaviye başladım iğne tedavisi. Henüz test yaptırmadım, doktor vücudumdan antibiyotiklerin önce çıkması gerektiğini söyledi doğru sonucu alabilmem için. Yanıltıcı olup negatif gelebilirmiş ant hala vücudumdayken. Şimdi 10 günün dolmasını ve test yaptırmayı bekliyorum. Biliyorsunuzdur down riski 700/1 ken bir kez down bebeğe sahip kişinin riski 75/1e düşüyor. Bir de üstüne bu bakteri sorunum (bakteri ilerleyince kısırlığa neden olabiliyor Allah korusun) kısırlık ihtimali eklenince bana çok fazla gelmişti. Çok şükür şimdi çok daha iyiyim psikolojik olarak. Her şeyin hayırlısı. Allah sağlıklı hayırlı evlat doğurmayı yetiştirmeyi her birimize nasip eder inşallah :)

Geçmiş olsun canım. .. Al benden de o kadar vallahi. Ne desem normal diyor doktorum ama iste evhamlar bitmiyor gõnül hipokrat dinlemiyor :)))) test de istemiyor , muhim bir belirti yoksa gereksiz buluyor ben de kafama göre tip merkezinde tit idrar kültür yaptırıyorum kafama takılınca akıntı o bu. :)))
Sağsalim kavuşsaydik tirlatmadan :)

Ben 50 lik yaptırdım sonuç iyi geldi ve fazlasına gerek kalmadı.
100 luge gerek kalmasın diye 75 lik yapıyorlar garanti olsun diye direk 100 lük yaptırmak istemesi diretmesi saçma geldi bana..

canım çook geçmiş olsun Allah herşeyin hayırlısını versin hakkımızda benim de kanamalarım olmuştu düşük riskim vardı ozamanlar hep öyle dua ettim hayırlısı ise olsun ...umarım yaşadığın bu acı tecrübeyi unutup en yakın zamanda (psikolojin ve vücudun hazır olduğunda) tekrar hamile kalırsın.... Allah hakkımızda hayırlı olanı versin...

Amin inşallah :) Size de hayırlı ve sağlıklı doğum nasip etsin inşallah :)

4753

Canım okuduğumda çok üzüldüm, siz daha iyi bilirsiniz tabi de part time garson filan alsanız kuzen akraba öğrenci yok mu hiç alternatif ya. Senin ve bebeğinin sağlığı söz konusu. İstirahat etmen lazım kendine iyi bakman lazım zorla da olsa güzel beslenmen lazım.
Psikolojik olarak da fiziksel olarak da olumsuz yansıyor bu durum size.
Cafenizin yeri güzel işlek bir yer senin eksikliğin maddi olarak çok etkiler mi bilmiyorum ama evet malesef lanet hayat şartları bazen engel oluyor ama bir çözüm bulunmalı. Lütfen gizli gizli ağlamak yerine sesini eşine ailenize duyur. Böylesi sana ve bebishe zarar canım. Allah güzel bir kapı açsın ve bu durum değişsin inşallah.

Şimdi iyi olmana sevindim canım... bazı şeyler yaşanmış olabilir ama bu yeniden hamile kalmaya ve saglikla bir bebeğe kavuşmaya engel değil canım. Simdilik sagligina kavus iyi olmaya bak test sonucun iyi gelir insallah. Allah bilir ve o isterse her şey olur. Tıp da gelişti test yapilip sağlıklı embriyo yerleştirme gibi yöntemler çıktı... sakın umudunu kaybetme ben inanıyorum buraya yeniden hamis olduğunu yazacaksın bizler de sevineceğiz. ..
Hepimizin hakkında hayırlısı. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…