- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 448
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #29.261
offf nazarmı değdirdik yaaa geçmiş olsun canım..yeteneklerimi rafa kaldıracam galiba hasta oldum gücüm yok
bunun yorumları iyi canım ben de düşünebilirim bunu fiyatı da gayet iyi.bir de bu telsizi buldum arkadaşlar bunda bebekte ebeveyn de hem pilli hem şarjlı yorumlarda iyi fiyatta uygun sadece bi kaç kullanıcı ses seviyesi biraz daha yüksek olabilirdi demiş ama onun dışında büyük çoğunluk memnun gibi
http://www.hepsiburada.com/gigaset-pa530-bebek-telsizi-p-AILEGIGASETPA530?magaza=Zeta Bilgisayar&wt_gl=cpc.nelk.abo.pla&gclid=CNnBz-G-y9ECFfcW0wodpOAArg
Şimdi iyi olmana sevindim canım... bazı şeyler yaşanmış olabilir ama bu yeniden hamile kalmaya ve saglikla bir bebeğe kavuşmaya engel değil canım. Simdilik sagligina kavus iyi olmaya bak test sonucun iyi gelir insallah. Allah bilir ve o isterse her şey olur. Tıp da gelişti test yapilip sağlıklı embriyo yerleştirme gibi yöntemler çıktı... sakın umudunu kaybetme ben inanıyorum buraya yeniden hamis olduğunu yazacaksın bizler de sevineceğiz. ..
Hepimizin hakkında hayırlısı. ..
saol canım olur mu ne nazarı hasta olmak da gerekir arada :)offf nazarmı değdirdik yaaa geçmiş olsun canım..
bunun yorumları iyi canım ben de düşünebilirim bunu fiyatı da gayet iyi.
Aventin pompasına iyi diyorlar manuel almayı düşünüyorum ben evdeyim zaten çalışmuyorum ilk zamanlar ihtiyaç oluyormuşevet elektrik kesintisi durumunda sıkıntılı gözüküyor araştırmaya devam :) peki süt pompası aldınız mı nuk luna nasıl acaba ya bunda da kararsız kaldım
doğumdan önce mi alınmalı yoksa gerek duyulursa mı alınmalı karar veremedim bende ??? lasinoh ve avent iyi diyorlar ama tam bende hangisi iyi bilmiyorum manuel çok zormuş ama canım elektrikli al diyorlar genelde. gerçi çalışmıyorsan belki gerek bile kalmazAventin pompasına iyi diyorlar manuel almayı düşünüyorum ben evdeyim zaten çalışmuyorum ilk zamanlar ihtiyaç oluyormuş
bende 3-4 kez tuvalete kalkıyorum ve ne tarafa yatsam 15 dk sonra ağrımaya başlıyor dönmem 5 dk zaten çok az uykuyla işe geliyorum bu sefer ofiste uyuklamaya başlıyorum :) bebek olayı da dediğin gibidir tabi tecrübeli anne :)) benim daha ilk çocuk 2 ay sonra diğer aşamaya geçeceğimKızlarrrr kızlarrr karnımızdayken daha rahatız :)ben de sabaha kadar 3-4 kere çişe kalkanlardanım.her uyandığımda uzun süre uykuya dalamıyorum bile.gecede ilk uykuya çok gdç geçiyorum.amma bebiş doğduğunda eğer huysuzsa asıl o zaman vay halimize.uykusuzluk o kadar tavan yapıyor ki insan gerçekle rüyayı karıştırır oluyor.hani şu lohusalıkts al bastı olayları hikayeleri var ya hepsi fasafiso.aslında hem lohusalık hormonları hem uykusuzluk yorgunlukla falan halisinasyon görüyor resmen insan.ben yorganı çarşafı yastığı kaldırıp altında bebeğimi aradığım günleri bilirim
Ben dopumdan önce almayı düşünüyorum çevremde mastit geçiren arkadaşlar var ondan sonra aldılar başta tedbirli olim diyorum manuel zor evet ama dediğin gibi gerek bile kalmaz belki çok gerek duyarsam alırım elektriklisinidoğumdan önce mi alınmalı yoksa gerek duyulursa mı alınmalı karar veremedim bende ??? lasinoh ve avent iyi diyorlar ama tam bende hangisi iyi bilmiyorum manuel çok zormuş ama canım elektrikli al diyorlar genelde. gerçi çalışmıyorsan belki gerek bile kalmaz
gece uykularını güzel alıyorsan gün içerisinde daha aktif olursun canım maşallah.. bende aslında yatmaya yakın su içmeyi bırakıyorum ama yinede çok sık geliyorBence de dursunlar. Ben birkaç gündür baskı hissediyorum çok fena kasıklara doğru. Sürekli wc ye gitme isteğim falan oluyor. Geceleri sadece 1 kere kalkıyorum wc ye o da saat 3-5 arası oluyor sonra uyumaya devam ediyorum. Şu anda uykularım normal ama bakalım zamanla nasıl olacak.
Kendi dolabında yer varsa ona koy bence başka bişey alma gereksiz eşya evdekızlar bebek odamı kayınvalidemler alacaklar düğünde 1 oda eksik aldıkları için ama doğum nisanda olduğu halde haziranda almayı düşünüyorlar ben bir tane park yatak aldım ama başka birşey almadım odası da olacak ama geç tabii ki ne önerirsiniz 2 ay için kıyafetlerini koymak için ne temin edebilirim ???
hamilesin canım kesinlikle doktor kontrolünde ol erkenden tedavine başlasınlar...kızlar benim ateşim var ama üşüyorum karnım ağırıyor midem bulamıyor galiba üşüttüm ama acile mi gitsem kendi doktorumamı bilmiyorum
benim doktorum 75'lik yaptırdı eğer bir risk çıkarsa 100'lük yaptırmıyorum dedi.. ama ilk seferde 50 ve 75'lik bakmadan 100'lük istemesi biraz ağır geldi doğrusu..Merhaba arkadaşlar kısmetse. Nisan sonu mayıs başı gibi oğlumu kucağıma alicam. Normalde mayıs annelerini takip ediyorum ama size sormam gereken bir şey var.
Şeker yuklemesini drum 100 luk yapicaz dedi. 50 lik yapsak dedim hayır 100 luk yapicaz dedi. maalesef çok garantici bir drum var. İkinci hamileligim ilkinde de aynı Dr du hangisinden yaptığıni hatırlayamıyorum şu anda.
Seker yüklemesi yaptıranlar kaclik yaptırdıniz?
Nasıl korkmuştur.. Allah yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. bir süre daha küvözde tutarlar muhtemelenMart annelerinden bi arkadaş doğum yaptı yaa sabah uyandıgında suyu gelmiş doğuma almışlar 1950grammş bebişi iyiymiş ama kuvözdeymiş hemde 13mart beklenen doğum tarihi..ayyyyyy çok heyecanlandımmm
Allahım saglıklı sıhhatli evlat nasip etsin, iyi olmana sevindim, dusmez kalkmaz bi Allah, bu gibi olaylar bizim için hep bi sınav, yeniden anne olacağına eminim inancım tam, hayırlısı olsun nasibimizde ne varsa onu yasıyoruz gercektenMerhaba size sonucumu yazacağımı söylemiştim. Bebeğimin 11 kasımda kalbinin durduğunu öğrendim. 14 kasımda 14 haftalıkken sonlandırıldı gebeliğim. Genetik merkezinde yaptırdığım test sonucu trizomi 21 geldi, down sendromu. Uludağ ünv de bebeğin alındığı gün yapılan cvs ve amniyosentez sonucumda da trizomi 21 tespit edildi. Bende hamileyken yapılan rutin testte 12.10.2016'da idrar yolu enfek vardı, zinnat ant kullanmıştım geçmemişti. Gebelik sonlandırılınca tekrar gittim. Lökosit 23 olmuş. Üreaplazma bakterim ise pozitif geldi. Birinci ilaç tedavim başarısız oldu sonuç pozitif geldi tekrar. 26 aralıkta ikinci tedaviye başladım iğne tedavisi. Henüz test yaptırmadım, doktor vücudumdan antibiyotiklerin önce çıkması gerektiğini söyledi doğru sonucu alabilmem için. Yanıltıcı olup negatif gelebilirmiş ant hala vücudumdayken. Şimdi 10 günün dolmasını ve test yaptırmayı bekliyorum. Biliyorsunuzdur down riski 700/1 ken bir kez down bebeğe sahip kişinin riski 75/1e düşüyor. Bir de üstüne bu bakteri sorunum (bakteri ilerleyince kısırlığa neden olabiliyor Allah korusun) kısırlık ihtimali eklenince bana çok fazla gelmişti. Çok şükür şimdi çok daha iyiyim psikolojik olarak. Her şeyin hayırlısı. Allah sağlıklı hayırlı evlat doğurmayı yetiştirmeyi her birimize nasip eder inşallah :)
Ben en son lansinoh almaya karar verdim. Hatta çiftlisini alacaktım ama teklisi yeter diyen çok oldu. Kullanan arkadaşlarım çok memnun. Ondan alıcam sanırım ama çiftlimi teklimi karar veremedim. Mamajoo da iyimiş aslında. Ay yine kafam karıştı :)))simarik83 canım sende çalışıyordun bu elektrikli süt pompası işini naptın aldın mı bişiler. ben de yeni yeni araştırmaya başladım http://www.hepsiburada.com/nuk-luna...nelk.abo.pla&gclid=CPrg3dLay9ECFYIL0wodhqoLTg bunu buldum ama pek yorum bulamadım çekiş gücü zayıf yazılmış ama kimisi de çekiş çok hızlı olursa damarları zedeler bebeğin emme hızında olması sağlıklı falan demişler. lansinoh ta iyi ama onun içinde aynı şeyi demişler yavaş diye. bi de ilk zamanlar evde olsak ta bebek emmez bişi olur pompayı doğumdan önce temin etmek istiyorum aklımda kalmasın bide süt ateşide olabiliyormuş almakta fayda var gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?