2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
yeteneklerimi rafa kaldıracam galiba hasta oldum gücüm yok
offf nazarmı değdirdik yaaa geçmiş olsun canım..

bunun yorumları iyi canım ben de düşünebilirim bunu fiyatı da gayet iyi.

İnşallah tüm olumsuzluklara rağmen ben de umutluyum :) Rabbim nasip edecekse zaten o bebiş veya bebişler doğacak :) İnşallah hayırlısıyla Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip eder :)

evet elektrik kesintisi durumunda sıkıntılı gözüküyor araştırmaya devam :) peki süt pompası aldınız mı nuk luna nasıl acaba ya bunda da kararsız kaldım
Aventin pompasına iyi diyorlar manuel almayı düşünüyorum ben evdeyim zaten çalışmuyorum ilk zamanlar ihtiyaç oluyormuş

Aventin pompasına iyi diyorlar manuel almayı düşünüyorum ben evdeyim zaten çalışmuyorum ilk zamanlar ihtiyaç oluyormuş
doğumdan önce mi alınmalı yoksa gerek duyulursa mı alınmalı karar veremedim bende ??? lasinoh ve avent iyi diyorlar ama tam bende hangisi iyi bilmiyorum manuel çok zormuş ama canım elektrikli al diyorlar genelde. gerçi çalışmıyorsan belki gerek bile kalmaz

kızlar bebek odamı kayınvalidemler alacaklar düğünde 1 oda eksik aldıkları için ama doğum nisanda olduğu halde haziranda almayı düşünüyorlar ben bir tane park yatak aldım ama başka birşey almadım odası da olacak ama geç tabii ki ne önerirsiniz 2 ay için kıyafetlerini koymak için ne temin edebilirim ???

bende 3-4 kez tuvalete kalkıyorum ve ne tarafa yatsam 15 dk sonra ağrımaya başlıyor dönmem 5 dk zaten çok az uykuyla işe geliyorum bu sefer ofiste uyuklamaya başlıyorum :) bebek olayı da dediğin gibidir tabi tecrübeli anne :)) benim daha ilk çocuk 2 ay sonra diğer aşamaya geçeceğim

Ben dopumdan önce almayı düşünüyorum çevremde mastit geçiren arkadaşlar var ondan sonra aldılar başta tedbirli olim diyorum manuel zor evet ama dediğin gibi gerek bile kalmaz belki çok gerek duyarsam alırım elektriklisini

gece uykularını güzel alıyorsan gün içerisinde daha aktif olursun canım maşallah.. bende aslında yatmaya yakın su içmeyi bırakıyorum ama yinede çok sık geliyor

Kendi dolabında yer varsa ona koy bence başka bişey alma gereksiz eşya evde

benim doktorum 75'lik yaptırdı eğer bir risk çıkarsa 100'lük yaptırmıyorum dedi.. ama ilk seferde 50 ve 75'lik bakmadan 100'lük istemesi biraz ağır geldi doğrusu..

Mart annelerinden bi arkadaş doğum yaptı yaa sabah uyandıgında suyu gelmiş doğuma almışlar 1950grammş bebişi iyiymiş ama kuvözdeymiş hemde 13mart beklenen doğum tarihi..ayyyyyy çok heyecanlandımmm
Nasıl korkmuştur.. Allah yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. bir süre daha küvözde tutarlar muhtemelen (

simarik83 canım sende çalışıyordun bu elektrikli süt pompası işini naptın aldın mı bişiler. ben de yeni yeni araştırmaya başladım http://www.hepsiburada.com/nuk-luna...nelk.abo.pla&gclid=CPrg3dLay9ECFYIL0wodhqoLTg bunu buldum ama pek yorum bulamadım çekiş gücü zayıf yazılmış ama kimisi de çekiş çok hızlı olursa damarları zedeler bebeğin emme hızında olması sağlıklı falan demişler. lansinoh ta iyi ama onun içinde aynı şeyi demişler yavaş diye. bi de ilk zamanlar evde olsak ta bebek emmez bişi olur pompayı doğumdan önce temin etmek istiyorum aklımda kalmasın bide süt ateşide olabiliyormuş almakta fayda var gibi

Allahım saglıklı sıhhatli evlat nasip etsin, iyi olmana sevindim, dusmez kalkmaz bi Allah, bu gibi olaylar bizim için hep bi sınav, yeniden anne olacağına eminim inancım tam, hayırlısı olsun nasibimizde ne varsa onu yasıyoruz gercekten

Arkadaşlar selamlar hepinize. Ankara'da Doğum yapacak olanlardan fiyat bilgisi alan var mı? Benim doktorumun muayenehanesi var memorialla anlaşması varmış. Sanırım 4bin küsür oluyormuş fiyat. Daha uygun bi fiyat alan var mı Ankara'da her hangi bir özel hastaneden?

Ben en son lansinoh almaya karar verdim. Hatta çiftlisini alacaktım ama teklisi yeter diyen çok oldu. Kullanan arkadaşlarım çok memnun. Ondan alıcam sanırım ama çiftlimi teklimi karar veremedim. Mamajoo da iyimiş aslında. Ay yine kafam karıştı :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…