2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Mamajoo da bende bikaç yorum okudum olumlu :) gerçekten seçenek çok olunca kafa karışıyor ama çevrende kullanıp memnun kalan varsa daha doğru sonuçlara varabilirsin benim çevremde kullanan kimse yok bi ablam 11 yıl önce kullanmış oda markasını hatırlamıyor :)

Sanırım lansinoh alıcam :)

Yoksa Bülent Beyde misiniz siz? Ben memoriala ve Koruya gittim fiyatlar aynı ama Memorial daha içime sindi.

Yoksa Bülent Beyde misiniz siz? Ben memoriala ve Koruya gittim fiyatlar aynı ama Memorial daha içime sindi.

Yok Banu Akçal'a gidiyorum ben. İkisinden birisi olacaksa Memorial isterim ben de ama ikisi de pahalı geldi bana. Size ne kadar fiyat verdiler?

Yok Banu Akçal'a gidiyorum ben. İkisinden birisi olacaksa Memorial isterim ben de ama ikisi de pahalı geldi bana. Size ne kadar fiyat verdiler?
Fiyatlar asagi yukari ayni hastanelerde. benim doktorumun medicana koru vr memorialla anlasmasi var hepsi de 4500. Memorialde kendi doktorlariyla dogum 6300mus, docent prof istersen +700.

Kızlar kapı süsü aldınızmı alan varsa nereden aldı acaba

İnstagram keçeli hayatlardan aldım.
Keçe düşünürsen uygun yapıyorlar melegineli diye bir sayfa var ordaki nin yarısı, istediğin modeli gönder yapıyorlar; )

İnstagram keçeli hayatlardan aldım.
Keçe düşünürsen uygun yapıyorlar melegineli diye bir sayfa var ordaki nin yarısı, istediğin modeli gönder yapıyorlar; )
Birkaç yere baktım baya pahalı geldi bana dediğin yere bir bakayım canım sağol

Basit bor şifonyer alabilirsin. Hem.bebek odaai degil de genc odasi almani tavsiye ederim

Aynen ilk hamileliğimi hiç hatırlamıyorum valla.bende hep erken doğumdan korkuyorum.ama bişey söyleyim mi evde bir çocukla uğraşırken hamilelik yaşamak çok daha zor oluyormuş da ondan biz ikincilerde daha zorlanıyoruz bence.birde yaş faktörüde var 4 yıl önceyle şimdi bir olmaz sanırım.

sağol canım son günlerde her zamanki halim benim:)neyse şurda ortalama 2 ayımız kaldı.hayırlısıyla geçseydi hepimiz için hayırlı olacaktı dediğin gibi tırlatmadan:)

Kendi çekmecelerinden biri veya ikisi iş görür.el kadar kıyafetler yer kaplamıyorki.

32 haftada çıkcaksan izne az kalmış yok çıkmıyacaksan allah yardım etsin.benim bu hafta okul tatile giriyor.15 gün evdeyim.döndüğümdede sadece 1 hafta çalışacağım.

merhaba arkadaşlar yardiminiza ihtiyacım var 1.bebek olduğu için besik iyi bir şey alayım diyorum . sonra yine kullanırım.

eşimle cekmeceli sunta olan besikten alacaktik ama çoğu kişi oyun park li alın diyor çok kararsız kaldım.

sizce ne yapayım ? siz ne aldınız ?
lütfen herkes yorum yazsın kararımı size göre netlestircem

Ben park yatak aldım yatak odama koydum aslında onu kullanacaktım ama eşimin ve babaannesinin ısrarıyla baza olan yataklardan aldık ikiside var yani gereklimi dersen ikisinin olması gereksiz aslında

Ben 3 yıl ahşap beşik kullandım.şimdide ikinciye kullanıcam hala ilk günkü gibi sağlam duruyor.

ahhh su maddiyat.annem yuz cevirdi bana sagolsun kayinvalidem arada geliyo yardimci oluyor bana. suan sadece oglumla bizim dualara ihtiyacimiz var. esime yansitmaya cekiniyorum rizeli ve hemenn panik yapiyor stresini oda bana yansitiyor bolesi sdaha iyi diyip icime atiyorum

daha once dogum yapanlar bu dogum sancisi nasil geliyor anlatabilirmi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…