2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
daha once dogum yapanlar bu dogum sancisi nasil geliyor anlatabilirmi .

75 lik yaptirdi endokrin doktoru.benim bildigim bu garanti...50 lik yuksek cikarsa100 luk yapiyorlar benim bildigim

deli_mavi_59 canım bugün kontrolun vardı sanırım nasil gecti

Hatırladığın için sağol canım
Kontrolümüz iyi geçti çok şükür. Artık 15 günde bir görüşcez doktorumuzla
Kızım iri bir bebekmiş o yüzden suyu da ona göreymiş Yaren007 ama fazla demedi. Ona göre normal dedi. Maşallah 1700 gram 41 buçuk cm boyunda Şekerden şüphelenmedi genetik dedi. Allah kısmet ederse de 24 Martta aramıza katılacak. Şimdilik her şey yolunda. Darısı tüm arkadaşların başına. Herkes hep iyi şeyler duysun inşallah

Şükür canım iyi haber aldın darısı bizlerin başına

aynen 2011 de 24 yasindaydim..yat gez dinlen...simdi ogluma yetisemiyorum
Evin isini yaparsam mutlu oluyorum.ilk dogum baya zor gecti.simdi.hep tedirginim..ins sorunsuz bebislerimizi.kucagimiza aliriz

Hadi gözün aydın canım inşallah bizde güzel şeyler duyarız cumartesi dr gitmeyi düşünüyorum

Hadi gözün aydın canım inşallah bizde güzel şeyler duyarız cumartesi dr gitmeyi düşünüyorum

Git canım. Belki senin bebeğin de iridir ve suyu ona göredir. Ben suyu fazla olanları çok duydum çoğu bir hafta on güne normale döndü. Seninki de öyle olacak inşallah canım.

Evet Can'ım ben de öyle tahmin ediyorum o yüzden artmadığı sürece aramayayım dedim. Şükür bugün hiç olmadı . Sağol cevap verdiğin için

Gözün aydın canım hepimiz iyi şeyler duyalim inşallah.. maşallah kızına da rabbim hayırlısıyla kucağımiza almayi da nasip etsin

Canım ben kasılmalardan ve ağrılardan dolayı mecburi izne ayrıldım. raporluyum evde yatıyorum. sayfayada fazla giremiyorum. ama fırsat buldukça bakmaya çalıyorum
Geçmiş olsun canım...Bı istirahatin tadını çıkar inşallah bebişinle sağlıcakla

Canım park yatak kullanışlı deniyor ama ben ilk Zaman'lar için ahşap beşik düşünüyorum. 6-7 aya kadar kullanılıyor ama içimde kalmasın istiyorum inşallah :) Ama yine de bir yakınımdan park yatak da aldım, olur da daha uzun süre odamızda yatırmamız gerekirse diye :) Bir de Pierre cardin den büyüyen yataklı ve ileride genç odasına dönüşen bir oda takımı aldık.

aynen 2011 de 24 yasindaydim..yat gez dinlen...simdi ogluma yetisemiyorum
Evin isini yaparsam mutlu oluyorum.ilk dogum baya zor gecti.simdi.hep tedirginim..ins sorunsuz bebislerimizi.kucagimiza aliriz
Sen şimdi 30 yaşındasın o zaman.ne güzel genç anne olmuşsun.ben ilk hamileliğimde 30 yaşındaydım.şimdi 34.valla 4 yılda baya fark ediyor.

daha once dogum yapanlar bu dogum sancisi nasil geliyor anlatabilirmi .

Ağrılar sancılar düzenli aralıkta ve daha şiddetli oluyor diye okudum, elini karnına koyduğunda rahim avcunun içinde toparlanır gibi kasiliyormus.
Su geliyor, nişan denilen rahim tıkacï kahverengi veya kanlı akıntı gibi bir sıvı geliyormuş.

Ama bunlar bize 2 ay kadar uzak inşallah sakın aklına bunları getirme. Erken doğum olmasın. Lütfen kendini yorma çok. Fırsat buldukça ayağını uzat güzel şeyler düşün....
Bu haftalarda doğum yaparsak bebek küvezde kalması gerekir, maddi manevi zor bir surec bu da canım..
O yüzden diyorum ki bunu eşinle konuş. Stres olacaksa paniklese de panik lesin. Rizeliyse Rizeli o da baba olacak yani. Bu sorumluluğu paylasmali.. sonucta beraber planladiniz ve bu bebeği dünyaya getirmek istediniz değil mi ...
Bu yükü kendi üstüne alma canım... tek başına göğüslemeye kalkma..
Maddiyat evet çok önemli ama sağlık 1.sirada.
Senin iyiliğini istiyorum burnumu bilmediğim şeylere sokmak karismak istemiyorum ama kayınvaliden ve eşinle konuşursan, madem kayınvaliden de yardımcı anlayisli , onu biraz daha devreye sokup daha çok istirahat ederek erken doğum riskini en aza indirebilirsiniz..

Hakkınızda hayırlısı... seni güzel gülen yüzünle hatırlıyorum hep de öyle olsun istiyorum..

Gunaydin guzel anneler tatli ve tekmeci bebisler. Uzun zamandir uzaktan takip ediyorum sizi yazmak nasip olmadi.

Sonunda oglusumun arabasi geldi sukur bu hafta sonu da odasini soyleyecegiz geriue ufak seyler kalacak(cok da ufak degil aslinda) arabayi ekliyorum almayi dusunen varsa ben cok begendim kullanimi iyi ve fiyati da uygun. Yeni zamlar gelmeden halletmek lazim herkes zam gelecek diyor cunku.. Odamiz da bu olacak insallah. Ama halida kararsuz kaldim tajima uygun ama acik renk kirlenir mi cabuk diye dusunuyorum

Biz oğluşa park yatak aldık. Hem sallanabiliyor, hem tekerlekleri var. Teyzem dün sürpriz yapmış ilk aylar kullanması için sepet beşiklerden alıp göndermiş bize. Park yatağın içine kaliteli pamuk bir yatak alırsan 3-4 sene kullanılıyormuş. Benim park yatağı tercih etme sebebim ailelerden uzakta yaşıyoruz o yüzden seyahatimiz çok fazla oluyor. Park yatağı her yere götürebilirim yazın tatilde falanda rahat olur çocuk hep kendi yatağında yatmış olur diye aldık.

Kızlar ev tipi ana kucağı ne alacaksınız? tiny love güzel onun haricinde ficher price yağmur ormanları var büyüyünce sallanan sandalye olarak ta kullanılıyor. Pregonun yine tiny love a benzer bi modeli var karar veremedim.

Merhabalar aranıza yeni katıldım. Arasıra okuyordum ama. 2. bebeğime hamileyim, nacizane tavsiyem evde cocuga ayrı bi oda kurabilecekseniz büyüyen beşik tarzı almanız olur. Yaklaşık 3 yaşına kadar beşik pozisyonunda sonrasında da parçaları sökülerek 1,80 boyunda çocuk yatagı oluyor. Biz kızımda öyle yaptık hala da kullanıyor. Ama yatağınızın yanına ufak bi beşik çok mantıklı çok da gerekli ama kısa süreli kullanılıyor bu da çok para dökmenize gerek yok bence basit bişey yetiyo.

günaydın kızlar birşey soracağım. uyandığımdan beri kasıklarımda ağrı ile uyandım normal mi sizce adet ağrısı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…