- 16 Mart 2016
- 2.711
- 2.549
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #29.321
değişen bişi yok saat 7 de uyudum sabah altıda kalktım bir nebze iyi olmamışım bGünaydın nasılsın bugün?
hala ağrın var mı cnmgünaydın kızlar birşey soracağım. uyandığımdan beri kasıklarımda ağrı ile uyandım normal mi sizce adet ağrısı gibi
canım bende bütün gün ağrı çekiyorum uyandığım da da öyle. artık kasıklar ağrıyor bacaklar ağrıyor vücut gittikçe ağırlaşmaya başladı. benim dr um hareket halinde olan ağrılardan korkma birden ağrı girerse ciddiye al demişti.günaydın kızlar birşey soracağım. uyandığımdan beri kasıklarımda ağrı ile uyandım normal mi sizce adet ağrısı gibi
çoook güzelmiş güle güle yatsın büyüsün doğsun inşallah :)Gunaydin guzel anneler tatli ve tekmeci bebisler. Uzun zamandir uzaktan takip ediyorum sizi yazmak nasip olmadi.
Sonunda oglusumun arabasi geldi sukur bu hafta sonu da odasini soyleyecegiz geriue ufak seyler kalacak(cok da ufak degil aslinda) arabayi ekliyorum almayi dusunen varsa ben cok begendim kullanimi iyi ve fiyati da uygun. Yeni zamlar gelmeden halletmek lazim herkes zam gelecek diyor cunku.. Odamiz da bu olacak insallah. Ama halida kararsuz kaldim tajima uygun ama acik renk kirlenir mi cabuk diye dusunuyorumEki Görüntüle 1941699 Eki Görüntüle 1941698
Benimde ara ara kasık ağrım oluyor bir de baskı oluyor. Uyurken gerinme ihtiyacı hissediyorum sanırım bir anda kasıklarıma bıçak saplanmış gibi oluyor ilk 3 ay da böyle oluyordu gerinirken. Normaldir heralde hepimizde olduğuna göre...günaydın kızlar birşey soracağım. uyandığımdan beri kasıklarımda ağrı ile uyandım normal mi sizce adet ağrısı gibi
değişen bişi yok saat 7 de uyudum sabah altıda kalktım bir nebze iyi olmamışım b
Ay evet ya artık sona yaklaşıyoruz çok heyecanlı yaaaa :)) Evi dip bucak temizleticem hangi hafta yaptırsam acaba? Sonra yıkama ütüleme işlerine ne zaman başlamalı? Bir de hastane çantası ne zaman hazır olmalı? Kafamda deli sorulargünaydın kızlarrr.. günler artık geçmek bilmiyor. şubatıda atlattıkmı biişşeycik kalmıcak.
şubatın ilk haftası oğlumun odası gelicek ondna sonra zaman hızla geçer diye düşünüyorum. eşya hazırla yıka ütüle vs. çok heyecanlı
teşekkür ederim :) limonlu suyu her sabah yapıyom ama c vitamini idrarla atılıyor galiba depolanmıyor.bu halde çalışıyorum cumartesi kendi doktoruma gideceğim rapor veriyorlar mı hiç bilmiyorum ama verseler iyi olur hava soğuk vucudum kasılıyor karnım inanılmaz ağırıyorBenimde ara ara kasık ağrım oluyor bir de baskı oluyor. Uyurken gerinme ihtiyacı hissediyorum sanırım bir anda kasıklarıma bıçak saplanmış gibi oluyor ilk 3 ay da böyle oluyordu gerinirken. Normaldir heralde hepimizde olduğuna göre...
Bol limonlu ıhlamur içsen ya. Günde 2 fincan içebiliyorsun ıhlamur. Ayrıca limonlu su da yap kendine günde birkaç kere iç. Ateşine dikkat et ama yükselirse düşürmeye bak. Parol içebilirsin.
teşekkür ederim :) limonlu suyu her sabah yapıyom ama c vitamini idrarla atılıyor galiba depolanmıyor.bu halde çalışıyorum cumartesi kendi doktoruma gideceğim rapor veriyorlar mı hiç bilmiyorum ama verseler iyi olur hava soğuk vucudum kasılıyor karnım inanılmaz ağırıyor
Günaydın kızlar dün geceden beri başım dönüyor sabah zor kalktım kahvaltı hazırlayacak halim yok
Canım , geçen gün sabah uyandığımda bende de vajinamdan giren bir ağrı oldu. Bıçak girer gibi. Hatta baya korktum ama çok kısa sürdü sonra geçti.günaydın kızlar birşey soracağım. uyandığımdan beri kasıklarımda ağrı ile uyandım normal mi sizce adet ağrısı gibi
benim tansiyonum düşüyor canım bazen dün ölçtüm yine düşüktü birkaç gün sürüyor sonra düzeliyorFazlasını idrarla atıyoruz. Şu anda hastasın ve vücudunun c vitaminine ihtiyacı var. İhtiyacı olanını kullanıp fazlasını atarsın o yüzden mutlaka c vitaminini eksik etme. Öğretmen olmayanlara raporu kolay veriyorlar. Bizim burda öyle yani bana sormuştu öğretmenmisin diye.
Geçmiş olsun canım noldu yine dökülmeye başladık. Tansiyonunu ölçsen ya da ölçtürsen.
bende memurum inşallah kolay verirFazlasını idrarla atıyoruz. Şu anda hastasın ve vücudunun c vitaminine ihtiyacı var. İhtiyacı olanını kullanıp fazlasını atarsın o yüzden mutlaka c vitaminini eksik etme. Öğretmen olmayanlara raporu kolay veriyorlar. Bizim burda öyle yani bana sormuştu öğretmenmisin diye.
Geçmiş olsun canım noldu yine dökülmeye başladık. Tansiyonunu ölçsen ya da ölçtürsen.
benimde yatıp kalkerken başım dönüyor ama orta kulak iltihabından oluyor.tansiyonunu takip etmek lazım böyle durumlarda inşallah sorunsuz atlatırız hepimizbenim tansiyonum düşüyor canım bazen dün ölçtüm yine düşüktü birkaç gün sürüyor sonra düzeliyor
benim tansiyonum düşüyor canım bazen dün ölçtüm yine düşüktü birkaç gün sürüyor sonra düzeliyor
bende memurum inşallah kolay verirağrım var napim zorla kendimi ayakta tutamam sanırım ben 32. haftada ayrılacağım izne bu kışta çok zorlanıyorum doğumdan sonra ücretsiz izin alırım
aynen ya bebişimden nasıl ayrılayım iki üç aylık ken dişlerinin çıkması yürümesi bunları görmek isterim öteki türlü akşam eve gidiyorsun bugun ilk adımını attı bugün dişi çıktı diyecekler ben annesi bunları o an yaşayamayacağımAman dikkat et evde düşersin falan Allah korusun.
Verirler problem olmaz. Ben 37'ye kadar dayanıcam valla bir problem olmazsa. Bende çıkıcam ücretsiz izine bırakamam minnacık bebişi valla
hala ağrın var mı cnm
ağrılar hepimizin sıkıntısı galiba. sağlıkla kucağımıza alsaydık hayırlısıyla bebişleri.çalışınca herhalde insan daha cok etkileniyor. akşam rüyamda suyum geldiğini görüyordum. o bile beni korkuttu. cumartesi doktora gideceğim.günaydın kızlarrr.. günler artık geçmek bilmiyor. şubatıda atlattıkmı biişşeycik kalmıcak.
şubatın ilk haftası oğlumun odası gelicek ondna sonra zaman hızla geçer diye düşünüyorum. eşya hazırla yıka ütüle vs. çok heyecanlı
canım bende bütün gün ağrı çekiyorum uyandığım da da öyle. artık kasıklar ağrıyor bacaklar ağrıyor vücut gittikçe ağırlaşmaya başladı. benim dr um hareket halinde olan ağrılardan korkma birden ağrı girerse ciddiye al demişti.
kahvaltı yapıp kaynanama gitmeyi düşünüyorum korkuyorum bende bişey olacak diye tansiyonum düştümü şekerli su içerdim geçerdi ama bebepe zarar verir diye içmiyorumAman dikkat et evde düşersin falan Allah korusun.
Verirler problem olmaz. Ben 37'ye kadar dayanıcam valla bir problem olmazsa. Bende çıkıcam ücretsiz izine bırakamam minnacık bebişi valla
bende memurum inşallah kolay verirağrım var napim zorla kendimi ayakta tutamam sanırım ben 32. haftada ayrılacağım izne bu kışta çok zorlanıyorum doğumdan sonra ücretsiz izin alırım
Takip ediyorum düzenli ölçüyorum pazartesi kontrolum var bakalım doktor ne diyecek orta kulak iltihapı aklıma gelmedi hiç benim acaba ondan mı dönüyor başımbenimde yatıp kalkerken başım dönüyor ama orta kulak iltihabından oluyor.tansiyonunu takip etmek lazım böyle durumlarda inşallah sorunsuz atlatırız hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?