2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
bende memurum inşallah kolay verir ağrım var napim zorla kendimi ayakta tutamam sanırım ben 32. haftada ayrılacağım izne bu kışta çok zorlanıyorum doğumdan sonra ücretsiz izin alırım

bende memurum bizim insan kaynaklarına sordum su rapor işini 32+0 almak en iyisiymiş gün kaybı yaşamamak için.Bende 35 kadar istiyorum ama agrılar ve halimizin verirse birde evde tekim oyle annem felan yok

bende memurum bizim insan kaynaklarına sordum su rapor işini 32+0 almak en iyisiymiş gün kaybı yaşamamak için.Bende 35 kadar istiyorum ama agrılar ve halimizin verirse birde evde tekim oyle annem felan yok
ben sadece önümüzdeki hafta dinlenmek için bir kaç günlük alayım diyorum 32. haftada nolur hiç bilmiyorum o kadar yoruldum ki insan kaynakları dedinde sende milli eğitimde olabilir misin :)

Takip ediyorum düzenli ölçüyorum pazartesi kontrolum var bakalım doktor ne diyecek orta kulak iltihapı aklıma gelmedi hiç benim acaba ondan mı dönüyor başım
bazen sebep bulamıyorlar bende baş dönmemin nasıl olduğunu anlattım doktor kbb ye yollamıştı orta kulaktan kaynaklı demişti.yatağa uzanıp sağa yada sola yattım mı tüm dünya kayıyor yada kalkarken

ben sadece önümüzdeki hafta dinlenmek için bir kaç günlük alayım diyorum 32. haftada nolur hiç bilmiyorum o kadar yoruldum ki insan kaynakları dedinde sende milli eğitimde olabilir misin :)
Dinlenmek için 32 önce alabildiğin kadar al demişti bana sonrası analık izninden gidiyor. Bende haftaya rapor alıp alışveriş yapayım diyorum. Daha hiç birşey almadım. Benim belediye keşke MEB olsaydı

Reactions: mnt
Ben sırt üstü yatsamda dönüyor dünden beri otururken kalkarken pazartesi gittiğimde sorim doktoruma ilaç verdilermi peki

Ben de o yüzden çıkıcam ücretsize işte ilklerini yaşayayım diye :) Allah hayırlısını yaşatsın hepimize

kahvaltı yapıp kaynanama gitmeyi düşünüyorum korkuyorum bende bişey olacak diye tansiyonum düştümü şekerli su içerdim geçerdi ama bebepe zarar verir diye içmiyorum
Giderken dikkat et. Çok kötü olursan şekerli suyu içersin geçiriyorsa. Ama bekle bakalım biraz daha.

Ben sırt üstü yatsamda dönüyor dünden beri otururken kalkarken pazartesi gittiğimde sorim doktoruma ilaç verdilermi peki
ben daha önceden gitmiştim şimdi aynı şey oluyor diye orta kulak olduğunu düşünüyorum doktora gidemedim henüz ama sebep bulamazlarsa baktır derim sırt üstüde yatsam aynı ama dönüyor çok uzun sürmüyor 1 dk ya sürüyor ya sürmüyor

Kapının önünden taksiye binip evin önünde inmeyi düşünüyorum yürümem asla çok kötü olursam içecem Allah korusun düşerim daha beter olur

Dinlenmek için 32 önce alabildiğin kadar al demişti bana sonrası analık izninden gidiyor. Bende haftaya rapor alıp alışveriş yapayım diyorum. Daha hiç birşey almadım. Benim belediye keşke MEB olsaydı
ben haftasonu şansımı deneyim inşallah alabilirim meb de iyi bir kurum değil tercih ettiğime bin pişmanım

inşallah evlatlarımızı iyi şekilde yetiştirmek için bol vaktimiz olur.

benşmde aynı ama tansiyonumu ölçüyorum düşük çıkıyor ben o yüzden tansiyon diye düşünüyordum söylediğin iyi oldu sağol

32 haftada çıkcaksan izne az kalmış yok çıkmıyacaksan allah yardım etsin.benim bu hafta okul tatile giriyor.15 gün evdeyim.döndüğümdede sadece 1 hafta çalışacağım.
duruma bakacağım eğer gelebilecek gibi olursam gelirim çok rahatsız olursam 32. haftada ayrılırım sonrasında 2 yıl ücretsiz izin almayı planlıyorum zaten bebekle ilgilenecek kimsem yok istanbulda.. 15 gün dinlenirsin diyeceğim ama senin evde bir kızın daha var bizlerden daha zor işin Allah seninde yardımcın olsun..

Kızlar 2 gün önce göbegimin alt kısmında kırmızılıklar fark ettim. Çatlak değildir dedim. Ama dün detaylı olarak baktığımda çatlak başlanğıcı olduğunu anladım. Lierac kremi her gün düzenli kullandım. Arada yağda sürdüm ama hiç fayda etmemiş. Çatır çatır çatlayacağım sanırım. Moralim bozuldu .

sen yine iyisin ben baştan beri çatlıyorum iller haritasına döndü karnım

onlar bebişten hatıra annesi :) ben çatlakların sürdüğün kremle yağla ilgisinin olmadığını okumuştum genetikmiş daha çok çatlayacaksa ne yaparsan yap çatlarmış ondam takma kafana fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…