2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Olmaz mı iş eş çocuk hepsi stres kaynağı
Uzan biraz tv yi aç kafanı dağıtacak bir şeyler izle iyi geliyor
Bebis etkilenmistir diye uzuldum bir de esim baya kirgin gibi hakim olamadim kendime esim de benle bildigim bir konuda inatlasinca cildirdim

Kızlar bugün şeker yükleme yapıldı aç karnına 75 ml glikoz 20 dakika sonra gözüm karardı bayılıyodum nerdeyse acilde biraz uzandım düzeldim çok şükür ama çok korktum gerçekten

Arkadaslar az once esimle tartistim ve asiri sinirlendim bagirdim karnimda hafif agri var gaz falan de olabilir... sizce normal mi oluyor mu sizde sinirlernize hakim olamamak???
Hep hormonal sinirler. sakinleş uzan biraz arada ağlamak geliyo içimden mesela

Hep hormonal sinirler. sakinleş uzan biraz arada ağlamak geliyo içimden mesela
Tamamdir cnm saol uzandim ve sicak bir dus yaptim karnimi iyice kremleyip oksadim ve bebegimle konustum.. esimle de aramiz yumusadi... rahatladim biraz ama kendimi kotu hissettim..

Kızlar sırt üstü yatınca hatta koltukta yarım uzanır şekilde otursam bile sanki biri boğazımı sıkmış gibi darlanıyorum.hadi yatarken anladımda yarım otururken bile kötü olmam normal mi?kızımda hiç böyle olmuyordum.sizde oluyor mu?

kizlar tavsiyeleriniz icin teşekkürler. dun esime sol omzuma kremlı masaj yaptirdim. daha cok sag tarafa yattim şükür ki sabaha pek agrim kalmamış. hep sola da yatilmiyor

bende de oluyor çok yediğim zamanlar falan. kac kg aldın canım?

Teşekkür ederim.darısı başınıza inşallah.32 ye az kaldı hepimizin.tabi daha fazla çalışmayacaksan
35 sağlığım el verirse çalışmayı sonrasında bebeğimle geçirmeyi düşünüyorum ama gittikçe zorluyor beni bebiş inşallah 35 e kadar çalışırım.
Canım benimki bu
fotoğraf için teşekkürler

Günaydın kızlar.haftanın son günü 15 günlük tatilim başlıyor şükür:)bütün öğretmen arkadaşlarımın gözüaydın.

Tüm öğretmen annelerin de gözüaydin. .. dinlenin mis gibi .. ek derslerin , nöbetçi günlerin acısını çıkartın fazlasıyla hakkınız. ..

bende de oluyor çok yediğim zamanlar falan. kac kg aldın canım?
11 kg aldım.58 le başladım.69 kiloyum şuanda.
35 sağlığım el verirse çalışmayı sonrasında bebeğimle geçirmeyi düşünüyorum ama gittikçe zorluyor beni bebiş inşallah 35 e kadar çalışırım.
fotoğraf için teşekkürler
Allah yardımcın olsun o zaman
Tüm öğretmen annelerin de gözüaydin. .. dinlenin mis gibi .. ek derslerin , nöbetçi günlerin acısını çıkartın fazlasıyla hakkınız. ..
Sağol canım.vallahi okuma yazma telaşıyla çok zor bir dönem oldu ama bitti şükür.

11 kg aldım.58 le başladım.69 kiloyum şuanda.

Allah yardımcın olsun o zaman

Sağol canım.vallahi okuma yazma telaşıyla çok zor bir dönem oldu ama bitti şükür.
ben de 58 le başladım. şu an 66 yim hedef 70 le final yapmak ama daha 10 hafta var daha fazla alicam sanirim

ben de 58 le başladım. şu an 66 yim hedef 70 le final yapmak ama daha 10 hafta var daha fazla alicam sanirim
Ben ilk hamileliğimde 22 kiloyla kapattım.ödemde olduğu için balon gibi şişmiştim.bu sefer 15 kiloya falan razıyım.izne çıkınca evde yiyip içip fazlasını almazsam tabi.

kızlar aranızda yüksek tansiyonu olan var mı? bugün doktor ölçtü 13/9 yüksek dedi idrarda protein de pozitif çıktı. çok korktum. ne yapmak ya da yapmamak gerek?

Günaydin.....bende aynen.Ķızım uyurken bende kendimi zorla yatiyorum dinleneyim diye ama uyku gelmiyoooo

günaydın kızlar sabah Şerif'leriniz hayrolsun. Bölük pörçük uyku oluyor. Bugün bebeğimi görümcem inşallah.onu görmek çok mutlu ediyor beni o zman herşeyi unutuyor galiba

al benden de o kadar canim. Sanki maraton kosuyo gibi oluyorum zor nefes aliyorum.

Bir de iki gundur bi bas agrisi cekiyorum sorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…