2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
bu durumu ben doktoruma sordum sağına soluna sırt üstü yat dedi biz çok kilolu bayanları ileri ki haftalarda uyarabiliyoruz soluna yatmaya dikkat et diye ama onları bile doğuma yakın dedi zaten sürekli aynı tarafa yattığında ağrı yapıyor kemiklere ben şahsen sürekli dönüyorum

evet sürekli dönmek zorunda kalıyoruz ama sağ tarafı uyku pozisyonu benim için düşün bu yaşa kadar sağa yat şimdi sol zorluyor.rabbim son aylarımızıda hayırlısı ile geçirmeyi nasip etsin :)

canım görümcem almış ondan geçen rahatsızlandı bebeği diş çıkarıyor 12 aylık onunla ölçerken tam alnının ortasına denk getirip biras orda tutman gerekiyor ama bebek kafasını çeviriyor durmuyor hiç ölçemedi bende normal ateş ölçer vardı onunla ölçtük sonra makattan en iyi sonuç veriyormuş ... aklında olsun braun temassız uyku anındayken baya kullanışlı ama çocuk hareketliyse uyanıkken zor gibi...

hoşbuldum canım :)

Ben senin gibi düşünüyorum bütçen varsa alıp koyacaksın elinin altında olsun sonra alınır denen şeyler genelde zor alınıyor ertelenip duruyor

Bi de ertelediğin şey aniden lazım olunca çok araştırmıyorsun o anda hemen ne olsa alıyorsun.

Günaydın kızlar.haftanın son günü 15 günlük tatilim başlıyor şükür:)bütün öğretmen arkadaşlarımın gözüaydın.

Oh ne güzel iyi tatiller :))

Çocuk hareketliyse hepsini kullanmak zor. O anda en kolayı klasik makat ölçümü yapmak. En azından bacakları sabitlersin zorla ölçersin. Kardeşimin ateşini az mı ölçtüm ben öyle :)))

canım ben dr uma sordum sola yatmak tabiki daha iyi ama nasıl rahat ediyorsan dedi çokta önemsemedi. internette okudum diyor ki en azından dinlenir bilinç açıkken solunuza yatın. uyku halinde zaten kendimizde olmayabiliyoruz. bazen sırt üstü buluyorum kendimi oda zaten hemen dönünce ağrım oluyor. vücut tepki veriyor sakıncalı hareketlere. o yuzden çokta kasma kendini dinlenmen uyumanda lazım sonuçta.

Reactions: mnt
zezeozge ben Braun kulaktan ölçer olarak aldım doktorun tavsiyesi üzerine.
Braun ateş ölçer ankarada birçok hastanenin acil servisinde kullanılan bi cihaz. Yedek kulaklıkları belli aralıklarla değiştirmeniz gerekiyo. Bence de kullanışlı, ama kızılötesi konusunda fikrim yok onlar da işe yarıyor sanırım. Tek bildiğim diğer koltuk altı termometrelerin bebeklerde cok zor kullanıldığı ve rahat ölçüm yapılamadığı

temassız alacağım en kullanışlı o galiba braun bende hastanede görmüştüm. fiyat olarak uygun almak için biraz bakayım şimdiden

Canım temassız alma. Ben Beurer marka aldım. 150 TL'de para verdim . Evde kendim de denedim. Sürekli yanlış ölçüyor. DR.da kulaktan ölçüleni tavsiye ediyor. En doğrusu oymuş. Zaten hastanede de o şekilde ölçüyorlar.

Ya kızlar bizim iş yerinde wc de klozet yok Her girdiğimde zorlanıyorum ve artık wc ye gitme sıklığım iyice arttı. Çocuğu sıkıştırıyormuş gibi hissediyorum

Reactions: mnt
Ya kızlar bizim iş yerinde wc de klozet yok Her girdiğimde zorlanıyorum ve artık wc ye gitme sıklığım iyice arttı. Çocuğu sıkıştırıyormuş gibi hissediyorum
bence alaturka daha sağlıklı bebeğin için senin için ve böbreklerin için :) bebeğede zararı olmaz canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…