- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
- 358
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #29.521
İster istemez baskı oluyor :))kıyamam yaaa :) baskı hissediyomusun peki çok fazla?
bence alaturka daha sağlıklı bebeğin için senin için ve böbreklerin için :) bebeğede zararı olmaz canım :)
İster istemez baskı oluyor :))
Daha sağlıklı olduğunu biliyorumda ne bileyim çocuk içerde şekilden şekile giriyordur sıkışıyordur heralde diye düşündüm. Topu topu 5-6 saniyede işimi hallediyorum ama ne bileyim :))
Biliyorum da işte ana yüreği dayanmıyorha ha canım o kesesinin içinde güvendedir zaten iki büklüm duruyorlar orada alan daraldıkça :) bişicik olmaz :)
:) o rahatta annesi :) ya benim bebiş çok aşağıdan vuruyor senin göbeğe yakın mı tekmeleri :)Biliyorum da işte ana yüreği dayanmıyor
Bugün bende gittim sağlık ocağına kızım kalp atışlarını dinledim özlemiştim kızımı sesini duydum :) medicanayı bende duymuştum sağolsun eşim saormadan almış ama inceledim denedikte hoşuma gitti dediğin gibi gerek kalmasın hiç inşAllahMerhaba kizlar:)bugun saglik ocagi cagirdi beni gebe izlemim vardi not ettiler bide kalbini dinledik:) disardaki islerimizi dr hallettik.cupcake icin malzeme aldim birkac da susleme icin tuhafiyeden seyler aldim dondum disarda dondum:)
Kizima da 20 lik kornet kutu aldim lokum falan koyarim abla oldum diye etiket bastirmayi düsünüyorum.Uygun etiket bastirmayi dusunen var mi anlastiginiz bi yer?instagramdan 50 adet 15 tlye buldum.
Ateş ölcer cok gerekli ama hangisi dogrusu derseniz duruma göre degisiyor arkadaşlarim.tibbi olarak en dogru sonuc veren makat ölçumü sonra koltukalti,kulak ve son olarak alindan ölcendir.Ancak cocugun durumu olcebilme yetenegi sartlara gore degisiyor bebekken ayri cocukken ayri durup durmamsi sakin olmasi falan...zaten makat ölcümündeki ates derecesi ile kulak ve alindaki derece 1 2 fark oynuyor doktorlar da ona göre anlatir size hangisi ateş sayılır sayılmaz diye merak etmeyin:)
Ben bimden kulaktan atesolcer almistim 3 yildir onu kullaniyorum memmnum zaten cocugunuzun atesi olup olmadigini anliyorsunuz belli bisiden sonra ah ah kres zamanlari sagolsun:) yeri geldi koltuk alti da kullandim.bunu zaten tansiyon aleti gibi dusunun otomatikler hayati kolaylastiriyo ama en dogru sonuc eski olanlar yabenim eniste doktor ve bircok doktor yakinim medicana nin temassizda iyi oldugunu soylediler ve hediye aldilar.Almayanlara tavsiye edebilirim.Alanlara güle güle kullansin mi desem bilmem insallah saglikla olsunlar cok gerek kalmasin:)
Alaturka tuvalet kullandığım zaman bende senin gibi hissediyorum sanki bebişe bişey olacak gibi geliyorYa kızlar bizim iş yerinde wc de klozet yokHer girdiğimde zorlanıyorum ve artık wc ye gitme sıklığım iyice arttı. Çocuğu sıkıştırıyormuş gibi hissediyorum
:) o rahatta annesi :) ya benim bebiş çok aşağıdan vuruyor senin göbeğe yakın mı tekmeleri :)
Merhaba kizlar:)bugun saglik ocagi cagirdi beni gebe izlemim vardi not ettiler bide kalbini dinledik:) disardaki islerimizi dr hallettik.cupcake icin malzeme aldim birkac da susleme icin tuhafiyeden seyler aldim dondum disarda dondum:)
Kizima da 20 lik kornet kutu aldim lokum falan koyarim abla oldum diye etiket bastirmayi düsünüyorum.Uygun etiket bastirmayi dusunen var mi anlastiginiz bi yer?instagramdan 50 adet 15 tlye buldum.
Ateş ölcer cok gerekli ama hangisi dogrusu derseniz duruma göre degisiyor arkadaşlarim.tibbi olarak en dogru sonuc veren makat ölçumü sonra koltukalti,kulak ve son olarak alindan ölcendir.Ancak cocugun durumu olcebilme yetenegi sartlara gore degisiyor bebekken ayri cocukken ayri durup durmamsi sakin olmasi falan...zaten makat ölcümündeki ates derecesi ile kulak ve alindaki derece 1 2 fark oynuyor doktorlar da ona göre anlatir size hangisi ateş sayılır sayılmaz diye merak etmeyin:)
Ben bimden kulaktan atesolcer almistim 3 yildir onu kullaniyorum memmnum zaten cocugunuzun atesi olup olmadigini anliyorsunuz belli bisiden sonra ah ah kres zamanlari sagolsun:) yeri geldi koltuk alti da kullandim.bunu zaten tansiyon aleti gibi dusunun otomatikler hayati kolaylastiriyo ama en dogru sonuc eski olanlar yabenim eniste doktor ve bircok doktor yakinim medicana nin temassizda iyi oldugunu soylediler ve hediye aldilar.Almayanlara tavsiye edebilirim.Alanlara güle güle kullansin mi desem bilmem insallah saglikla olsunlar cok gerek kalmasin:)
mnt simarik83 ayyy canimm klozet yok muuu?ya eskiden klozetten nefret ederdim hic girmezdim.Ama anne olduktan sonra cok degistim hele hamileyken hayatta giremiyorum alaturkaya yaaaa.cati kemigim zaten ayrik durumda orda cat diye catlarim benn.disarda sirf onun icin bile tuvalete girmiyorum.klozet icinde hijyenik örtü tasiyorum
Alaturka tuvalet kullandığım zaman bende senin gibi hissediyorum sanki bebişe bişey olacak gibi geliyor
Ne güzel hassas bir eş:) teknolojik ihtiyaclar babadan:)arkadaslarim onunla biberon sicakligini bile ölcüyorlardiBugün bende gittim sağlık ocağına kızım kalp atışlarını dinledim özlemiştim kızımı sesini duydum :) medicanayı bende duymuştum sağolsun eşim saormadan almış ama inceledim denedikte hoşuma gitti dediğin gibi gerek kalmasın hiç inşAllah
Artık öyle yaoacaksın çalışmıyorum evdeyim diye üzülüyordum hamile kaldıktan sonra iyi ki çalışmıyorum dedimAy valla değişik pozisyonlar denicem bakalım en uygununu bulucam artık napim :)))
Tamam bi bakayim canim sağol:)Şimdi iş yerinde otururken genelde göbek altından fıkırdıyor. Ama arada uçan tekmelerde oluyor yukarılardan :))
Beni telefonla aradı hemşirem çalışıyorsun ve düzenli hastane kontrolüne gittiğin için yormak istemiyorum bir sıkıntı var mı dedi, kilomu sordu, tansiyonuna baktırdıysan söyle dedi. Telefonda hallettik dün :)) Medicana ateş ölçeri övdünüz burda baya ondan alıcam sanırım :))
BU arada etiketler için şu siteye bir bakarmısın http://www. tasarimsensin. com/ 24 tanesi 5tl diyor
Ne güzel hassas bir eş:) teknolojik ihtiyaclar babadan:)arkadaslarim onunla biberon sicakligini bile ölcüyorlardi
ah iyi bari bende de öyle dedim kafası bir yere mi sıkıştı naptıŞimdi iş yerinde otururken genelde göbek altından fıkırdıyor. Ama arada uçan tekmelerde oluyor yukarılardan :))
Beni telefonla aradı hemşirem çalışıyorsun ve düzenli hastane kontrolüne gittiğin için yormak istemiyorum bir sıkıntı var mı dedi, kilomu sordu, tansiyonuna baktırdıysan söyle dedi. Telefonda hallettik dün :)) Medicana ateş ölçeri övdünüz burda baya ondan alıcam sanırım :))
BU arada etiketler için şu siteye bir bakarmısın http://www. tasarimsensin. com/ 24 tanesi 5tl diyor
Ayy pardon ya medicana yazmisim bende gözüme öyle geldi sordum tekrardan arkadasa mesitaş mis doktorlarin aldiklariKızlar ateş ölçerin markası medicana değil medisana sanırım dimi?
benim aklımda da medicana diye kalmış sanırım medicaldan çağrışım yaptım biranAyy pardon ya medicana yazmisim bende gözüme öyle geldi sordum tekrardan arkadasa mesitaş mis doktorlarin aldiklari
Olmaz mı iş eş çocuk hepsi stres kaynağıArkadaslar az once esimle tartistim ve asiri sinirlendim bagirdim karnimda hafif agri var gaz falan de olabilir... sizce normal mi oluyor mu sizde sinirlernize hakim olamamak???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?