2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Günaydın tatlı anneler hergün erken yatacam diyip gece on ikide yatan sonra sabah onda uyanınca pişman olan varmı benim gibi

Ne onikisi 1 den 2 den önce uyumuyorum ben Tam yatıp uyuyorum bir saat sonra hoop tuvalete Sonra sabah kalk kalkabilirsen

Ayy pardon ya medicana yazmisim bende gözüme öyle geldi sordum tekrardan arkadasa mesitaş mis doktorlarin aldiklari

Canım benimki bu

Kızlar teşekkür ederim bugün alışverişe çıkacağız bakıcam dediklerinize.

Kayınvalidelere geldik bütğn gece yatamadım ya heryerim ağrıyor valla. Bir sürü yastık falan koyduk heryerime ama rahat edemedim. Doğumdan önce ziyarete gelelim dedik ama pişman oldum valla. Alışveriş içinde gelmemiz gerekiyordu gerçi... sağ salim dönersem evime iyi. Kalkalı 2 saat oldu ama hala basen kısımlarım ağrıyor.

Yatağını felan değiştirmen etkilemiş olmadın seni birde. Bugün doktora sordum bütün ağrılar için normal diyor bebeğin büyütüyor.

Kızlar çok afdersiniz 3 gundur kabizdim. Bugün çok zorlandim ve vajinayi silince kan geldi yaklaşık bir saat önce ama ondan sinra gelmedi. Bebeğim de sükûr hareketli ama çok korktum.endise etmeli miyim acaba . moralim çok bozuldu

Vajinadan değil de makattan gelmiş olmasın canım iyice dikkat ettin mi?
Kabız olunca benim makattan az bir şey kan geliyor hemoroid oldu bende

Vajinadan değil de makattan gelmiş olmasın canım iyice dikkat ettin mi?
Kabız olunca benim makattan az bir şey kan geliyor hemoroid oldu bende
Aslında ilk başta emin olamadım ama makat kanamadi canım afedersin orayı da silince dikkat ettim. İnşallah yaniliyorumdur. Tekrar gelmedi ama gelirse doktora giderim kesin

Bende de oluyor canım nefes almakta zorlanıyorum soluk soluğa kalıyorum en rahat sağa ve sola yattığım zamanlar ondada sürekli dönüyorum tabi kalçam ve kaburgalarım

Birde sorsa alırken genelde şunu aldım kargo gelecek diyor kendisi ama yinede düşünmesi hoşuma gidiyor tabii geçen gün bana lohusa takımı bile bakmış dedim bırak onada ben bakim artık
Eşin çok ince canım maşallah.. biz bugün lohusa takımı baktık fikrini soruyorum hepsi birbirine benziyor süslü süslü diyor

Aslında ilk başta emin olamadım ama makat kanamadi canım afedersin orayı da silince dikkat ettim. İnşallah yaniliyorumdur. Tekrar gelmedi ama gelirse doktora giderim kesin

İhmal etme derim canım eğer kan makattan gelmediyse. Allah korusun inşallah bir sorun yoktur.

Bu saatten sonra bize evimizden başka yerde rahat yok

Geçmiş olsun canım takip et bakalım tekrarlamamaz inşAllah

Kizlar bugun bebesin yatagini siparis verdim kampanyadan yararlanarak bebek 2 yasina kadar kullanir. ilk tulumlari pijama setini falan de aldim... yavas yavas basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…