2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
nereye gecti bilmiyorum canim mesaj attim geri donmesini bekliyorum. Yani aynibozelliklerde doktr bulmak zor olacak
İyi düşün iyi olsun facede okudum geçen gün kadının doğum zamanı doktoru hastane değiştirmiş başka doktora gitmiş keşke baştan dopumu yapan doktora gitseydim diye yazmış hakkında hayırlısı olsun inşAllah

insallah benim de oyle olur canim ya. O kadar zamandan sonra degisim zor geldi bana sudan cikmis baliga dondum ogrenince. Insallah hayirlisiyla kucagimiza aliriz bebislerimizi

İnşAllah devam edebilirsin doktoruna senin için hayırlısı olsun bebişler sağlıkla gelsin önemli olan bu

amin canim insallah :)

Bnm doktorum 39.haftamda hacca gitmişti dpktorsuz kalmıştı birine yönlendirdi ikincide doğumu yaptı ama iyiki o olmuş her şerde vardır bi hayır hiç moralini bozma
off nasil strese girmissindir son anda olmus neredeyse ama iyi olmus. Dedigin gibi her seyde bi hayir vardir bakalim ne olacak. Hayirlisyla kucagimiza alalim bebislwrimizi de.

Günaydın kızlar herkes uyuyordur inşallah tatlı tatlı ağrısız .
Kizlar moralim bozuldu ya. Doktorum hastaneden ayrilmis simdi bu saatten sonra nasil doktor bulcam
.
Doktorun yakındır ve döner inşallah bu kadar zman alıştıktan sonra zor olur. Hastanede başka doktor araştırdın mı peki kalanlardan

Bu saatten sonra bize evimizden başka yerde rahat yok

Aynen öyle valla

Canom geçtimi ağrıların aldın mı kuzuya ciciler @sımarık83

Eksik kalan herşeyi aldım dün çok şükür. Tek tük benim eksikler var emzirmeatleti sütyeni falan onları alcam. Yarın detaylı aldıklarımı yazarım. İndirimli aldım çoğu şeyi. Ateşölçeri weevel aldık temassız 110 tl ye düşmüştü. Hem kulak hem alından ölçen nuk marka vardı tavsiye etmediler yanlış ölçüm yapıyormuş. O şikayetle geri dönen çok müşteri olmuş. Sırf kulak ölçümlü olanı hiç tavsiye etmediler kullanımı çok zormuş. Temassız en kullanışlısıymış braun ya da weewell dediler. Braun 240 tl idi indirim yoktu. Bizim aldığımız 190 dan 110 a düşmüştü. Ayrıca mama,süt,su sıcaklığını falanda ölçüyor. Telsizi de weevell aldık. 199 tl ye. Hem prizli hem pilli kullanılıyo bebek yanındaki. Titreşim özelliği var. Çocuk hareket ettiğinde ya da ağladığında titriyo anne yanındaki cihaz. Bu da anne uyuyakalmış olur duymaz falan diye işe yarayan bi özellikmiş. Ayrıca çocuk ağladığında sen de yanındaki cihazdan konuşup çocuğun yanına gidene kadar sakinleştirebiliyosun. Daha bir sürü şey aldımda yarın fiyatlarıyla yazarım :))

Güle güle sağlıkla kullansın inşAllah telsiz için sağol canım fikir oldu banada bende bekim bir aynı telsize madem kullanışlı seni ne güzel aydınlatmışlar bizim burda mağaza gir bakmıyorlar bile ister al ister alma modundalar

Bende dün ikinci kez havuzlu hana gittim ilk gittiğimde cuma günüydü ve erken gitmiştik cumartesi o kadar kalabalık ki arabaya zor park yeri bulduk otoparktan çıkarkende tam 2 buçuk saat bekledik o kadar trafik vardı ki kesinlikle cumartesi gitmeyin haftaiçi gidin 2 gecelik aldım biri sabahlıklı takım 1 pijama takımı bebek için kapı süsü ve lohusa tacı

Günaydın tatlı anneler hergün erken yatacam diyip gece on ikide yatan sonra sabah onda uyanınca pişman olan varmı benim gibi
Ben beeennnn12'de yatıyorsan yine iyi. Ben aylardır böyle yaşıyorum. Hem ne kadar geç yatsam da gece en az 3-4 kere uyanıp amaçsızca oturuyorum yada yatakta dön baba dön oluyorum bu uyku düzeni inşallah zarar vermiyordur bebişime diye dua edip bir de hayırlarla dünyaya gelirse de mi uyku düzeni böyle olacak diye çok merak ediyorum

En korktuğum şey uyku düzeninin aynen böyle olması olursa vay halimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…