2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Evet hatta içi gitmek lazım oralara...
Hepsini güzel günlerde saglikla kullan canım.. Ben de 1 gecelik sabahlık takımı aldım havuzlu handan. Dışardan da daha uygundur fiyatı...

Yaa eşimde kalk gidelim havuzluhana dedi ben sonra gidelim dedim.. Aklımda olsun hafta içi gidiyim

Aynı şey benim başıma geldi. Çok moralim bozulmuştu. Ben iki doktora gidiyordum şimdi diğerine devam ediyorum napim. Ama aklım hala ilk doktorumda..

evet canim senin oyle yazdigini hatirliyorum. En azindan takip ettigin baska doktorun da varmis iyi olmus yoksa benim gibi kalirdin ortada

gunaydin canim. Hastanede 2 tane kadin dogumcu var su anda kapisinin onu dolu oluyordu onlarin genelde. Yarin hastaneye gidip doktorlarla goruseyim diyorum. Numarasini veren, doguma kendi giren hangisi olacaksa ona gideyim diyorum bakalim nasil olcak. Esim de ayni hastaneye devam edelim diyo bilgiler otda kayitli doktorlar gorebilir diyo bakalim nasil olcak

Selam kizlar yavastan alisverise basladim fakat tam olarak ne lazim bilmiyorum bir yardimci olup yeni dogan bir erkek bebegin neye ihtiyaci oldugunu yazarsaniz liste halinde bende alabilirim...

Dun bizde oraya gtmistk hastane cikisini aldik,bnde pijama alicktm yeni modeller gelickmis die vazcaydmnekdra aldiniz pijama takimlarini

Canım aldıklarının resimlerini atar mısın bizede fikir olur :) kapı süsünü ne kadara aldın

Alışverişini tamamlayanlar aldıklarınj yazarsa çok iyi olur kızlar bizede fikir olur ay sonu başlayacağım bende

kızlar benim ki de oğlan zaten ihtiyaçlar aynı oluyor .
BENIM ALDIKLARIM:
*1 Adet hastane çıkışı onlu
*2adet hastane çıkışı besli
*5 Adet yelek biri kalın dördü penye
*1 Adet penye battaniye
*1 Adet havlu
*5 Adet pijama takımı ayaklı olanlardan
*3 Adet tulum ince baharlik
*5 Adet uzun kollu zibin
*5 Adet sıfır kollu zibin
*3 Adet atlet ve kilot
*20 Adet ağız mendili
*10 Adet çorap
*7 Adet önlük
*biberon seti ;içinde biberon,su şişesi ,emzigi , emzik kutusu, disligi ve onlugu var
*sac tarağı
*tırnak makası
*ana kucaği
*bebek elbise dolabı
*bebek ihtiyaç çantası yani kol çantamız
*kapı süsü
*2 adet anne pijama takımı biri önden düğmeli biri düğmesiz.önden düğmeli emzirirken rahat olur
*beşiği oyun parkli olandan bu hafta ici alicam galiba.

Ha bu arada kızlar aldığınız kıyafetlerin yüzde yüz pamuk olmasına dikkat edin. sağlığı açısından önemli. elbise dolabi sipariste su an subatta gelecek geldikten sonra bütün kıyafetlerini yıkayıp utuleyip elbise dolabini da sildikten sonra yerlestirecem. bebeğim için ayrı kirli sepeti almamız lazım sonuçta bizim kiyafetlerimizle yikanmayacak. yine ki camasir makinamda da çocuk kıyafeti programı var.

Camasir teli de alman lazim icerde ayri sermek icin onun kiyafetleri balkona serme toz falan olur... birde ayri deterjan ve yumusatici ozel bebekler icin

Hayırlı olsun canım güle güle giysin inşallah bebeğin. Bende alışverişe baslicam . Daha çok 0-3 ay mi 3-6 ay mi aldın acaba . 0-3 ay zibinlar takımlar tıklayınca biraz da kuculuyor ve çok az bi sure giyiliyor dediler .kararsız kaldım bende

Evet hatta içi gitmek lazım oralara...
Hepsini güzel günlerde saglikla kullan canım.. Ben de 1 gecelik sabahlık takımı aldım havuzlu handan. Dışardan da daha uygundur fiyatı...
Kesinlikle canım biz o tarafta kahvaltı yapıp alışverişimizi yaparız dedik ama eminönüne girince şok olduk fiyatları evet dışarıya göre çok uygun ben kapı süsümü mesela 55 e yaptırdım dışarda 100 demişlerdi sabahlıklı takımım 120 tl ayrıca bir gecelik ve pijama takımı da 100 tl

Eklentiler

• IMG_8877.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG_8878.webp
    14 KB · Görüntüleme: 95
Pijama takımları nasıl canım . Önden düğmeli mi yani emzirmek için uygun mu
Evet ben özellikle emzirmeye uygun olsun diye düğmeli olanları tercih ettim 3'ü de öyle göğüslerin sağında ve solunda düğmeleri var.. kullanışlı olmaları çok önemli yoksa çok sıkıntılı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…