2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Hayirli aksâmlr hanimlar:) alisveris yapanlar güle güle kullansinlar insallah cok güzeller:) bizim buralarda bebek yerleri daha da pahali oluyor.enniyisi kendinin yapmasi oluyor süslemelerde.
Benim oğluş cok acitmaya basladi arkadaşlar ya.kizimda bu kadar olmazdi diye hatirliyorum kaburgama vururdu ittirirdi sadece.bu icimde gezinirken resmen son gaz ittiriyo kemikleri acıtıyooo.icim bi hoş oluyo derim delincek gibi.Allahtan genelde aksam saatleri uyanik oluyo o zman cok ittiriyo.

0-3 ay aldım canım zaten ALDIKLARIM çok güzel kaliteli göz diken çok benim çocuğum olursa bana ver diyen eskimez . başka çocuklar da rahat giyer

Camasir teli de alman lazim icerde ayri sermek icin onun kiyafetleri balkona serme toz falan olur... birde ayri deterjan ve yumusatici ozel bebekler icin
camasir teli yeni aldım deterjan falan daha almadım ışte benim eksikler de onlar bebe yağı bezi kremi deterjan yumuşatıcı falan bunlar daha alınmadı bebek arabası bebek doğduktan bir kac ay sonra alicaz öyle ışte canım

benim de öyle ya bugün karnima ve kasığıma igne batar gibi bir sanci giriverdi korktum . uzandım biraz geçti.bir de kızlar bu aralar her gun misafirim oluyor sağolsunlar yormuyorlar her işi onlar yapıyor ama yine de biraz ağrım oluyor . yarın da annemler gelecek ablam falan.

Yani herseyi birden almana gerek yok zaten sonlara de sakla

Aynen canim emzirmeye uygun olmalı. Fiyatları 50 tl demistin dimi. Cok uygunmuş.gule güle kullan canm

0-3 ay aldım canım zaten ALDIKLARIM çok güzel kaliteli göz diken çok benim çocuğum olursa bana ver diyen eskimez . başka çocuklar da rahat giyer
Hani bide bebekler hemen kilo alırsa çok fazla gitemeyeckelr diye dusundum.cok minik oluyor yaa 0-3 aylık kıyafetler :))

Yani herseyi birden almana gerek yok zaten sonlara de sakla
ya zaten en gerekli seyler en basta alınıyor . banyo kuvetini ablamdan alicam filesini kendim aldım. kızlar aman dikkat edin alırken fiyat sorun .bebek kulak çöpü almıştık fiyatını sormadan hepsini bir alınca sadece onu sormadık. 20 lira vermisiz haberimiz yok. internetten piyasa fiyatına baktık 10 liraymis anlayacağınız 10 lira kaziklandik malesef bu da bize ders oldu

kızlar emzirme sutyeni aldınız mi ? ben daha almadım ne ve nasıl almalıyım bilmiyorum. hangi marka öneriyorsunuz ve nerden alabilirim?

Hani bide bebekler hemen kilo alırsa çok fazla gitemeyeckelr diye dusundum.cok minik oluyor yaa 0-3 aylık kıyafetler :))
Aynen dediğin gibi oluyor yiğenimde bir çoğunu giydirmeden küçüldü çok küçük almamak lazım gerekirse zaten alınır ben 3-6 fazla aldım hastane çıkıiları var bir kaç tulum alacam yetiyor

canım zaten çok bir şey almadım hepsinden 5 er tane. hediye de gelir . ya en çok almamız gereken şey ağız mendili çorap önlük bunlar her zaman kullanılır süresi yok yani canim

5li takimlar ilk 1 ay kullaniliyor canlarim onlar tam yetiyor 3 yada 4 adet alsaniz yeter kusmasi cok olursa falan degistirmesi kolay olur.digerlerini 3 -6 ay alabilirsiniz 2 ay da onlari giydirirsiniz ve zaten insallah sonrasi yaz.o zman zibin ve bi tekli altlar giydirilir sicak olacagi icin.

Genelde 50 52 cm civari oluyorlar dogduklarinda öyle düsünün.benim kizim ilk ay 6cm uzamisti 49cm dogmustu düsünuñ insallah bide iyi beslenirse ilk 3 ay geneli 1 er kilo aliyorlar:)

Öyle oluyor ben patikli tulumları seviyorum bebeğin beli açılmıyor rahat kullanması onlardan almayı düşünüyorum

Öyle oluyor ben patikli tulumları seviyorum bebeğin beli açılmıyor rahat kullanması onlardan almayı düşünüyorum
eldiven de alın kızlar ilk zamanlar elleri sürekli yüzlerine gidiyor yüzünü çizen bile var.ben ihtiyaç listesine onu yazmayı unutmuşum 10 TANE de eldiven aldim

Aynen dediğin gibi oluyor yiğenimde bir çoğunu giydirmeden küçüldü çok küçük almamak lazım gerekirse zaten alınır ben 3-6 fazla aldım hastane çıkıiları var bir kaç tulum alacam yetiyor
Bende bugün çıktım ama geç cikabildim gezemedim pek. Onlu hastane çıkışı iki tane 0-3 ay takım ve 2 tane de uzun kollu citcitli badi ve ağız mendili alabildim :) bundan sonrakileri 3-6 alayim o zman. Daha hediye de gelecektir

canım zaten çok bir şey almadım hepsinden 5 er tane. hediye de gelir . ya en çok almamız gereken şey ağız mendili çorap önlük bunlar her zaman kullanılır süresi yok yani canim
Aynen canım çok fazla almaya gerek yok gerek oldukça da alınır . Dediğin gibi önlük mendil çok alınsa da bisey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…