2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Güle güle kullan hepsini çok şekerler
Bende yarın izin alabilirsem gideceğim havuzlu hana hava sonradan bozulacak kar felan yapacak diyorlar
İhtiyaç listesi için teşekkür gidince referans olur benim gibi hiç birşey almayana galiba

Slm guzel anneler.. zaman yaklastikca heyecan daha yogunlasmis... hepimiz saglikla alalim bebisleri kucagimiza... aldiklarinizi paylasmissiniz gule gule giyonsin minikler.. yanliz bende bir tavsiyede bulunayim.. kizimin dr. Onermisti.. camasirini yikarken yumusatici yerine elma sirkesi kullan diye... kizim 2 yasinda hala kullanirim.. tabiki yeni gelecek bebisede devam ...

herkese hayırlı sabahlar hayırlı bir hafta diliyorum :) bebişimle işe geldik yine cumartasi günü kontrolüm vardı bebeğimin yüzünü gördüm ilkkez o kadar tatlıydı ki hiç unutamıyorum :)

Günaydın kızlar gubaydın tatlı bebişler bir hafta daha başladı. Sağlıkla huzurla geçmesi dileğiyle

Günaydın Kızlaaaarrrrr

Haftasonu aldıklarımı fiyatlarıyla yazayım size de fikir olsun. Ankara Babymall'den aldık biz hepsini. İnternet siteleride var ordan da bakabilirsiniz isterseniz.

Weewell WTN550R dijital temassız termometre => 109,90tl

Okiedog bebek bakım çantası => 149,90tl

Weewell WMA450 titreşimli dijital bebek telsizi => 199,90tl

Avent Göğüs kalkanı 2'li => 39,90tl

Lansinoh tekli göğüs pompası => 159,90tl

Lansinoh göğüs ucu kremi 40 ml => 24,90tl

Lansinoh süt saklama poşeti 50'li => 34,90tl

Weewell WHC730 kumandalı soğuk buhar makinesi => 179,90tl

Friendly organik sıvı bebek deterjanı => 35,91tl

Friendly organik yumuşatıcı => 24,93tl

Dalin kulak çöpü 56'lı => 9,90tl

Bebedor biberon ve emzik fırçası => 7,43tl

Sevi Bebe güvenli yan yatış yastığı => 20,23tl

Desitin pişik kremi 100ml => 16,90

Otribebe burun aspiratörü+10'lu yedeği+Serum fizyolojik => 66tl

Ne aldıysam yazdım valla İnternet fiyatlarını çok araştırmadım açıkçası. Elektronik olanları eşim illa görüp deneyerek almak istedi Böylelikle eksik olan ihtiyaçlarımı da tamamlamış oldum. Kendime emzirme atleti ve sütyeni almadım onları da bir ara halletmem lazım. İşte böyle kızlar.

canım soğuk buhar makinesi konusunda ben kararsızım buhar makinesi almalı mıyız bir de kulak çöpü kullanmayın diyenler var bunlarla ilgili arastırma yaptın mı

günaydın kızlar gecen hafta 4 gün raporluydum aşırı belim ağrıyordu doktorum rapor verdi.. kontrolümde bebeğimin başı doğum pozisyonu almış aşağı dönmüş dedi doktorum aynı şeyi yaşayan var mı aranızda

canım soğuk buhar makinesi konusunda ben kararsızım buhar makinesi almalı mıyız bir de kulak çöpü kullanmayın diyenler var bunlarla ilgili arastırma yaptın mı
Buhar makinesi benim mutlaka almam gerekiyordu çünkü burada doğalgaz yok kömür kullanılıyor kalorifer için. Kulak çöpünü nadirde olsa kullanırım onu sadece bebeği düşünerek almadım zaten :). Kulak temizlemek için bir alet varmış sanırım ama onu bile kullanmak istemiyorum ben. Banyodan sonra belki kurutmak için çöpü çok sokmadan kullanabilirim.

Günaydın canm. Benimki de öyle duruyor kaç haftadır. Başı sağ kasığımda. Hatta ben diyorum benim bebe normal doğuma pek bir meraklı çıktı

Gunaydin kizlar. Saglik ocaginda kontrolum vardi. Bebegin kalp atislarini duualim dedi gectik arkaya. Zor buldu bir de kisik kisik geldi sesi
Korktum ben de cok sukur tekmeleri falan yerinde ama insan endise ediyor ister istemwz. Bi sorun olsaydi soylerdi dimi

sağlık ocaklarındaki aletler öyle canım benimkini de yarım saat uğraşıp buluyor.. bir de hareketleri nasıldı diye cins cins konusuyor her seferinde.. ilk basta panik olup doktoruma gitmiştim ama artık alıştım önemseme hareketlerini hissediyorsan

hissediyorum canim cok sukur. Baya kuvvetli oglusum hem de.bu ebe de ahrintiliya girdin mi rn son ne zaman doktora gittin falan diye sordu suratsiz suratsiz ondan panik oldum

hayırlı olsun canım güle güle kullan çamaşır deterjanı bende aynısını düşünüyorum ben gögüs kalkanını unutmuşum hatırlamış oldum sayende

geçen hafta sağlık ocağında aynısı geldi başıma bende korktum ebe sorun yok dedi zaten hareletleride normal şu an ama o an çok korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…