2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Benim de ilk canım . Aynen ikisini de tatmak isteriz tabi . Kızlar daha minnoş daha tatlı oluyorlar sanki :)
Bilemem mi☺ ya saglikli olsun de farketmiyor kizim de olsun isterim.. fakat icimde hep bir oglum olsun istemistim... simdi de olunca ah bir de kizim olsun diyorum... isim dusundunuz mu? kac cocuk istiyorsun?

Bilemem mi☺ ya saglikli olsun de farketmiyor kizim de olsun isterim.. fakat icimde hep bir oglum olsun istemistim... simdi de olunca ah bir de kizim olsun diyorum... isim dusundunuz mu? kac cocuk istiyorsun?
Benim eşim tek erkek bes kız kardeş . O yüzden ilkini erkek olsun istiyordu rabbim nasip etti. Benim için farketmiyor ilk olunca ama eşimin isteği oldu :) isim hala karar veremedik . Bi de kızım olsa yeter inşallah iki çocuk:). Sen peki ?

Benim de esim kiz istiyordu ismini de kumsal koyacakti fakat olmadi.. oglumuz oluyor adini ulas koyacagiz allahin izniyle.. ikinci kiz olursa kumsal olacak ben pek tercih etmedim ama esim bastan beri istedi ve icinde kaldi bu nedenle ismi kumsal olacak.. bana kalsa gunes koyardim kiza.. ikinci erkek olursa burak olur ulas ve burak arasinda git gel yasadim ama ulas agir basti burak da icimde kaldi

Güzel haberlerini bekliyoruz

Bebeginizin hareketlerini nerde hissediosnz

kizlar hangi haftadan itibaren 2 hafta da bir doktor gormek ister? suan 29 haftadayim haftaya sali 30uncu haftada kontrolum var en son 27.nci hafta gordu beni.. hep 3 hafta da bir gorur banda dedi ilerleyince 2 haftaya inecek kontroller

Benim doktorum hep 2 haftada 1 çağırdı ama genelde 32 ya da 34. haftada 2 haftaya iniyor sanırım okuduğuma göre diğer arkadaşlarda.

Günaydın annişler ve kuzulaaaaarrrııı

Uykusuz bir gece geçirdim. Eşim rahatsızlandı midesi ağrıdı bütün gece. En son ben 3 gibi uyumuşum eşim 5 e kadar uyuyamamış. Neyse ki geçmiş ağrısı ama bugünü zor geçecek uykusuzluktan kesin.

Ben bu soğuk havalarda 2 günde 1 banyo yapıyorum ama bu hafta banyo yapmadığım akşamlarda yatmadan hemen önce ılık duş almaya başladım. Sadece vücuduma soğuğa yakın sıcaklıkta su tutuyorum 5-10 dk ondan sonra o kadar rahat uyuyorumki. Wc ye kalkıyorum ama hemen yatıp tekrar uykuya dalabiliyorum. Ben böyle bir şey keşfettim kendimde gece uykusuzluk çekenler için belki bir yöntem olabilir. Ben de bu işe yaradı

Günaydın kızlar dün gece erken yattım uyuduma pişman oldum bir uyandım saat 1:30 tekrar uyandım 5:30 tekrar kalktım saat 7:30 dinlenim dedim uyku uyuyamadım

bende deneyeyim belki belki gevşiyordur bebek rahat rahat uyutur.İnşallah böyle devam eder senin

Günaydın kızlar dün gece erken yattım uyuduma pişman oldum bir uyandım saat 1:30 tekrar uyandım 5:30 tekrar kalktım saat 7:30 dinlenim dedim uyku uyuyamadım

uykusuzluk hepimiz için artık sıkıntı @simarik83 gibi rahatlama yöntemi bulmalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…